miércoles, 10 de diciembre de 2014

Editorial : SERÍA MORAL ???

Com sabeu el tema de si es podíen aprovar o no també en Junta de Govern els pressupostos que es debatixen huí i en el cas de que foren rebujats en éste  ha segut fruit de debat.

Hi haurà consens o morros ?
I pensem modéstament ho ha segut perquè la llei no ho deixa clar del tot per curta i xapussera, no hi ha encara jurisprudència vinculant, la doctrina no es llei i encara que les autoritats fiscals pareix ser sí ho tenen clar i diuen no a dita nova aprovació en Junta, tampoc son llei i l'interpretació la fan els tribunals i no

Però anem a propossar un simulacre partint de les dos següents premisses : 

a) La Junta actual de govern, i dic l'actual perquè pel que tots sabeu a partir del pleno d' esta migdía vorem qué passa, , està formada per l'Alcalde i els Tinets d'Alcalde que, torne a dir actualment i fins mig dia mínim, son els regidors Perfecto Benavent, Llum Sansaloni, Carmen Canet i Víctor Borràs.

b) En el cas de que la cossa canvíe i assumisquen el govern sols regidors de Compromís, estarà formada pel mateix Alcalde i aquells regidors eco-nacionalistes que ell nomene, fins un terç del nombre legal de regidors, segons diu la llei vigent.

Ara anem a supossar que sí es pogueren legalment aprovar en Junta de Govern si estos no s'aproven en pleno abans i a més així es fera : Legal sería pero, i moral ? .

Perquè ens trobaríem amb uns pressupostos aprovats per sols tres regidos comptant a l'Alcalde, dels 17 que compossen el pleno en cas de que no es retiraren les atribucions d'ací alla als socialistes i éstos votaren també en contra en dita Junta com pareix van a fer en el pleno d'ací un rato, o aprovats per regidors sols eco-nacionalistes, 5 com a màxim comptant també al senyor Alcalde com sabeu, si sí els retirara les atribucions després de la seua negativa en el pleno i tal i com ha dit Jordi Juan.

Però bé, es un cas que  no es donarà i per tant i com diguem açò es sols un mer exercici de supossició ... perquè el contrari per a nosaltres sería una aberració totalment anti-democràtica, servisca esta modesta opinió per si a algú li se havía ocurrit ... 

4 comentarios:

  1. Inmoral també ho va ser encara que legal aprovar els d'este any en Junta de Govern i en les dades que es va aprovar però a esta gent els dona igual així que si pugueren ho faríen de nou, no ho dubtes, i més a sis mesos de les eleccions i podent amb ells lluïr-se tot el que no ho han fet en tres anys i mig excussant-se amb lo de la herència rebuda.

    ResponderEliminar
  2. Ara resulta que l'herencia rebuda serà mentira:

    4'5 de deficit de tresoreria SOLUCIONAT
    3'5 milions de proveidors PAGAT I SOLUCIONAT
    1'8 milions de l'aparcament PAGAT I SOLUCIONAT
    2 milions menys de deute al pagat PAGAT 2 MILIONS DE 18 QUE VA DEIXAR EL PP

    TOTAL 11'8 MILIONS DEDICAT A "COSETES" DEL PP.

    Dona a este govern 11'8 milions per a fer coses i parlarem.

    I encara hi ha gent immoral i desvergonyida que diu "lo de l'herencia rebuda".
    I ara que poden fer alguna coseta de 860.000 euros ( i fins i tot, per fer alguna herencia rebuda com el col·lector) hi ha que llegir bestieses com estes.

    I senyores i senyors la llei la va fer el PP per beneficiar els centenars d'alcaldies seues que estan com la de Tavernes. Se'n beneficien centenars del PP i no digueu res i se'n beneficia una que no es vostra i els peperes a fer el doberman.

    Hipocrites!!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. T'has deixat q el PP va deixar mes de 5 milions en prestec per inversions, els proveïdors és pel Pla de Montoro i Jordi ha recaptar quasi 5 milions d'euros mes que el PP amb la contribucio. Així teniu uns 14 milions d'ingressos. No veig cap gestió fantástica. Digues la veritat completa, no a mitges

      Eliminar
    2. No se si estic somiant ! Estos Sr. del P.P. no saben lo que fan. Si tingeren una gota de vergonya estarien alguns anys calladets no sols a Tavernes sino tambe ala Generalitat Valenciana que la deixat arruinada

      Eliminar