martes, 23 de diciembre de 2014

ACEPLAT ES REUNIX AMB EL NOU REGIDOR DE TURISME

Josep LLàcer, nou
Regidor de Turisme
A petició d'este i com a una primera pressa de contacte, ahir per la vesprada el nou Regidor de Turisme Josep Llàcer, es va reunir amb la junta directiva de ACEPLAT i alguns membres d'esta.

En la reunió, molt fructuosa, es va perfilar un esborrany de programació amb cadència mensual fins l'estiu, començant ja per estes mateixes festes amb un acte del qual en quant el tingam confirmat i detallat vos informarem. 

S'acordà el tornar a reunir-se després de festes per a concretar dites activitats, i estudiar de noves, tot amb el fí de espentar l'activitat turística de fora de temporada. 

33 comentarios:

  1. Esperem que tot no siga només bones paraules.

    ResponderEliminar
  2. I de la festa de Fi d'any no has dit res. I els cotorreros diuen que no es fa i per que no es fa.
    L'any passat en vas donar pa salar amb el tema de la Festa de Fi de l'Any en la platja tu i els de Aceplat vau posar a parir a Compromis per que dieu tenia la culpa de tot.
    I ara de nou torna a passar lo mateix: ni preparacio de res, ni permisos, ni la carpa havien llogat. Ara tu a callar.
    El temps posa i lleva raons i posa a cada u al seu lloc.
    I lo d'Aceplat ja canta massa. I no per solaares. I si ells ho lligen açò, a vore quan faran eixa nota de premsa i valoren el fet que el PP i el PSOE impedisquen que es faça el colector de la platja no aprovant el pressupost.
    Ara quan tot està solucionat en el pressupost, ja diran per callen i no posen tambe a caldo al PPSO per no aprovar fer el colector.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sols repondre perquè no vullc entrar en el teu joc, que el col.elctor si es farà amb un o altre pressupost perquè els 700.000 euros estàn ahí i la resta es preveía per al 2016. I perquè saps que ni PP ni Psoe es van a opossar a ell si fa falta modicar el que faça falta.

      Eliminar
    2. Si jo vote no al pressupost i el colector està dins del pressupost, vote no al colector. Aixina de senzill.

      Eliminar
  3. Habrà verbena de fin de año en la playa?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per què no volen fer festa a la platja?
      I a la Plaça Major? Ja saps algo? Campanades i/o verbena?

      Eliminar
    2. En la Plaça Major si es va a fer algo , no tinc detalls del qué en concret, però algo es farà i pense que similar pel comentat amb Llàcer al del any passat.

      Eliminar
    3. En la platja res,no siga cosa que li lleve algo de part de negoci al Festivern. I de passada,castiguem a Aceplat. D'un tir maten dos pardals.

      Eliminar
    4. Ganes de enredar que tens i parlar sense tindre ni idea.

      El dia 12 de desembre que va cesar, la regidora de Turisme anterior no tenia ni contractada la orquesta, ni la carpa llogada per a la festa, ni havia sol·licitat cap permis a la Delegació del Govern.
      La reunio on es va dir que faria la festa de l'Any Nou va ser el 14 d'octubre. En 2 mesos no havia fet res.
      El Festivern, que necesssita els mateixos permisos que una carpa en la platja, porta ja dos mesos de gestions.
      Mes clar aigua.

      Eliminar
    5. Enrique si damunt de que no expliques la veritat de la festa de l'Any Nou, deixes publicar estos comentaris que saps son mentira i falsos, si que anem aviats si en altres coses ens tenim que fiar si de lo que aci llegim es veritat.

      Eliminar
    6. La veritat de la festa en tot cas la sabrà la aleshores regidora, jo no, i per tant no puc ni afirmar ni desmentir el que no conec a ciencia certa .

      Eliminar
  4. A tots els comentaristes : Vullc entengau que quant jo vaig a una reunió i no com a informador, dec de llimitar-me a comptar la cossa sense detall, sols informant de que s'ha fet la reunió i poc més fins una de les parts ho faça, el que ara ja ha passat i per tant ja puc començar a comentar d'allò que la part ha comentat, tampoc en detall d'altres cosses que es comentaren però que ell tampoc ha cregut convenient dir-les en detall o siquiera anomenar-les.
    Però tampoc vaig a desqualificar als que ja no estàn perquè no es poden defendre en les mateixes condicions i no conec el fons del perquè sí o el perquè no.
    Per tant respondré sí, però sols a allò que vagen dit les parts, enteneu-ho.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt diplomàtic. Però l'any passat no actuareu igual i a Jordi Juan i a Compromis els posareu blaus per que l'alcalde no va voler responsabilitzar-se en una festa sense permis de cap classe i sense cap cosa clara des del punt de vista legal. I si es veritat lo que es llig en un altre lloc, enguany s'anava a fer el mateix error i vosaltres es vau reunir el dia 14 de octubre i això vol dir que la persona que es va reunir amb vosaltres va tindre dos mesos per preparar coses. I al dia 12 de desembre que Llatzer es fa càrrec

      Eliminar
  5. Això que no volen fer festa a la platja que ho explique Enrique que ahir va anar de reunió.
    Campanades i disco mòbil en la plaça.

