martes, 30 de diciembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Doncs no, no acabarem l'any en pau. 

I es que huí en el Levante ens trobem amb un article d'opinió de Pilar Altur reivindicant el seu paper en els començaments del Festivern, fins ací rés mal,  acussant als nacionalistes d'ara voler ficar-se la medalla : Segur que tindrem resposta per part d'quells en el seu blog afí.
Per altre costat trobem xifres sobre disminució de ciudatans en la comarca, i ajudes a joventut per part de Diputació.

2.209 euros ens diu Las Provincias li correspondràn a Tavernes d'estes ajudes, i ens diu també que després de reis s'entregaràn les viviendes socials.   

Dir que està clar que ni en festes nadalenques ha arrivat la calma a la guerrra entre els ex-socis i que el Psoe no pensa canviar d'actitut, la nostra opinió en l'editorial i el divendres direm que hem escoltat estos dies d'ajuntar-se amb molta i diversa gent sobre este tema, demà editorial si ens deixen "light" i plena de bona voluntat.

5 comentarios:

  1. Jajaja això és de risa. Ja no saben que dir estos del Psoe. Al final l'únic que fan és fer el ridícul. Tot el mon sap qui va portar el Festivern a Tavernes i qui fa la feina i totes les gestions. Ja no saben que dir per tal d'eixir al diari. La seua estratègia és clara, armar guerra i crear conflicte amb el Bloc

    ResponderEliminar
  2. Saps si hi ha alguna festeta per als no festiverners?

    ResponderEliminar
  3. Segons en va dir Llàcer fa uns dies, en la Plaça Major algo similar a lo del passat any per cap d'any.

    ResponderEliminar
  4. Pilar Altur, la dona que mai va posar un puto duro per al Festivern, tot era per a les macrocalvalcades de reís, i ara ens ve en estés?? Si no volia ni anar a les reunions amb l'organització!!

    ResponderEliminar
  5. Xe, no parleu tant els del Bloc o Compromís, com voleu dir-vos ara, que ahir per la vesprada i nit estava Pilar Altur allí colze a colze amb tota l'organització solucionant els problemes de l'allau de gent arribada i preparant la zona d'acampada del Pla.
    I per la nit allí, a primera fila dins de la carpa, comprovant que tot anara bé i estiguera en orde. Una sort tindre a Pilar Altur i el Festivern pot anar avant.

    Menuda cara que té la paia. Quatre anys de Festivern i sense enterar-se!

    ResponderEliminar