sábado, 13 de diciembre de 2014

El Quadern es pregunta AÇÒ DE QUE VA ???

Hem peixcat estes imatges dels facebooks de Manolo Vidal i de Víctor Borràs. I ens preguntem, açò de que va ? Vosaltres direu .  

FACEBOOK DE VÍCTOR BORRÀS

Així hem trobat les portes del plenari. Tancades! Es confirma q tot ha sigut un montatge per traure'ns del govern

FACEBOOK DE MANOLO VIDAL 

Una falta de respecte darrere d'altra... a què està jugant el govern municipal del Bloc???. Que sàpia el govern municipal que no compta amb la confiança del PP de Tavernes de la Valldigna. 
A l'ajuntament de Tavernes. A la convocatoria del plenari per a sometre els pressupostos a la confiança de la resta dels regidors. Cap membre del govern Compromis-Bloc ha assistit. 
La porta estava tancada i els assistents no han pogut entrar al saló.









78 comentarios:

  1. Del suicidi polític final de Víctor Borràs. Que serà lo proper, la moció de censura ? A vore si hi han ous, a les properes eleccions locals majoría absoluta per a Jordi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De PPPSOE amb Karina, fins fa poc enemiga de Borrás, a vore si peixca algo. Casta! !!! Qué fort .

      Eliminar
    2. A vore si s'entereu! que la casta es Jordi "a soles", perque com a bon totalitari ho ha fet ell tot "a soles" i aixina s'ha quedat, "a soles".

      Eliminar
    3. Si homeeeee!! La casta vol poder i ahi els tens a tots, tots antinatura i tots junts pel poder PPSOE i trànsfuga!!

      Eliminar
    4. Pues ara el transfuga pareix jordi, d'ha quedat asoles.

      Eliminar
    5. A soles amb centenars de vots

      Eliminar
    6. En el poble voten milers.

      Eliminar
  2. Pues estos son els que van fer posible l'alcaldia del xiquet. Majoria absoluta, no em faces riure! El suicidi polític l'ha fet compromís que s'ha barallat amb tots. S'ha intentat imposar la voluntat del 25% dels votants a la voluntat del 75%. Això és democràtic??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No. Però el 75% dels votants, si no estan d'acord, que se'n vagen a viure a Gandia o que em voten a les properes eleccions.

      Eliminar
  3. Tots a recolzar al ídol! ara mes que mai! Que no es note la clavà de pata de la questió de confiança! (a vore si mos quedem sense diputat)

    ResponderEliminar
  4. La tercera foto la del proper Alcalde, sols falta saber qui serà dels tres. Com ens has enganyat Víctor. Ara bé, la pagarás ben pagada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ai que rabiosets esteu de vore que el futur diputat a les corts en un poc de sort es quedarà a Tavernes i repetirà d'alcalde si li ix be el joc de guanyem al ex alt carrec comunista i troba algu que el recolze.

      Eliminar
  5. Mare meua PPSOE i KARINA VERCHER!! Quines ànsies de poder, tot és vàlid en politica? Eixe és el progressisme del PSOE??? Aixo vol el PP?? Pactar amb tots en tal de tindre l'alcaldia?? Vergonya cavallers, vergonya!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vergonya del nene que no seria "jornaler de la politica" i ara que? Que castigà es la llengua

      Eliminar
  6. Manolo uninte an el pesoe no penses que tindras mai el meu vot

    ResponderEliminar
  7. Com bull la rabia entre els del bloc! No paren d'entrar a comentar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Rabia de qué, de vore com feu el ridícul i Borrás s'afona del tot ? Hi ha que reconeixer que Manolo es llest al espentar als socialistes al pou i així intentar recuperar algo de vot pel centre, cuidado Enric que el proper eres tú.

      Eliminar
    2. El ridicul el va fer el vostre alcalde en el passat pleno. I s'ha afonat ell a soletes. Bueno no, l'han ajudat els seus assessors. Ja, ja ja!

      Eliminar
    3. Ja vorem ja si les europees es plasmen a les locals i qui s'afona

      Eliminar
    4. Els resultats de les locals i les europees mai s'han semblat. Ni les estatals i les locals tampoc. I ara,amb Podemos,menys. Però si tu ho vols així i que coincidisquen,la perra gorda pa tú.
      Alè,ja pots dormir tranquil.

      Eliminar
  8. Enrique, os lo están poniendo fácil para recoger un montón de votos de sensatez, con un poco de suerte hasta presentan una moción de censura y entre vosotros y Compromís os repartís los votos del centro-derecha y la izquierda en las próximas locales, este Borrás se ve que quiere mandar como sea y para ello le da igual juntarse con quién sea.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Venga ya! ¿Pero en serio os creeis que van a hacer una moción de censura? Eso es lo que les gustaria a los del bloc que ya no saben como sacar votos en las próximas. Necesitan una moción a toda costa para aumentar su popularidad y conseguir mas votos. No os dejeis engañar por lo que dicen.