    ResponderEliminar
  6. Els detalls els tens en altre blog, jo no vaig a entrar pel dit sobre qui no ja no està. Si dir que m'agrada l'alternativa que entre tots esbrinarem i que detallarem quant pugam, esperem es puga fer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi em pareix correcta la crònica de altre blog, per que diu els fets i motius per que no es fa la festa i no es fica en ningu.

      Eliminar
  7. P.D. Sols matitzar dos cosses : Que encara es va comentar en principi que els reis passaren primer per la platja, al final s'acordà altra activitat a cel.lebrar en l'escoleta,davant la dificultat de coordinar la cavalcada del poble amb la platja, esdeveniment que de moment no detallarem no s'aigüe fins sapigam més detalls i sobre tot que es puga i es va a fer, el que va a vore huí mateix Llácer i ja ens dirà a Aceplat. I en quant al calendari d'actes, s'estudiarà entre abdós parts i s'anirà esbrinant en properes reunions, no sòl serà proposta d'una part a altra si no propostes de les dos parts pel seu costat a estudiar i acordar entre les dos.
    De fet i per la meua part en quant el rebra passaré al regidor i a Aceplat proposta per a una activitat feta en altre lloc que m'ha paregut personalment molt interessant i factible.

    ResponderEliminar
  8. I de la verbena en la platja el dia de fi d'any, no hi ha res?

    ResponderEliminar
  9. Nota del administrador : En Diari Serpis i Safor Informatiu podeu trobar nota del govern local també sobre este tema.

    ResponderEliminar
  10. Hi ha alguna festa en el poble o la platja per cap d'any, que no es tinga que pagar i amb música variaeta?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En la Plaça Major segur, algo paregut al any darrer segons en confirmà ahir mateix Llàcer.

      Eliminar
    2. Anònim de les 17:33, molt subtil el teu comentari i tirant la pedra i amagant la mà.

      Ja que tu preguntes jo el pregunte si saps dir-nos en quin lloc fora de Tavernes es fa una festa el dia de Cap D'Any (hotel, sala de festes, restaurant, carpa, pavellons municipals....) sense pagar.

      Eliminar
  11. Qyi vullga festa tindrà que pagar 25€ pa entrar al Festivern.

    ResponderEliminar
  12. I per als que ja no volen anar al Festivern (financiat amb més de 16.000€ per l'ajuntament) hi ha algo o tenim que anar fora del poble?
    I, damunt, els grups que venen este any ja han vingut altres anys i fan pagar 29€ de entrada.

    ResponderEliminar
  13. La principal preocupació del Bloc en cap d'any és el Festivern. Diuen que tot i l'avantatge de preus als vallerets,el ritme d'entrades es prou inferior a l'any passat. També és cert que este any,després de tancar taquilles i vendre-les totes l'any passat,han pujat prou els preus, i entre això i la crisi,la gent s'esperarà pensant-s'ho o participarà de la festa fora de la carpa com ja van fent molts.
    Així,que l'Ajuntament acabarà legislatura sense cap acte jovenil a la platja per cap dany, no siga cosa que es desvie l'atenció de l'acte principal,i,sobretot dels guanys de la empresa amiga.
    Alguns,parlant del Festivern,han defés l'empresa mimada amb l'excusa de que a les empreses sempre es juga amb cert risc. Si,com totes, però quant tot els vé tant de cara,el risc sempre es minimitza moltíssim.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com de costum Carlitos (per a familiars i amics) es posa a dir els seus destarifos i es queda tan bé: Han pujat prou els preus del Festivern, ens diu el paio, sense amoinar-se ni haver-se preocupat de consultar ni vore res.

      I si han pujat, però l'any passat va haver un dia fort de recitals, enguany per això que compleix 10 anys hi ha més grups i dos dies de concerts. Normal que puge un poc. Han pujat prou: Un euret per als del poble, que són els que tu deuen de picar-te, no no? o resultarà que eres foraster? Si es així tens descompte en el tren.

