jueves, 18 de diciembre de 2014

Article d'opinió : FESTIVERN per LLaurador

Bona migdiada, no comprenc com un blog local com diari Valldigna, no pose els comentaris que li envien, sempre que siguen coherents...ó és que no ho actualizen tots els dies i jo m'he precipitat, acostumbrat a que els demés blogs ho actualizen de seguida, bé ja ho faràn. 

Ens venen i ja els tenim ahí uns dies molt intenssos i amb el poble plé de gent de gom a gom i espere que els politics no comencen a discutir de si això no és bò, perque embruten el poble, de si no és bò, perque ens consta molts diners per al poble, de si són perroflautes i maleducats, de si no ens interessa per que eixa gent no deixa cap gallet al poble...tonteries!!! I altra vegada joc de xiquets!!! 

Anem a vore, si enbruten el poble és perqué hi ha multitut i ens alegrem de que els nostres fills es queden al poble i així podem estar tranquils de on estaràn...que estaràn beguent...etc... Després digau que és que els jovens s'envan fora perqué no fan res per a ells!!! Pués ahí ho teniu...pares tranquils!!! I això val tots els diners del món...així que un altra cosa solucionada, la despesa per als jovens bona forma per a invertir. Jo no crec que els nostres fills siguen perroflautes maleducats, ho senc...no puc permetre que es perga el respecte ls jovens...als nostres fills. Ells simplement són jovens i volen passarseu d'allò més bé. 

Aprenem d'ells que falta ens à!!! I en quan si deixen diners ó no als comerços del poble...pregunteuli-u a ells. Eixos dies arrasen amb tot!!! Així que aclarides les coses i donada la meua opinió intenteu passar uns Nadals amb molta alegría, encara que estigam en crisi...al mal tempo buena cara. Bons Nadals i feliç cap d'any a tots!!!

19 comentarios:

  1. Totalment d'acord. El patiment que teniem els pares s'ha acabat. Beure, han de beure ací i en Benidorm o en una casa rural on se n'anaven fa uns anys, a 200 o 300 km, però dormen en casa i estem tranquils.
    I jo si que m'he fixat que ens els darrers anys no hi ha hagut cap accident greu eixa nit amb joves en el nostre poble. I això val tot lo del món.
    Jo en tinc dos de fills i van al Festivern, i se on estan. I que s'ho passen bé. En altres pobles estarin orgullosos de tindre un festival de música i ací hi ha gent, i sobre tot del PP, que estan en contra, tot ho veuen en negatiu, i si pogueren el llevarien d'ací.

    ResponderEliminar
  2. Me da a mi que el llaurador nos ha salido apegado al gobierno. Y justamente nos ha salido ahora que el gobierno se ha quedado a soles. Que bien,el Festivierno! Mis llauradorets se quedaran al poble i no patiremos!
    Al Blog de la Valldigna ja l'han publicat,encara que l'han descobert que de llaurador res,li riuen les gràcies i fins i tot es burlen d'ell (i de passada del colectiu de llauradors,donant a entendre que no es pot llaurar i també escriure als blogs), però com que agrana al mateix costat de la casa el deixen fer. Vivan los trolls.
    Enric i demés lectors de Quadern, aneu traduint ja les intencions,perque una cosa són els anònims,altra ben diferent els pseudònims i altra els farsants que volen crear opinió des de un segment concret de població. Tenen clar que l'adversari és el PP,no com diuen Borràs,i ara van de llauro com dintre de poc aniran a per altre niu de vots conservadors, població de la part alta del poble. Per qué penseu l'interés d'agafar personalment l'alcalde serveis socials? Amb Karina ja li va disputar el lloc a Victor,sense èxit. Els dos problemes s'els han llevat de damunt després de "molt de consens i amb molta pena".
    Primer article de Jaume per tranquilitzar i ara el Llaurador per adoctrinar des de l'engany.
    El Bloc contraataca. O el retonno del Juanedi.
    Sense saber-ho Enric li volen fer d'un Quadern un TBO plé de personatges ficticis.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Increïble Karl! Són boníssims els teus comentaris, una vegada més em deixes bocabadat. Has encertat de ple. Enhorabona i seguix aixina! Necessitem comentaristes com tu, que coneixen els personatges i el que passa, per això donen tan bona informació.

      Eliminar
    2. No és cap mèrit,no vaig a cap lloc,només escoltar el que es diu pel poble. Com en tot,si tens fonts de diferents parts e interessos sols fer-te una idea prou bona.
      Si algú s'en dedicara professionalment a les xerrameques de la política local li'n donaria per vàries enciclopèdies. Hi han qüestions,enveges i romanços que ja han passat diferents generacions polítiques i porten intenció de continuar transmetent-les. Per desfici i desesperació de molts votants espectadors que continuem patint-ho.

      Eliminar
  3. Aaaah! Que per que estiguen en el festivern ja saps tu lo que beuen?
    Sera per lo controlats que estan!
    Des de quina edat es permet l'entrada? Per que me consta que han entrat de ben menuts.