      Eliminar
  9. A cada dia es veu més clar, pacte secret de Manolo i Víctor per a parar a un Jordi que puja com la espuma. Però els va a eixir car, en les properes eleccions Jordi majoría absoluta, els socialistes ni dos i el PP quatre o cinq com a molt, grácies per fer-ho tan fàcil.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fàcil? Per això jordi opta tambe a diputat a les corts! Ja està clar, si no ix d'alcalde se'n va a Valencia. Todo por la pasta...

      Eliminar
  10. Ahora si que esta bien claro como son los pp de Tavernes y los del psoe. Jordi Juan adelante que esta casta no pueda contigo.

    ResponderEliminar
  11. Entonces queda clar que el PSOE feia oposició des del govern, no? Quina vergonya de partit... Unint-se al PP, estos són els progressistes??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els cotorros no teniu ja 2 blogs?? Q es dediqueu a anar venent la burra x tots els 'cortijos' el q heu d fer és TREBALLAR perque 5 regidors per tot un Ajuntament... Ole tú!! On s'ha vist això?? I ara volen vendre la moto q si Psoe farà moció de censura amb PP?? Q poreta teniu...JJ estàs acabadet després q l'alcaldia t s'haja quedat gran.

      Eliminar
  12. Manolo Vidal és un gran estratega politic, s'ha carregat al PSOE. Però li ha donat la majoria absoluta a Jordi. Jo votaré a PODEMOS, pero al poble a Jordi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Siiii? Vas a votar a la casta del poble? Pero ja has firmat el contracte laboral? No et fies si encara no ho has fet...

      Eliminar
    2. Jo no soc com tu. Tu si q eres casta.

      Eliminar
    3. Pues jo votaré a Jesús al Poble i a La Oltra a Valéncia. Però nomes per compensar i fer-te la punyeta.

      Eliminar
  13. No me gastaba que Manolo se juntara con la Vercher, pero menos aun con el psoe. Manolo le va a dar la mayoría a JJ.

    ResponderEliminar
  14. El dilluns a les vuit també aneu a fer la xarlotada ? Per anar a vore com feu de nou el ridícul i com els socialistes s'acaben d'afonar. El que no se es que pinten ahí Carmen i Matildo, es feia més seriossos.

    ResponderEliminar
  15. Señor Enrique, parece que muchos de los comentarios que me preceden sean de una misma persona y muy próxima al Bloc, incluso a la alcaldía.
    Verá, lo que yo deduzco de este acto es que Jordi Juan se ha quedado solo.
    Le voy a poner un ejemplo. Si uno cree que el Universo está contra él se equivoca. El problema está en uno mismo que es incapaz de vivir en armonía con el Universo.
    El señor alcalde ha roto por dos veces el pacto de gobierno y está en minoría. Yo no creo que todos estén contra él por casualidad, tal vez tiene gran parte del mérito por haber sido incapaz de llevar un gobierno estable. Me consta que las propuestas a los presupuestos de 2015 del resto de partidos diferentes al del alcalde son muy similares. Si el díscolo es Compromís, será Compromís quien no ha hecho bien las cosas desde el consenso y el diálogo.
    Cuando uno se queda solo la culpa siempre es suya.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Chapeau. Si señor

      Eliminar
    2. Manolo te se veu el plumero

      Eliminar
    3. Jo dic el mateix i no soc Manolo. Ni del PP. Ni de dretes. Ni del PPSOE.

      Eliminar
    4. I jo tambe ho suscric

      Eliminar
    5. Jajajajajaja y yo me lo creo...

      Eliminar
  16. Primera qüestió: la persona que tu insinues i em consta i puc posar la mà i tota la meua persona dins del foc per ell, no ha fet cap comentari. Ni en farà. Ah, ni jo tampoc en sóc l'autor dels comentaris. Nomes este que serà primer i últim.

    Segona qüestió: cal ser un poc més llest i no pensar que escriure en castellà ho difumina tot.
    Tercera qüestió: el PSOE mai va informar a Compromis després d'un mes de Juntes de Govern que volia modificacions i presentar esmenes ni quines.

