viernes, 19 de diciembre de 2014

Nota de Premsa del PP : PÀRQUING COBERT

El Partit Popular de Tavernes creu que el govern de Jordi Juan està descuidant voluntàriament el servei del pàrquing del Passeig del País Valencià i perjudicant així els comerços de la ciutat i el Mercat Municipal. No s’entén de cap altra forma que no haja dedicat el govern municipal les mínimes atencions al pàrquing.

Des de fa mesos que l’ajuntament disposa d’una modificació de crèdit de més de 50.000 euros per a canviar tot el sistema d’accés al pàrquing, inclòs la reparació del caixer. El passat estiu la regidora Llum Sansaloni afirmava que, després de mig any, estaven acabant el pleg de condicions per canviar este sistema del pàrquing.

Estem a punt d’acabar l’any i encara no hi ha notícies de les millores que tota la corporació municipal va aprovar per millorar el servei del pàrquing. Ha passat un any i seguim sense solucions.
Tant de retard és inexcusable, esperem que l’alcalde done una bona explicació de per què té els diners i porta mesos i mesos sense atendre el pàrquing.

L’única idea que pot amagar-se darrere de tanta ineptitud és la intencionalitat. El Bloc-Compromís no vol atendre el servici del pàrquing i vol fer vore a la gent que no funciona igual que no ha tingut cap interès en estos quatre anys de donar una solució a la piscina coberta.

El Partit Popular recorda que el pàrquing és un servei vital per a la ciutat i el seu comerç. Mentre el govern nacionalista té el pàrquing obert sols els matins de dilluns a divendres està perjudicant el comerç i la qualitat de vida dels veïns i sense donar una solució de aparcament.

Arriba Nadal i el govern ha sigut incapaç de preparar una campanya amb bonificacions per aquells usuaris potencials del pàrquing. Deuria d’haver treballat per fer una campanya que beneficiara a la gent que acudeix al centre a fer les seues compres, les seues gestions o simplement per potenciar-ne l’ús en unes dates molt significatives.

En falles el pàrquing estava tancat, en Nadal també i fent això el govern del senyor Juan li dona l’esquena als comerciants, al Mercat Municipal i al seus veïns.

El Partit Popular exigeix a l’alcalde que es pose les piles de una vegada i faça la faena millorant el servei del pàrquing després de tant de mesos de retard.

Demanem que el govern treballe amb planificació, que prepare campanyes i iniciatives que potencien el pàrquing i no el tinguem en un ínfim ús com fins ara ha fet el govern nacionalista descuidant-lo. No potser que vinga Nadal i el pàrquing estiga quasi tot el dia tancat per desinterès del govern nacionalista.

El pàrquing és fonamental per al comerç de Tavernes. Potser una clau mestra per ajudar els comerços i potenciar les compres a la nostra ciutat.

El pàrquing és vital per a la qualitat de vida dels veïns. Més de cent vehicles estacionen allí i cal potenciar el lloguer o compra de places. Sense el pàrquing no hi hauria prou lloc per aparcar ni circular pel centre de la ciutat.

El pàrquing ha d’estar obert el màxim possible, i no com ara que té un horari ridícul. Tot per falta d’interés del govern de Jordi Juan.

39 comentarios:

  1. Amén.
    Pitjor que l'allioli de cansinos i repetitius.
    Simplement recordar-vos que vau paralitzar mig any la solució amb el vostre vot en contra. Ara no es queixeu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I el poble que està al mig,us vota,us paga i deixa els seus diners a vostres mans,que deu de tot això? Per qué hem de pagar les vostres batalletes i malicsies?

      Eliminar
    2. No respons?
      Doncs ahí està el quid de la qüestió.