    ResponderEliminar
  4. En la meva opinio el Fedtivern es un event beneficios per a tots. La gent jove s'ho passa be, atrau gent d'altres localitats i el que es el mes important te un impacte economic cada cop mes gran en els comerços locals. Un exit en tots els sentits.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sobretot és beneficiós per al Miquel Gironés. Munta pel seu compte tot el que li munta ací el Bloc i el benefici se li'n va a la meitat. Amb diners públics regalats és molt més fàcil jugar a ser empresari. Curiós eixe liberalisme que predica Gekko,on critica el intervenciónisme públic. Es veu que cobrar impostos és intervindre pero concedir regals a empreses privades no.
      La excusa,com sempre el benefici comercial per al poble. El mateix que deia el PP quan no li cobrava els permisos d'obres a una coneguda residència local,per considerar-la de interés públic. Interés públic,però beneficis privats.
      Amiguisme style. En això no falla CAP partit.

      Eliminar
    2. Mira Karl, a tu en el fons t'importa un pito el Festivern. Si dema eixe Girones repartira bitllets de 500 euros a tots els participants el semblaria mal,.per que? porque ho organitza el Bloc, si dema el Festivern fera espectacles per a xiquets gratis el semblaria mal porque ho organitza el Bloc, si dema Jordi decidira llevar el Festivern el semblaria mal perque es una decissio del Bloc, pero si decidiren ampliarlo tambe el semblaria mal perque ho decidiria el Bloc. Dema hi haguera un eclipse o Franco resucitara seria culpa del Bloc. A tu et preocupa poc que els bars i comerços tripliquen la facturacio i que creen almenys algún lloc de treball mes durant uns díes. T'entra urticaria enseguida si algu pot guanyar algún euret. Sempre per supost que.no els guanyes tu.
      T'importa un pito el Festivern perque per a tu es una excusa mes per a clavarte amb els de sempre. Portes tres anys i mig perdonantlos la vida.
      I al final t'importa un pito el Festivern primer perque es un event ideat per este govern i segon i no menys important perque no l'organitzes tu. En el fons aixo es el que el fot.
      Per altra banda si com tu dius este Govern esta regalant diners a una empresa privada i per tant esta fent malversació de diners publics et recomane que vages al jutjat i demostres el que dius. No ho faras. Primer perque es fals i segon perque no tens les agalles de ferho.
      Lo pitjor de tot es que quan mes despotriques, ataques i calumnies al dimoni.....mes suport social te. Curios.

      Eliminar
    3. Per encertar tant com sols en borsa ací no n'has donat NI UNA.
      Ho diré una vegada i no ho repetiré més:
      Tant de bò hi haguera Festivern tots els mesos,que els bars i botigues s'ompliguen i els pisos es lloguen.
      I tant de bò el regal a la empresa privada no fora encobert i paralel a les seues activitats per poder anar al jutjat. Clar que no dona diners,dona serveis als clients de la empresa,un regal encobert però clar. Com si algú entrara de regidor del Bloc i li muntaren una setmana de bervenes amb diners municipals a la porta del seu casal per falles. Ara ho entens no. Hi hauria una mica de recolocant entre les altres falles,no? Doncs les altres falles en esta ocasió som tots els contribuents del poble.
      Agalles en tenen els que no els dona la gana d'entendre.
      Uns tenien Plaça de bous i altres empresa de Festivern,cadascú es gasta els "seus" diners en el que vol. Curiós.

      Eliminar
  5. Me da a mi que karl nos ha salido apegado al psoe. Que li passara que ara plena els posts de enrique de comentaris pro psoe. Ara que ja no poden fer mes el numeret. Contrataca karl! Contrataca! Que els teus i tu ho teniu negre!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,abans era pro PP,ara pro PSOE i abans d'abans, pro roig perillós contra l'ordre establert.
      Digues un escrit meu on diga: el PSOE ha fet bé...
      El mateix amb el PP.
      És un deliri que tenen els polítics al poder,qui els porta la contra passen a ser del partit en la opossició d'eixe moment.
      I especifica si els que ho tenim negre som els peperets o els sociolistos, perque es donen per aludits,els pobres.