    Jesucrist es va quedar a soles: La culpa seua.
    Galileo es va quedar a soles: La culpa seua
    Miguel Servet es va quedar a soles defensant la circulació de la sang: la culpa es seua

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jesucrist. Galileo i Servet comparats amb Jordi? Jajajajajajajajajajaja per favor aço es increible jajajajaja

      Eliminar
    2. Ja t'has pasa't. No creus?
      Està clar que quan u té lios amb tots serà perque eixe es problemàtic. Tot el mon contra Jordi....aiii que malos somos

      Eliminar
    3. No, Assessora Pro PSOE, els malos son els teus, i tu mateixa que estas fent-los més mal que les pedregades.

      Eliminar
    4. No es que sigau malos, mes be roins, la campanya del desprestigi ha començat perq ppsoe no voleu q les europees es plasmen a les locals. Soles nia q vore els seguidors q te JJ quan va anunciar presentarse a primaries al facebook. Ni borras ni vidal tenen la quarta part... y lo sabeis

      Eliminar
    5. Ja,ja,ja,el pequeño Nicolàs també s'ha quedat tot sol com Jordi,per voler escalar posicions massa de pressa!

      Eliminar
  17. En la próxima assemblea del pp, vidal al mig i al seus costat karina i borras. Ver para creer. Quanta falsetat en estos tres. A principi s'estiraven del monyo i ara es fotos juntets i contents. Patètic

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Diuen i tenen raò, que la política fa extranys companys de llit. Però al final les urnes fiquen a cadascú en el seu lloc, com sol dir Enric, i estos ho pagaran.

      Eliminar
    2. Ia fa algun temps am totes le TV es parlava del pacte PP.PSOE i parexia algo dificil fins el SR.SANCHEZ mes que feia que desmentiro pero pareixser quel cami que porten es aquest. Sempre e votat a l´esquerra i alguna vegada al PSPV ara tenen vergonya de dirse VALENCIANS i sols son PSOE. Aneu a conseguir que un partit an molt anys d´historia es quede arrinconat i sols vos quede pactar am al PP. El PP vos a posat un parany i si no reaccioneu sanfonsareu a TAVERNES

      Eliminar
    3. La UPV ja tampoc son unió sino molts partits no nacionalistes ni del poble sino de dretes ni valencians.Ja ni quatribarrades a l'ajuntament.

      Eliminar
  18. Qui serà el proper Alcalde després la moció de censura, Vidal, Borrás o Karina per a fotre més a Jordi? S'accepten apostes. O igual fiquen a Canet per a fer vore que el malo es Jordi al que no apoia ni qui li va salvar el cul l'altra vegada, i ell tan satisfeta en el acabament de la seua vida púbica. Ara bé, també serà la de Borrás i Vidal després del bac que es pegaràn, ja he sentit dir algo de María Císcar per ahí, per a evitar el bac segur amb Manolo.

    ResponderEliminar
  19. A vore, el trío, si estava convocat el pleno com digueu, on està el Secretari General ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És a l'únic que va avisar JJ.

      Eliminar
    2. Ho dius de caxondeo no ? Açò es ja delirant.

      Eliminar
  20. Que mostren per facebook la citacio escrita. I tambe el rebut amb la seua firma de la convocatoria. I la pagina web on s'informa sempre dels plenos.
    Ja vorem dema com es retrata la premsa escrita. Nomes tenen un titular: Fer el ridicul.

    ResponderEliminar
  21. L'alcalde estava fent campanya i buscant avals per les primaries de Compromís. A ell ja no li interessa el poble. Ell vol anar a les Corts.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mentira.
      No li calen avals. Els 60 que li marca el reglament els te doblats amb els 123 afiliats que tenim en Tavernes.

      Eliminar
    2. Però,segur que tots els 123 li votarem?

      Eliminar
  22. Estos anant a un ple fals nomes buscaven els 200 euros.

    ResponderEliminar
  23. Dedicat a la CASTA PPSOE+la transfuga:

    http://m.youtube.com/watch?v=R-CpdAtgKQY

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dedicat a la CASTA del BLOC+EU Tavernes:

      http://m.youtube.com/watch?v=D6PMjwjtoSU

      Fixeu-se en els pantalons Rosa,com els de Jordi.

      Eliminar
    2. O millor li va esta versió al IDOLO:

      http://m.youtube.com/watch?v=ZqA5jAzompg

      Eliminar
    3. Superman en versio dictatorial!!

      Eliminar
  24. El fet que el soe ara tinga que fer oposció no vol dir que estiga a favor del pp.
    jo crec que per molt que sesforcse el bloc per intentar fer vore a la gent que el pp i el soe estan junts no ho va a conseguir.
    Jordi va fer fora a Karina amb la excusa del presupost i ara a fet a Borras amb la mateixa excusa, ara be sempre quan ha tingut clar que no podien tirarlo.
    Em pareix dun egoisme fora de lloc. Lo normal es que si eren companys de govern i tenien diferencies se les resolgueren i no tiraren a carme i cia o a karina en el seu moment.
    A pertir de ahi el bloc pot intentar verstir el asunt com vullga pero la realitat esta ahi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sols Jordi va tirar a Karina, no van intervindre els socialistes, no despotricava Karina també de Víctor ? Jo el dic que sí.

