lunes, 22 de diciembre de 2014

Editorial : LA CONDEMNA AL ATAC A LA SEU DEL PP

Huí l'editorial la porpossa l'amic Gekko amb el següent tema per a debat. Ens diu :


Hola Enrique. Volia proposarte un tema de debat al voltant de l'atac que ha sofrit la seu del PP i la justifucacio barriobajera i poc democrática que li han donat determinats partits.

Condemnar l'atac a la seu d'un partit democratic es el minim que podem fer. Cadascu ha de defensar les seves idees pero respectant les normes que tots ens hem donat. I em dona asco determinades bromes de mal gust que ja pirulen per ahí.


Si comencem a agafarnos la justicia en pla jacobi mal anem. I jo hui he notat a faltar altura democrática en alguns dirigents polítics.

Gracies, Gordon Gekko

Efectívament, ho compartim, perquè hem sentit algunes cosses que no ens han agradat gens, i molt d' acudits i imatges pressùntament humorístiques al respecte.

I no ens agraden perquè qualsevol atac a un ens democràtic, ens agrade més o menys, no té que tindre mai justificació i sí per contra una condemna absoluta,

I ho té que tindre perquè justificar la violència de qualsevol tipus es atacar a l'essència de la democràcia , que es la discrepància legal i tolerant com sempre defenem. I a més dona ales a altres.

I eixa conminiscència, eixe justificar o condemnar tímidament , de mitja boca, ja ha donat sobrades mostres d'acabar mal, però que molt mal en altres époques ací en la mateixa Europa, no cal anar més lluny.

Així que per la nostra part condemna enèrgica i preocupació per vore que alguns pressúntament demòcrates no ho fan, tal volta quant ho façen ja siga massa tard, esperem que no.

9 comentarios:

  1. Condena enérgica por supuesto y una reflexión : Si en vez de la sede del PP llega a ser la de Podemos, ¿ se hubiera condenado con tan poca energía? Pienso que no, que se hubiera armado una gorda. No midamos con varas distintas tampoco.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'ha de reaccionar igual per ser just. Però que vols que et conte de la llàstima que donen uns i altres? No voldràs comparar la gent del PP amb la de Podemos.
      Dit açò,cal comdemnar eixos tipus d'actes,encara que siga per mà d'empresaris que al partit els havien donat esperances que amb ells anava a ser tot de color rosa.

      Eliminar
  2. En el momento en que distingues entre unos y otros de alguna forma ja estás justificando los ataques.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs no, no justifique res,dir que no em dona llàstima l'afectat i sí que s'haja d'aplegar a eixos actes bàrbars per expresar la impotència.
      Com que desnonen a una anciana de casa o que la infanta haja de vendre el Palau de Marivent. Les dos perden casa,però no, no em donen la mateixa llàstima,dins de la "desgràcia".

      Eliminar
  3. Al País Valencià ja fa temps, molt molts anys, que el bloc i ara Compromís venen sofrint en les seus dels partits atacs i coctels molotovs per la dreta rancia i feixista que pobla les nostres terres. I tambe algun que altre regidor, com en el correllengua de gandia fa uns anys. I mai passa res, mai ningu diu res ni condemna res. El govern del pp aplaudix i tot. Va en serio, es una burla.

    ResponderEliminar
  4. Totalment d'acord. La de Tavernes també va patir pintades. I mai ningú ha sabut els autors, ni s'ha detés a ningú. Regidors amenaçats, agressions verbals com en el passat 9 d'octubre... l'extrema dreta té bula es veu. Mai Delegació de Govern ha mogut un dit per saber els culpables.

    ResponderEliminar
  5. Estic en contra de tota la violencia, pero Delegació del Govern cuan eixa violencia ve de la dreta extrema, no li dona la inportancia que caldria. ¿Perqué? Perqué ells son la dreta extrema camuflada i son uns FALSOS.

    ResponderEliminar
  6. Cada vegada esta mes predent en la nostra societat vore l'adversari politic com a enemic. Si han pintat la seu del Bloc, intimidat un regidor o agredit qualsevol persona es reprobable i.condemnable. Sense peros.
    Em dona igual si.son de dretes o d'esquerres em preocupen les persones.
    Moltes vegades tinc la sensacio de que es mira a qui s'agredix i despres tirem d'argumentari. Eixe en la meva opinio no es el cami. I a algu li recorde que destrellstats hi ha a tots els llocs i justificar lo injustificable es alimentar encara el problema.
    Democracia si, debat ideologic tambe. Violencia física o verbal tolerancia zero

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. També hi ha violència psicológica i agravis personals i empresarials practicats sistemàticament per institucions públiques. I al nostre Ajuntament,com a la majoria de llocs on hi ha polítics,continuen practicant-ho,per molt progressista que s'anomene al seu govern. I això també és violència per agravi comparatiu amb els afiliats i simpatitzants.
      En això,la millora ha esta zero. I tenen morro de dir casta al PPSOE. PPSOEBloc.

      Eliminar