      Eliminar
  2. Xe, però amb 1'8 milions que ha pagat Tavernes per culpa de les vostres xarlotades i d'afegito haveu convertit un passeig en arbres en un sequer, encara no en teniu prou?
    Ja està bé, home!
    Si per mi fora i hi hagueren diners, tot demolit i recuperar el passeig amb bons arbres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,si,amb diners de tots,un pàrquing subterrani demolit. Quantes burrades fa dir el partidisme!
      Que va ser una barbaritat d'€? Si
      Que va desfer un Passeig emblemàtic i un arbrat valiós en diners i natura? Si
      Que econòmicament era inviable? Si.
      En tot això sembla molts coincidim.
      Però ahí està,fet i pagat,i és nostre.
      Aprofitem-lo dins de les possibilitats i donem-li vida,per damunt de passats i estratègies partidistes futures, i mire'm pel bé del poble i els seus usuaris. En això la majoria no entendrem mai als polítics, es que s'ho guanyen a consciència.

      Eliminar
  3. Si no se hubiera hecho una obra faraónica y cuestionáblemente necesaria, no tendríamos ahora estos problema de tener que mantener algo deficitario. Ahora bién, una vez esta hecho, hay que buscar los medios de que cueste lo menos posible de mantener, y tal vez como leí creo que en este blog mismo, haya que plantearse dejarlo de acceso libre vigilado por cámaras como en alguna otra población, y que las plazas privadas por seguridad pasen a la segunda planta y con puerta para ellas solas como cualquier garaje privado.
    lo que está claro es que alguna solución hay que darle y no se entiende como tantos meses después aún no está instalado el nuevo sistema de control y cobro, da efectívamente que pensar mal.

    ResponderEliminar
  4. I una nota plena de mentires i valoracions subjectives, del PP, sobre el transit i l'aparcament en el centre del poble.

    L'autor de la nota deu ser un xic/xica foraster/a o un comodo/ona que encara no ha vist que la gent de Tavernes anem a peu al Mercat i als bancs i comerços del centre. Això son ganes de crear una necessitat on no la hi ha i ningú s'ho planteja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tú en quin poble vius? Que anem a peu? Seran els del voltants,perque ací anem en cotxe fins a pels xiquets a escola o al Poliesportiu,mira eixes zones com estan els carrers de cotxes.
      El pàrquing lliure els dijous i dissabtes estaria a tope pel mercat,molts dies també ens vindria bé pels que treballen o van per papeleos a l'Ajuntament.
      La prova és ben clara: quí troba lloc per aparcar al Passeig o Plaça Ajuntament? Quasi impossible, a cap lloc en cap hora del dia ni nit. Aleshores,podria fer paper un parking ben dut o no?
      Crear una necessitat que ningú es planteja,diu.

      Eliminar
    2. Efectivament, tu no eres d'este poble. Menudes tonteries. A tope ja ja ja

      Eliminar
    3. Si,si,però ves ara al Passeig i aparca si eres valent. Ara o a l'hora que vullgues. I el dia que vullgues. Fins i tot a l'estiu,que mig poble està a la mar.
      Clar,que són tonteries,o imaginacions meues.
      Fem la prova?

      Eliminar
    4. Aparque tots els dies. A mi no em calen proves.
      Per tant deixa'ns de considerar-nos babaus i digues coses de trellat.
      I com ja s'ha dit: tonteries d'ahir i avui i a tope.

      Eliminar
    5. Dis-nos on aparques,perque jo tot es pegar voltes i mai en trobe.

      Eliminar
  5. Tanta pressa amb la modificación de crèdit, i ara què? En que se l'ha gastar JJ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja t'ho han dit per ací: en pagar 1'8 milions del parking del PP.