      Eliminar
    2. Pues al video aquell apareixien tambe els socialistes, i jordi diguent mentires i els socialistes pegant cabotà. I conste q no els pense votar, tots son casta. VOTARÉ PODEMOS!

      Eliminar
    3. Jo no. No hi ha ideologia. Almenys als altres saps com respiren.

      Eliminar
  25. Fora la casta. Que entre Podemos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no m'imagine a la gent de Podemos fent les proclames anteriors. Més bé peperots i gavinaires.
      Ara seguim el joc: Que entre, que entre, i en el 2019 anireu implorant "va entra de nou, Compromís, i salva'ns l'Ajuntament que el tenim pitjor que en el 2011 amb el PP.

      Eliminar
    2. Ara el PP ja no és el dimoni espanyoliste per al Bloc? Ara Podemos es pitjor? Sempre,el que amenaça en llevart-te el poder és el malo malíssim?
      Mareeeeeeeee meuaaaaaaaa, i els digueu al PSOE de casta.

      DE CASTA LE VIENE AL (DEL) GALGO.

      Eliminar
    3. Més valdria que deixares de preocupar-te ple Bloc i PODEMOS i que et preocupares pel teu partit. Que sou una sangria de vots! Ves rient-te, ves! Que tu a més de casta eres caspa. Al bloc PODEMOS ni li va ni li ve. Ni es presenta a les locals ni a la Generalitat, pero la gent del teu partit va amb el cul apretadet per L'efecte PODEMOS. Vorem qui ix perdent, si el bloc o els teus.

      Eliminar
    4. Amb mí,la meua família i amistats,ix perdent el Bloc,i no per influència meua,tot ho heu fet tot sols. Molts vots de primera vegada al Bloc no tornaràn més,independentment de que es presente Podemos,Guanyem o Perdem.

      Eliminar
  26. Estic entre anonadat i decebut, tinc vergonya aliena, sempre he votat socialista i no em pensava que pugueren caure tan baixet de fer este paripé de la mà dels populars, estic trist de vore on hem arrivat els socialistes lcoals, estos xiquets no tenen ni idea, vaig a telefonetjar als vells amics de UPV per a deixar-los clar que no compartisc tot açò, vullc seguir anant amb la cara ben en alt.
    I el que més m'ha dolgut es que Carmen vaja participat en este circ, la veritat, no m'ho esperava mai d'ella, no es propi d'una persona de la seua categoría, val de ninyatos però no en persones amb la seua veteranía.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu no has votat mai al PSOE, tu eres del bloc i saps massa bé que el xiquet l'ha cagada. Llig hui la premsa i ho voràs:

      #XordiDIMISSIÓ

      Eliminar
    2. Jordi, digues als teus que deixen de comentar per ací. Cada vegada estàs quedant pitjor. No et convé que uns i altres comenten.

      Eliminar
    3. Imaginat tot el que ha provocat el xiquet...La vergonya vé provocada per un desplant. Ell sol contra tots?? No serà que el que està fent les coses malament és ell?? Bahhh, ja no sabeu que fer ni a qui assenyalar!!

      Eliminar
    4. És com el xiste.

      Radio: "Hay un piloto que circula en sentido contrario.
      Jordi Juan: "Uno sólo??"

      Eliminar
  27. Si és veritat que JJl va convocar de viva veu, será que Jordi Juan ja delira i pensa que pot volar i tot. En Gandia, Compromís está fregant-se les mans. Morera estarà possant-se les mans al cap de les barbaritats que està fent el xiquet i més encara tenint en compte que fa un parell de setmanes estava en un sopar del bloc donant-li suport.

    ResponderEliminar
  28. Por lo que deduzco el anónimo va de foro en foro, o calcando argumentos. Estos del Bloc o tienen miedo o ven que les ha salido mal el Circo. Vergonzoso el espectáculo bochornoso del plenario, el Alcalde dando golpes contra la mesa y fuera de sí... Un niño que esto se le ha qquedado grande, que no se equivoque señalando a unos u otros, esto lo ha provocado él solito con sus conspiradores... Ahora quiere hacer creer que són los demás los que están en su contra...Señores, ha expulsado a 3 regidores POR NO LLEGAR AL DIÁLOGO.

    ResponderEliminar