martes, 16 de diciembre de 2014

Article d'opinió : JOC DE XIQUETS

per Llaurador
Anem a vore...el que no comprenc és el joc de xiquets que estàn fent a Tavernes els polítics que ens governen...si ho he dit bé tots els politcs que ens governen al poble. Deixeu-se de jocs i dediqueu-se a fer el millor pel poble. Jo en dedique al camp...sí...al camp, una feina que a l'estiu és molt pesada i a l'hvern molt roí pel fret que fà...però ahí estem dedican-me a lo que vaig triar perqué m'agradaba. El mateix podríeu fer els politics , dedicarvos a allò a lo que els votants han fet pe a que estigau ahí...i això que vos assegure que no es tant pesat i tant roí com el camp.
Acabe de vore que l'alcalde de Tavernes es presenta per a Diputat a les Corts...pués de p.mare xé, qui millor que un Valler de Diputat a les Corts???. No mireu colors, idiologíes, principis, formes, i sobretot xiquillades per part de uns i altres i fem que estiga ahí a les Corts...ja sabeu sempre tirarà per Tavernes, ja ho vam vore quan Eugenio va ser vicepressident, ens enrecordem quan plou...van vindre molt bé els colectors. I si ara fa falta arreglar el poble...pues a arreglar-lo, i quan es puguen fer colectors es faràn, i quan es puga fer el mur es farà. Al camp quan toca esporgar s'esporga i quan toca polvoritzar es polvoritza...darrere de l'ú và el dos. Lo bonico i bò és que es faça unes coses d'arrere d'altres. Per el bé del poble vos demane coherència. Deixeu-se de jocs i a treballar igual que tots treballem. Un llaurador que vo canviar el que passa al camp...siga fàcil o no!!!

7 comentarios:

  1. Si Jordi ha de fer a Valencia la carrera d'Eugenio,més val que es quede a casa. No sé quin colector va dur Eugenio a Tavernes,eixe que no desemboca a cap lloc? L'únic que va dur Eugenio a La Vall va ser l'alta tensió.
    No sé qué vam guanyar de que pintara algo a Valencia o de que fora director dels barquets.
    Ací el problema no es de murs ni de colectors, en això tots estan d'acord de que s'ha de fer,però amb el quant i com ja troben prou diferencies com per a discrepar,malparlar i discutir.
    Jo,com a Llaurador,els posaria jornal de llaurador a tots els polítics,i jornades de treball també de llaurador. A molts s'els acabava de repent la vocació.

    ResponderEliminar
  2. Karl Marx, espere que la carrera que faça el nostre Alcalde Jordi, siga molt més millor que la que va fer Eugenio, crec que com a bon xicot i amb el que està fent per Tavernes, desde allí ho farà millor encara, ahh i molt...ja ho dones com a fet de que siga Diputat...molt per la teua part. Jordi Diputat!!! Jejeje no sóc politic, i no sóc ni de uns i de altres, simplement vullc el millor pel poble. Si es presemtara algún altre d'un altre partit el defendría igual ja que seria bò per a Tavernes, cosa que tindrieu que defendre tots els que es dediqueu a la politica o a simplement a comentarla. Ara entrant en el tema de Eugenio, desde que es va fer el colector que ja no s'inunden les coxeres del passeig Colon. Si l veritat és que va ser un erro molt gran per la seua part lo de l'alta tensió...segurament sería pel seu interés??? No ho sé, però ahí les tenim.I per acabar...perdona...no li dessitge ni al més gran enemic que puga tindre...espere que no cap jeje ni el jornal, ni la jornada laboral que els que ens dediquem al tema cobrem i fem. En eixe cas li baixaríem el jornal a tots els professionals que estàn per dalt del llaurador...que serien quasi tots. Bona nit Karl Marx...encantat i espere no siga l'última vegada que xarrem!!;

