miércoles, 24 de diciembre de 2014

Editorial : PAU I AMOR

Teníem per a huí dos possibles editorials "guerreres", però hem decidit que no es dia/dies per a més guerres i líos, i estar tot el dia dale que te pego amb els comentaris, ja en tenim i de debò amb tot el tema este de la crisi en general i la del govern en concret.

Per tant sols unes poques paraules per a dessitjar-vos que passeu uns bons nadals, a vore si no passa rés destacable estos dies, bona senyal sería, i per tant no ens vegam obligats a tindre que obrir el blog a més debats fins el dilluns, en que tornarem amb més ganes i esperem que amb els ànim més calmadets, i ja ficats a demanar, més trellat per part de tothom i ànims conciliadors, li ho demanarem al Pare Nadal. Mentres tant si de cas podem i ens apetix, pegarem una repassadeta a la premsa, volem desconectar també un poc de tot. lo diari.  

Per tant, el dit : Bons Nadals i fins el dilluns, si no passa, espererem que no, rés greu mentrestant.

2 comentarios:

  1. Felices navidades Enrique, que pases uns buena noche con tu familia y un feliz dia de navidad y que vuelvas el Lunes a esta gran tarea que haces con este blog que da voz a muchos.

    Y feliz navidad a todos los lectores y comentaristas de Quaderns y que por unos días dejemos de discutir y nos hermanemos.

    ResponderEliminar