      No, no, els del poble no tenen descompte en el tren. A vore si un dia d'estos, els del Bloc que no ens faran l'estació en Borderia si que fan un tren que correga tot el poble i estació final el Festivern. I amb descompte.

      Els preus:
      2013: 20 euros els joves de Tavernes, el preu normal era 26 euros i l'anticipada 23 euros.
      2014: 21 euros els joves de Tavernes, el preu normal 29 euros (per els dos dies que hi ha enguany de concerts), anticipada 25 (hi ha dos dies de concerts).

      I ja veus, ja posats a fer demagogia com fas tu, tu dius que l'ajuntament acabara l'any sense cap acte jovenil a la platja, i jo dic que també sense cap acte per a la tercera edat en Rojas Almel·la, sense cap acte en el camp de futbol per als esportistes, sense cap acte en el Passeig per a la gent entre 40 i 60, sense cap acte especial per als funcionaris munipals, sense cap acte per als regidors i les seus families, sense cap acte especial per a les confraries, sense cap acte especial per a les falles, ni per als festers de la Divina Aurora o del Barri del Crist de la Sang, etc, etc.... o siga, estic d'acord amb tu: este ajuntament és un desastre! No prepara 200 actes diferenciats per a 200 grups socials per tot arreu del terme. Fins i tot allà en l'escullera de la mar per als peixcadors en podia fer un.

      Seria interessant que una persona com Carlitos, que en sap tant de preus, ens fera una relació de llocs d'Espanya on per menys de 21 euros pots tindre els grups de musica i la festa que hi ha a Tavernes la nit de Cap d'Any. Ja t'aconselle que no busques, no hi ha. Ara demagogs, si en busques, igual tapeu la llum del sol.

      I pren-ho amb calma, que rebentaràs. Festivern tindràs, vinguen 9.000 com l'any passat o 6.000, o 3.000 i serà un èxit.

      Eliminar
    2. 29€ per a gent jove que va de botelló,Mercadona i de tenda no són pocs diners, i menys quan continua la crisi. Si no, a Sant de que amb més concerts hi ha menys venda d'entrades? Pots dir que hi han més grups i,per tant més despesa per a la empresa. Jo soc de la teoria de que l'any passat van tancar portes,van fer bon negoci i enguany volen aprofitar, i si poden, apretar una rosqueta més. Jo no dic que és car ni barat, sols que guanyen molts diners i molts més que els estalvia el nostre Ajuntament. Si a tú et semblen barates les entrades,les compres i les disfrutes, i si et semblen ben invertits els diners municipals, els tornes a votar, no dic res més.
      Del que dic de la platja,primer desviés l'atenció, contant-nos nosequé de associacions sense activitats. Perdona,la joventut no és una societat,ni un grup de ciutadans,és un sector de gent molt important al poble. I per segona,m'agradaria que hagueres opinat del que jo pense: que no es fa res a la platja per no "molestar" massa al negoci del Festivern. I dic al negoci i no al Festivern perque cap acte de cap magnitud pot afectar a l'èxit del Festivern,però si als números de la empresa. Per qué d'això no en dius res? Ja he dit que per mí, si fora, Festivern cada dos mesos.
      Si,parlem de taronges no em contestes de pomes, si, ja sé que tot es fruita, però no té trellat, a vore si llegim i entenem i vore quí és el demagog.

      Eliminar
  14. TINGAM PAUUUUU !!! Que no vullc estar tot el dia comentari amunt comentari avall, a mitjan vesprada talle, avisse .

    ResponderEliminar
  15. El dilluns, el Festivern ja tenia passava de 3.000 entrades venudes. I els dies forts son a partir d'ara.
    Sembla ser que, un any més, serà un fracàs.

    ResponderEliminar
  16. Jo crec que K.M. té raó: la principal preocupació del Bloc per a Cap d'Any és el Festivern.
    Tira va, al menys, estos tenen una preocupació: que la gent jove del poble i la no tant jove tinga festa en Tavernes, no isca fora, no agarre el cotxe, s'eviten accidents i gràcies a aixó tindre a centenars de pares i families tranquils i saben que els fills dormiran en casa.

    ¿Quina era la preocupació dels governants en anteriors legislatures? No cap. I tots sabem que passava amb la joventut del poble. El 50% amb els cotxes per fora i l'altre 50% sense res on anar.

    Quan ara mateix hi ha molts i molts llocs que voldrien el Festivern en els seus pobles, és per plorar que hi haja gent de Tavernes que voldria no estiguera així.

    ResponderEliminar