      Eliminar
  6. Anem a vore Karl, no vaig a entrar al teu joc, ja que veig i el compare igualet, igualet que el joc de xiquets que han fet els politics locals i tú d'això de jocs ho coneixes i molt. No vaig a entrar al teu joc, perqué sense saber qui sóc vullgues desmontar unes opinions a les quals no crec que facen mal a ningú. No vaig a entrar al teu joc, simple-ment, perqué no t'ho mereixes, ja que en vers d'opinar, l'únic que vols intentar fer sense conseguir-ho, perqué et coneguem tots és ofegar les opinions que humil-ment fem gent amb coneixe-ment encara que ens dedquem al camp. No crec que li agrade a ninguna persona que es dedica al camp el teu comentari de si es pot ser treballador del camp i escriure...sóm de prou més inteligents de lo que tu creus., així que no vaig a permitir que despretigues a la gent que treballem al camp...no eres millor que nosaltres...ho senc!!! Per a la teua informació, no sóc un troll ni sóc politic, però tal volta vist lo vist igual en pose al costat dels bons que hi han i no són els teus precisa-ment. Així que espere haver-te aclarit algunes coses ja que per molt que vullgues saber qui sóc real-ment, no vaig a deixar que gaudisques d'eixe moment, ja que no t'ho mereixes. Bona vesprada i salut!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Altra prova més de que de llaurador ni un pèl.
      Un llaurador és molt més practic i directe,no pega tantes voltes per no dir res.
      També quedes molt per baix del nivell mitjà d'enteniment dels llauradors,quan dius que jo desprestigie els llauradors. Qui ha llegit bé el meu primer comentari entén perfectament que qui compara Llaurador amb un que no pot escriure als blogs és DIARIDELAVALLDIGNA. I em queixe d'això precissament,de la burla que et fan. Preferisc que lo teu siga ignorància que no malintenció volent pegar-li la volta a la truita. No es prou desqualificar,la gent sap llegir. Ja sabia jo que t'ha vies arrimat al poder per conforme parles: "tal volta em pose al costat dels bons". Molt simptomàtic lo dels bons. I també dir lo dels meus,ja m'ho contaràs,que jo encara estic dubtant.
      Bona nit, salut i força al canut (espere sàpigues qué significa,on pretens anar molts solen omplir-se el canut).

      Eliminar
    2. Anem a vore si ho entens Karl. Tinc de Llaurador fins als pèls de les celles, igual que tu amb els jocs i ja t'he dit que al mateix temps puc escriure i opinar el que veig...mira tu!!! amb això coincidim!!! Li pegaré les voltes que faça falta per a que ho entengues...ja que et costa. Com hauràs pogut observar a eixe blog, no l'he alimentat més ja que crec que no anem per la mateixa linia. Lo de unir-me als bons té prou significat, ja que després de vore el que passa a la politica, la majoria de la gent sap qui són. Els teus...saps qui són millor que ningú, no??? Després de vore com els defensses en tots els comentaris de tots els articles quan parlen d'ells, sense fer falta que digues les coses bones que han fet...hi han??? Ho deixe així i recolze i recolzaré sempre el Festivern com totes les propòstes per a bé i per a l'interés del poble...faça qui les faça. Espere i dessitge que passes un bon Nadal i que gaudisques vegent com de bé s'ho passen els jovens al Festivern...sense perill per eixir fòra del poble, que sempre s'ha criticat que al poble no hi fan res i per això senvan fòra. Bon Nadal!!!

      Eliminar
    3. Ahh i una coseta Karl, sigues tú més pragmàtic i esta vesprada vine al passeig del País Valencià i cantem les Nadales, encara que no ho vagues organitzat tú. Cantem, cantem que a part de felicitat lleva les teranyines que tenim al cap

      Eliminar
    4. A Karl estas parlan del FESTIVER que si beueven que siembruten no te sentit parlar de FESTES DEL POBLE o deles FALLES perque segur que NO EMBRUTEN NI BEUEN alcohol ni fan res de mal. La envetga que tens tu i cuatre carques es que no teniu 18 anys i vos mata l´envetga deixa que els jovens estigen en casa i para de dir tonteries. JOVENS A DRISFUTAR I DEMOSTREM QUE TENIM MES EDUCACIO QUE ELLS

      Eliminar
    5. Vaja,vaja,que nivell els últims tres comentaris. Feina té el Karl contestant-los. El llaurador una hora escrivint per no dir res en concret,només que esta vesprada ha anat a cantar nadales.Esperem que no haja desafinat tant com comentant.
      I l'últim despotricant de si el Festivern embruta o no o si beuen o no. Jo crec que Karl Marx no s'ha clavat ni ha comentat res d'això.
      Pareix que uns quants li tenen tírria,enveja o no tenen tanta llibertat com ell a l'hora de criticar als polítics. Segueix així,amic,i a qui li pique,que es rasque.

      Eliminar
    6. Ho senc anònim de les 21:10, però tindre-li enveja a Karl???? No faces que en riga...una persona que acaba burlantse de la gent que fà els comentaris i dubtant d'un pseudònim??? Ell no s'amaga darrere d'un??? Per a riure!!! Encara qye tots sabem qui és, ja que defen tant a eixa gent que monta videos per a intentar fer malbé a altra gent aplegant a faltar-li el respecte. Que vergonyós!!! Que poca educació!!! Que poc talant!!! Així que amic, al camp com al bar quan esmorzem, es comenta i tots apleguem a la mateixa conclusió...quan algú no te arguments per a contrarrestar i aplega al despreci personal...que voleu que vos diga...pert tota la raó i jo simplement faig un article d'opinió sobre el que opine sobre el Festivern...i el que li agrade bé i al que no bé també. Bona nit i amics a gaudir dels Nadal i del Festivern!!! Per a la juventut el que faça falta!!!

      Eliminar
  7. Anim Llaurador seguix desenmascarant els mentiders subvencionats.

    ResponderEliminar