      Eliminar
  6. Si tan mal es el parking perque Jordi no te el valor de tancar-lo? Va que es nota que els del bloc voleu que el parking no vaja, encara que aixi perjudiqueu els comerciants i la gent

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pregunta de bombero: perquè hi ha gent que té contractes de lloguer.
      Gràcies PP, per les bases que va aprovar en el seu moment, i que va fer que hi hagen uns quants llogats i ara tingues que tindre'l obert, encara que siga deficitari.
      Gràcies també PP per haver fet gastar al poble 1'8 milions, i per haver destrossat el Passeig i el centre de Tavernes.
      Això es lo que queda del parking en clar

      Eliminar
    2. Doncs ja que està fet i has de tindre'l obert pels llogats,no sigues monguer i dona el servici que pots donar, a cost zero o a 1000€/mes. Que costa el manteniment a l'any? Que ens ha costat de pagar? I,per una mica més estem ara discutint? Parking obert 24h i debades,si voleu en festius i vacances poseu preu.

      Eliminar
    3. Combrega tu amb rodes de moli i als demes deixa'ns tranquils.
      Demagog.
      I d'aci sis mesos vota al PP i tot solucionat.

      Eliminar
    4. Al trellat ara li diuen rodes de molí. Qui es queda tot sols com el Quixot no soc jo,són altres que com ell creuen tindre sempre la raó en el seu deliri.
      D'ací sis mesos m'en recordaré del teu consell. El que m'hauré de pensar és si et faig cas o no. A lo millor tots tenim sort i es presenta més gent que no siga PP ni Bloc.

      Eliminar
    5. Aixo voldries tu mes partits als que atacar,carnassa!!!

      Eliminar
    6. Trellat ens tens ben poc amb les coses que dius sobre l'aparcament.
      El que està ben clar es que tu no el presentaras. Es millor criticar i criticar.

      Eliminar
    7. No,s'esperarà a que et presentes tú,que tens més trellat. És millor no criticar mai i pegar cabotà, i a vore si cau algo del qui mana.

      Eliminar
  7. Un parquin de esas características por 1.8 millones de euros me parece un precio genial. Ole por el PP pues. Esa obra hubiera sido mucho más cara de haberla hecho directamente el ayuntamiento

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com millor tindria que estar es no havent fent res i deixar el passeig ben acondicionat. Caldria saber que va haver darrere, amb tot l'inters del PP de fer l'aparcament per damunt de tot.

      Eliminar
    2. Altre que tampoc sap del tema. Els 1'8 milions es despres de la quita i de que ens perdonaren els interessos. Gracies al SAREB.
      Inicialment eren 2'4 milions i amb interessosse n'anava a molts molts més, cami dels 3 milions totals.
      Ja vam tindre sort que ho passaren al SAREB.
      I això sense comptar el valor dels terrenys, que també valen. I les destrosses que feren en l'antic refugi de la Guerra del 36, que els feren desapareixer.

      Eliminar
  8. Cuantes tonteries tin que llegir de cuatre destrellatas que no volen reconeixer que el PP a portat a Tavernes ala desfeta mes gran, no sols Tavernes tambe la Comunitat Valenciana i tardarem en recuperarnos. A i no oblidem que el 80% de les Cors estan IMPUTATS i el que defensa al IMPUTATS es que es igual que ell

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este ultim comentari demostra el que la majoria que pensem amb trellat,que al Bloc no li importa gens el parking o no,només (man)tindre'l com un fracàs per poder continuar girant la vista enrere.
      Si,bonico,una desfeta econòmica i ecològica del PP. Però ja està,ja ha passat,relax! Ara es el parking del Bloc. El parking inoperatiu del Bloc.
      Repeteix amb mi: pepeeeeeeeee noooooooo, deeeeeeel Blooooooooooc.

      Au,a tranquilitzar-se que darrere d'esta vé la piscina,i molt mes grossa.

      Eliminar
    2. Amén. Ite destrellats sunt Carolus Marx.

      Eliminar
    3. Tu pensar amb trellat? Que tu saps que és el trellat? Ostres, ja era hora que ens oferires un acudit bo.

