miércoles, 17 de diciembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Las Provincias seguix amb el tema dels pressupsots, dels que diu tindràn que ser prorrogats, i en el Levante trobem que la campanya a la que s'ha sumat l'ajuntament sobre control de alcohol i drogues al volant, i sobre les ajudes de 2.200 euros als comerços que rotulen en valencià.

Els dos homens forts del nou govern ?
(foto La Cotorra) 
Sobre el tema del govern, dir que Gimeno destaca el mateix que nosaltres diguerem fa uns dies i que es que pensem Perfecto Benavent es convertix en l'home fort del govern, pel que volem destacar també que en La Cotorra i Diari Serpis trobem que l'Alcalde ha signat el decret de nomenament de les noves atribucions als regidors que queden en el govern, i ho destaquem perquè en contra del que es digué fa uns dies de que les Tenències d'Alcaldía s'assumíen seguint l'ordre de les llistes electorals,  pel que perfecto ocuparía la quarta, ara ens diuen que no, que ocuparà la segona, darrere Llum, la tercera Llàcer i la quarta Evarist, el que ens pareix més normal perquè com diguerem pensem que Benavent es el nou home fort del govern i com a tal no ens quadrava que ocupara la quarta i si no ocupa la segón supossem serà per qui ocupa la primera, que es la portaveu de Compromís com sabeu, que a més assumix també més i importants càrrecs com pressidir varis ens administratius a més de varies atribucions abans en mans socalistes.
També ens parla Gimeno de l'alliberament que s'espera d'un regidor, el que també compartim i afegim que pensem serà Benavent, algo lògic i inclús diríem necessari perquè este Ajuntament amb un pressupost al voltant de 15 milions d'euros necessita ja dedicacions exclussives en algunes àrees, i Hisenda pensem es una d'elles, a lo que si li afegim tot lod emés que porta perfecto ens pareixería algo necessari pel bon funcionament del consistori.

10 comentarios:

  1. ¿ I perquè alliberar dius a Perfecto i no a Llum, si també assumix faena i de calent ?

    ResponderEliminar
  2. Perquè pense que un funcionari no te cap problema en demanar l'exedència per estes raons i després toranr al seu lloc de treball, mentres un treballador d'una empresa privada i amb la que està caiguent ... i més on treballa Llum, tèla .
    Però quede clar son sols especulacions meues, també derivades dels càrrec que començen a ocupar i donat que Hisenda es de els que més temps necessita dedicar-li, i per això Borràs i no Canet ja estava alliberat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs el que tots pensàvem i alguns deiem, que per a no ser jornalers de la política els sous estan molt bé per al que hi ha hui per hui per ahí, però les implicacions ja no són tan professionals,ni vocació ni altruisme, quant anteposen els interesos particulars laborals a les necessitats polítiques. O siga, que les necessitats polítiques es cobreixen segons tenen disponibilitat o necessitats personals dels regidors.
      I no digues que no,Enric. Quantes hores li dediques al dia a assumptes polítics i d'associacionisme? I, quant en cobres?
      Fa poques legislatures, cap regidor més que l'alcalde cobrava,però de repent alguns tenen jornal, voldria jo saber si fitxen de 8 a 3 com els demés. i ahí no conte els actes electoralistes,que en són la majoria dels que n'hi ha alguna foto pel mig, i no en són pocs. Després diuen que això també entra a l'horari de polític. Tot pura vocació.

      Eliminar
  3. Hi ha que alliberar a Perfecto i a Llum i que l'alcalde es dedique a fer promocionar-se en Compromís sense cobrar jornal de l'ajuntament

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este és el moment en el que Jordi Juan pot demostrar que no és un jornaler de la política com prometia abans de ser alcalde.

      Eliminar
  4. El que s'haurien de fer tots els blogs es posar-se d'acord i no publicar comentaris xorres com eixe (disculpe vosté Sr. Administrador, sabem que vol publicar-ho tot) que són insult a la inteligencia dels lectors, a mes amb el to de mala bava i rancunia i odi amb que està fet.

    ResponderEliminar
  5. Tenint en compte que Karina i Vanesa cobraven mitja jornada i que en total i al PP no li pareixía mal, es normal sis mitjes o tres completes jornades, no passaría rés anormal que cobrara també Perfecto i Llum perquè com be diu Enric este ajuntament es com una gran empresa, per desgràcia la més gran del poble i amb diferència per nombre de treballadors, i qualsevol gran empressa té directius per així dir-ho, que li dediquen el cent per cent del seu temps i en esta cas inclús fora horari laboral. I no es per capritxo, ho es per necessitat del volum de treball que comporta un ajuntament del tamany del nostre.

    ResponderEliminar
  6. S'ha acabat , ja ho teniu be Karl i companyía,les vostres guerres a altre lloc i com no aporteu més que desqualificacions i insults no es canseu que açí tanquem el tema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. On estan els insults?
      Les desqualificacions poden ser argumentades o no.
      No fem a tots igual.
      Distingim als guerrers i als crítics.

      Eliminar