    ResponderEliminar
  3. Eugenio Pérez Mifsud17 de diciembre de 2014, 17:42

    Normalment no tinc per costum contestar a qui emparat en l'anonimat, es dedica a difamar, mentir i negar l’evidència. En eixe sentit, i únicament a l'efecte d'aclarir algunes de les opinions manifestades, i encara que només faré referència a algunes de les actuacions dutes a terme en la meua etapa com a alcalde, em sent especialment orgullós de l'execució de la practica totalitat del pla de col·lectors d'aigües pluvials previstos en el pla director. Servisquen uns quants dels realitzats, que no tots, com a exemple: Col·lector del Passeig Colom, Gran Via Germanies, Carrer de la Farola, Divina Aurora, Carrer Barranc, Pujada a l'Església, Carrer Carnisseria, Carrer Metge Grau, Passeig País Valencià, Carrer Mitja Galta, Carrer Empedrat, Carrer del Mar, Carrer Pintor Sorolla, Carrer Dr. Fleming, Plaça del Prado Comarcal, Plaça d’Espanya, etc..... Per cert, tots ells compten amb punt d'abocament i estan en perfecte funcionament actualment.
    També estic molt orgullós d'altres actuacions com: Finalització de la Casa de la Cultura, Pavelló Poliesportiu, reforma del camp municipal d'esports, remodelació del Mercat Municipal, construcció de nou Ajuntament, millora de l'abastiment d'aigua amb la construcció d'un nou pou i dos depòsits reguladors, depuradora d'aigües residuals, Séquia Mare, l'asfaltat de camins rurals i Camí Real, l'ecoparc, urbanització de nombroses places i carrers, Urbanització dels Polígons Industrials del Pla i del Golfo, les rotondes, o la nova carretera a la platja amb l’eliminació del stop de Cinco Hermanas i Camí Real, etc… (no vull cansar-los amb totes).
    I sí, també em sent molt orgullós de la solució donada al subministrament elèctric a Tavernes, i al pas de la línia d'alta tensió de 132 Kv. (problema existent quan jo vaig arribar a l'alcaldia) ja que aconseguirem assegurar un subministrament elèctric de qualitat a la població, per mitjà de la construcció d'una nova subestació, l'allunyament de les línies d'alta tensió existents que transcorrien pròximes a la població, a més d'unificar-les, passant de mes de 50 torres d'alta tensió que creuaven el nostre terme municipal a menys de 20. Per cert, per si queda algú a Tavernes que encara no ho sàpia, mai he tingut cap relació amb l'empresa Iberdrola. Repetisc, cap, ni com a treballador, ni com a advocat, ni com res. En fi, només fa falta llegir les actes del ple dels anys 1995 a 2007 per a conéixer tot el treball realitzat durant aquells 12 anys.
    Cal llegir més i insultar menys.

    Eugenio Pérez Mifsud.

    ResponderEliminar
  4. La veritat per davant17 de diciembre de 2014, 17:47

    Eugenio, la gent té la memòria curta i sols s'enrecorda de que ja no hi han inundacions quant plou, com de Santa Bàrbara, i lo dem´s es oensen que ah estat sempre ahí, per art de màgia.
    Però tranquil que han vingut darrere t'h estan fent més bo si cap, tu vas estar crec que 16 anys i amb varies majoríes absolutes, una absolutíssima, 12 regidors, i això vol dir algo.
    Per tant no façes cas que el que val son les urnes i huí per huí ningú t'ha superat ni el superarà.

    ResponderEliminar
  5. Nota : No anem a permetre que açò es convertisca altra vegada més en una dialèctica sobre un tema que no es el fons del article, i que no es el que va fer o deixar de fer Eugenio, així que centreu-se en este fons i que es si es bó o no que Jordi arrive a diputat, o talle el tema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si hi ha un malentés entre dos parts i no deixes aclarir-les, pel cas del colector, al final la part a qui no es dona contrarréplica queda com a mentidera,i això tampoc és just. Crec que les actuacions polítiques són sempre critica les en quant personatges públics i no té perqué haver-hi cap tema personal.
      I crec que en el tema de l'article de Llaurador s'anomena clarament al personatge ex-alcalde del PP i el compara amb el potencial de Jordi com a diputat. Hi ha notícies que s'han desarrollat molt més i no ha passat res

      Eliminar
  6. Disculpa, Eugenio, si les meues paraules t'han ofés. No era la meua intenció ni per asomo. Jo simplement en referia a que Jordi si aplega a ser Diputat de les Corts, i espere que si...que siga molt més millor de lo que tu vas ser. En ningún moment he vullgut descalificar-te ni a tú ni a ningú...novés la meua forma d'actuar. Et demane disculpes si les meues paraules t'han ofés igual com li les demanaría a qui es sentira ofés. Així que parlem de que podem tindre un Valler a les corts i això sempre serà bò per a Tavernes i tu ho saps Eugenio...així que anem fer-ho possible, siga del partit que siga.

    ResponderEliminar