      Eliminar
    4. Ajuntament
      Casa de la cultura
      Biblioteca
      Pavello
      Camp de fútbol
      Pistes polideportives
      Parking
      Piscina coberta
      Braç Treballaor
      Parc dels vents
      Parc del Mollo
      Plaçes platja
      Avinguda de la Marina
      Arxiu municipal
      Pavello multiusos
      2 camps fútbol 7
      Etc,etc
      Tot aixo es lo desfet que el Partit Popular ha deixat el poblé
      Govern del Bloc-Psoe=NADA

      Eliminar
    5. Puntuem totes estes darreres obres municipals?
      Quina no haveres fet o sí però molt diferent?
      Més que res,per canviar de tema.
      Comence:
      8
      5 auditori innecessari i aules xicotetes i mal equipades.
      9
      7
      8
      7
      5 mal fet,sobredimensionat
      5 = que parking
      8
      5 poc manteniment
      8
      5 lleva places aparcar, sobra banda ferro rovellat i carril bici inservible
      8 però no calia desfer aules homologades
      6 serà multiusos però no veig que siga un pavelló.
      6 vestidors i wc sense usar,per a qué es feren?

      Del que ha fet l'actual govern que posen el llistat en acabar legislatura i ja opinem també.

      Eliminar
    6. Ningú avalua com jo. Estava clar que ningú volia parlar d'obres i si de partits.
      NOS LO TEMIAMOS.

      Eliminar
  9. Ajuntament Govern PP-Bloc 1996-1999
    Casa de la cultura Govern PP-Bloc 1996-1999
    Biblioteca Estructura Govern PP-Bloc 1996-1999
    Pavello Govern PP-Bloc 1996-1999
    Camp de fútbol Govern PP-Bloc 1996-1999 vestidors, tribuna coberta i il.luminació
    Pistes polideportives Il:luminacio i millores govern Compromís-PSOE
    Parking Pagat pel govern Compromís-PSOE
    Piscina coberta Vorem vorem qui la paga
    Braç Treballaor Govern PP-Bloc 1996-1999 compra del local
    Parc dels vents
    Parc del Mollo
    Plaçes platja
    Avinguda de la Marina
    Arxiu municipal
    Pavello multiusos

    A més el Govern del Bloc-Psoe ha destinat fons a pagar el defecit de tresoreria 4'5 milions, a pagar 3'5 milions que deixareu de pagar i ha rebaixat de 18 milions de deute que deixare als banc als 14 d'ara.
    Amb eixos diners dedicats a tapar els vostres forats per obligacio legal amb les lleis del PP ( sense incloure els 1'8 milions del parking) ¿quantes coses s'haurien fet en el poble?

    Ah, i t'has deixat de posar l'alta tensió entre les coses que ha fet el PP

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els peperos diuen les obres, pero no que son deficitaries i ingestionables! La pena i la ruina no es paguen en els seues diners llansats a pedre!

      Eliminar
    2. Eixe comentari que diu quan es projecta i es fa cada obra m'ha fet recordar efectivament quan les grans obres de Tavernes de les ultimes dècades es van gestar entre el 1996 i 1999 com allí es diu. Ara veig que, després de 12 anys de majoria absoluta i en la millor època econòmica i amb pressupostos de 20 milions, realment no van fer res de gran pes per al poble i allò que hauria pogut ser gran aparcament i piscina, son dos desastres de cuidao.
      Jo si fora militant del PP, després dels diners que els entraven sobre tot en els anys dels sectors Marenys i de les plusvalies, i de vore que no han fet res, callaria.

      Sembla ser que a la gent jove, perquè es veu que es gent jove i desconeixedora de les coses de fa deu anys, els majors no els ho han explicat bé.

      Eliminar
  10. Dis-me on perque jo no en trobe mai. A vore si tens plaça al parking...

    ResponderEliminar
  11. Aparca davant del Santander.

    ResponderEliminar
  12. O aparca el cotxe en casa i ves a peu. Haz deporte, contamos contigo!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I pa anar a la mar també fem esport. Que lleven la linea d'autobús!

      Eliminar