miércoles, 17 de diciembre de 2014

Editorial : EL MÉS LLEST DE LA CLASSE ?

I es que venim observant que de tots els comentaris, més de dos-cents en total, que hem rebut entre tots els articles que hem publicat i que versen sobre el tema del pleno/no pleno de dissabte, hi ha una constant que es repetix.

I eixa constant es una crítica feroç per tal acte contra els socialistes vallers en general i contra el seu líder Víctor Borràs, i contra l'Alcalde.

Però molt poques esguiten al partit del Alcalde, Bloc-Compormís, com a partit, també molts pocs a Karina Vercher, ben pocs al Partit Popular com a partit, i quasi ningún a Manolo Vidal, el seu cap actual i copartícip destacat en tal acte.

Es a dir, de tots els protagonistes personals de la trama, tant sols dos, Jordi i Víctor, s'emporten bofetades fins en el DNI, i els altres dos quasi quasi ixen de rossetes. 

I en quant als partits, sols un, el socialiste, s'emporta alguna que altra bofetada però els demés ixen també quasi quasi de rossetes.

I ens preguntem : Açò es casualitat o darrere està "el més llest de la classe", eixe que sempre va axuxant axuxant i ell se'n ix de rossetes, i a més recuperant imatge a costa d'altre, afegim ? Qué penseu ? .

19 comentarios:

  1. O parles mes clar o no sabem de qui parles

    ResponderEliminar
  2. ¿ Más claro ? Blanco y en botella : ¿ De quién dice que no se ha visto casi salpicado por lo del Sábado ? .

    ResponderEliminar
  3. Doncs sí, amb tota esta pallassada l'únic guanyador encara no ho tinc gens clar, pot ser siga Manolo que està conseguint fulminar a Borrás com a alternativa, i de pas tocant a Jordi amb tots els comentaris contra ell que hem pogut llegir açí, encara açò tampoc ho tinc gens clar, tal volta estiguen fent-lo màrtir entre populars i socialistes.
    El que està clar que qui no es beneficia segur es Víctor, que s'està cremant més i més.

    ResponderEliminar
  4. Manolo s'emporta prou bofetada del tema. Ha conseguit carregar-se a Victor Borras com a rival. Però la seua tàctica li ha portat danys colaterals. La gent el veu obsesionat en ser alcalde, i per a tal fi pactaria amb el mateix dimoni. Primer Karina i ara Borràs, qualsevol val per intentar fer mal al seu rival. Com que Jordi sempre el guanya i ha demostrat millor gestió que Manolo, este s'unix amb qualsevol per vendre una mala imatge de Juan que ningú se la creu. Jordi Juan ha sigut dur amb qui ha tingut que ser-ho: Karina, Victor i Manolo. És normal que estos vulguen tildar de dictador a Jordi, els ha posat al puesto als tres, i això en gent amb tant d'ego pega tort. Manolo pot continuar gestionant per Benifairo, Simat i Barx; per Tavernes no mourà una ungla mentres estiga Jordi Juan d'alcalde. Eixe és el seu cinisme, no fer res pel seu poble, si no és ell l'alcalde. Manolo ja no convens a ningú. La gent ha vist com és

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estàs molt equivocat, amb tot açò, Manolo ni el PP no es lleva de damunt a Víctor de rival. El rival sempre és qui més nombre de vots porta a prop. Seguint les darreres eleccions locals i pensant en possibles variacions, sorpresa seria que PP i Bloc no fóren 1 i 2 ó 2 i 1. Així que eixos són els rivals. Després, sense majories absolutes (que seria el millor,pues vista la incompetència per governar en coalició i fiscalitzats,imagineu-se tot sols i sense control interior ) hauriem de vore societats. El PP en això ho tindrà agre,no li trobe socis per cap costat si no és el centre-dreta "moderat". I el Bloc tindrà només segur a EU, que arrastra poc. Fa risa quan ixen dient que Manolo ara s'ajunta amb el PSOE per fer força comú per una foto, quant qui ho diu ha estat 3 anys ensenyant-nos vertaderes obres d'art del photoshop per desvirtuar a conveniència la veritat. És fàcil traure una foto de Juan i Vidal,i tampoc voldria dir res. La única victòria per a Manolo de tota esta guerra d'esquerres és que el PSOE no es torne a juntar a una altra coalició,cosa que ja es veu prou fotuda,per no dir impossible. La guerra històrica de les esquerres no té res a vore el PP, en aquells temps pràcticament ni existia.
      Així, que ànims a tots dos, a per l'absoluta!

