sábado, 27 de diciembre de 2014

EXHIBICIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC

Hem pogut gaudir este matí-migdía en el pavelló multiussos de Vergeret, baix el patrocini de l'Associació de Comerciants del poble, vos deixem unes imatges. 

Llàstima que el fred que hem patit tots els assistents no ens deixara gaudir més si cap de l'exhibició i ens pregumtem nosaltres i els pares que allí estaven si no sería possible el tancar encara fora la part de baix dels laterals del pavelló amb lones correderes tipo cortinatje, ens diuen que no perquè la Confederació no deixa fer rés més al costat del riu fins es faça el deslinde i la laminació del cau, pensem que al ser elements desmontables sería discutible. I es que si huí fea fred, quant entrenen per la vesprada-nit "tèla", ens diuen els pares.


Uns moments de l'exhibició.



Juanjo Salom, Pressident de l'Associació de Comerciants ,
del poble entregant un detallet a les participants 

3 comentarios:

  1. Ayer ni ningún político en el acto, cuando en otros si los hay, igual es que no tendrían ningún fotógrafo a mano.

    ResponderEliminar
  2. Es que ara tenen tanta feina que no poden acudir a tot. Massa regidories pa tan poc fotógraf, que tornen a llogar a Bufante!

    ResponderEliminar
  3. El que no hi havia es cap regidor del govern a ma per fer se la foto, estarien al torneig de futbol ?. A més l acte del dissabte era organitzat amb l associació de comerciants. Juanjo si que està, president de l´associació. Quan no va acudir el regidor d´ esports va ser el dia del festival de nadal on si que colaborava l ´ ajuntament. I no crec que es faça falta llogar a Bufante, tenen fotografs a la gana, inclós el pare de l ´alcalde que no es dedica a altra cosa .

    ResponderEliminar