martes, 30 de diciembre de 2014

ACEPLAT informa : PER FÍ UNA FESTA EN LA PLATJA EN NADALS !!


8 comentarios:

  1. Ja era hora!!! Pareix que el tema del turisme va canviant i pinten millor les coses. Que seguisca així. Quants anys portava Aceplat demanant que es fera un acte com este? Tan difícil era? Al final resultarà que els roins no son tan roins i els bons no ho son tant

    ResponderEliminar
  2. Este Llácer té ma amb el dimoni.

    ResponderEliminar
  3. No és mà amb el dimoni. És treball, esforç, dedicació, saber que s'està treballant pel poble i assumir les responsabilitats.
    Només tinc una por: que eixe esforç que fa Llácer i la resta de regidors i alcalde pel poble, es capgire i l'hagen de dedicar a partir d'ara a atendre a solucionar les dificultats i entrebancs que els pose una oposició entestada més que res a impedir que la gent de Compromís facen alguna cosa bona per Tavernes.

    ResponderEliminar
  4. No crec que una festa de reis a les 12 del matí siga per tirar coets. Els de aceplat quan voleu es conformeu amb ben poc. De segur que els negocis de la platja s´ompliran eixe dia gracies a eixe acte que es fa un dia laborable i en hores de treball. Que idea més bona : de qui ha sigut? Del nou regidor de turisme o de aceplat?. Almenys voleu donar li utilitat a eixa escoleta que tant vareu demanar.

    ResponderEliminar
  5. Enric Estruch i Ferrando31 de diciembre de 2014, 12:47

    Menys dona una pedra i mai plou a gust de tots,està clar, i menys han fet altres abans, segurament els teus.
    Eixe dia els xiquets i els pares tenen la mateixa festa que per la vesprada a les cinq que es la cavalcada.
    I ha segut idea d'Aceplat i arreplegada de seguida pel regidor.

    ResponderEliminar
  6. P.D. I no es la nostra intenció que s'ompliguen els negocis, si no que els xiquets que vullguen vinguen a la platja i no sols en estiu i gaudixquen de més festa.

    ResponderEliminar
  7. La festa és per als xiquets.

    Fem Historia i per primera vegada venen oficialment el reis a la mar, i això és el que importa, li pese a qui li pese.

    Sols demane que vinguen i que senten goig ells menuts. Que encara no s'escomesa la festa ja ens volen fastigiat-mola als de la mar. No podran.

    Bon Cap d'Any a tots. I a l'Any Nou continuarem.

    ResponderEliminar