      Eliminar
    2. Xapeau, comentarista de les 11.10
      Una anàlisi com cal dels tòpics de dictador i demés, on ningú mai no diu que ha fet en contra la llei. Molt lluny de les barrabassades que ens costa llegir d'alguns il·luminats.

      Eliminar
  5. No convenç a ningú Vidal, ho compartisc, però s'está carregant a Borrás tal volta per a aplanar el camí a certa dona jove professional i amb imatge de renovació que es el que necessita el PP, i que va deixant-se vore fins en la sopa com s'apuntava açí mateix fa uns dies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parles com si Borràs el tinguera Manolo en la nòmina del PP, no sé que té a vore Víctor en aplanar camins de ningú del PP.

      Eliminar
  6. Manolo el més llest de la clase???

    ResponderEliminar
  7. Que poc nivell hi ha en la política de Tavernes.
    Ningú mira pel poble.
    Un pressupot en el que tots estàn d'acord en el 95% de les partides i no son capaços de sentar-se per aprobar eixe 95% en que estàn d'acord i deixar l'5% per altre moment.
    Que poc miren pel poble. Tot ho fan en clau partidista.

    ResponderEliminar
  8. Respuestas
    1. Ho dubtàves? Fa mesos. I no sols per part del PSOE. L'alcalde ja no podia canviar,passara el que passara i feren el que feren.

      Eliminar
  9. En la foto del PPSOE es on esta tota la voluntat. Els pressupostos electoralistes! Quan no era el colector, despres va ser el muro. Un munt de escuses per no fer les obres que demana tot el poble: carrers, ninxols, passos de zebra, senyals, asfaltat... No s'anten la veritat. Ara que es tenia un poquet de diners!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però si tant sabeu negociar i sabieu que el camí que heu triat duia fins ací, de qué es queixeu ara. Haver negociat i haguéreu tingut un pressupost amb gran part del que pretenieu. Però això us portava compte amb el pecat,no interesava,sols acabar amb l'alcaldia a les mans i els viatgets que supose es faràn ara al C/En Llop així ho demostraràn.

      Eliminar
  10. Què li passa a Karl Marx que va de cul defenent a Borràs en tots els seus comentaris??? Vamos! Al final serà de veres que està enamorat de Victor. Manolo ho ha fet com el cul, quan ha governat i com a oposició. Víctor no ha donat la talla que s'esperava, en compte de seguir treballant pel seu bé i el del poble, s'ha deixat portar per la linia politica del PSOE de València i l'ha cagat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,m'he avorrit de Manolo.
      I quan manava Manolo o Eugenio devien pensar que perdia el cap per Miquel o Eduardo.
      Sempre enamorat dels que no manen. No he cregut mai en això de l'eròtica del poder.

      Eliminar
    2. Xeee!!!Ara q estavem tots ignorant-lo,jo ja ni el llisc,mel vote,jajaja!
      Avoras ara com mos posa a caldo,te molt de temps lliure este home...

      Eliminar
  11. El dit dalt, s'ha acabat d'esta guerra particular entre Karl i altres, açí es ve a opinar dels temes i no a aprofitar per a insultar-vos i faltar -vos el respete, açí tallem el tema.

    ResponderEliminar