lunes, 29 de diciembre de 2014

Editorial : NO SON FORMES

Hi han circulant varis vídeos per ahí sobre l'Alcalde i les seues darreres actuacions, decissions, declaracions i demés.

Estàn tots fets des del anonimat i pressenten situacions burlesques mitjansant supossades paròdies, fa uns dies reberem el darrer.

Doncs, bé, tenim que dir que no compartim gens ni miqueta eixes formes que sols busquen el descrèdit pel descrèdit, el menyspreci pel menyspreci.  

La crítica política i com hem defés moltes vegades, va en el càrrec de qualsevol persona pública, i més del polític, però mai d'esta forma, anònima, amb menyspreci personal en molts cassos, buscant sols el menyscabament personal per les seues accions polítiques.

Qui tinga algo que dir que ho façá de cara i argumentant, que es faça crítica política, sí,  però sempre respectant a la persona, perquè la crítica política cap, per supost, però sempre amb un respete mínim, amb tolerància i si pot ser constructiu. I esos vídeos no ho son gens ni miqueta,  

I a més estes accions sols porten a que als que es dediquen/ens dediquem a la política d'alguna forma sigam vistos, qualificats/desqualificats i clavats en un mateix sac, i no es així per sort. 

Així que no ens envieu vídeos deixe tipus, ni com administradors del blog ni com a ciudatans, ni els mirem, gràcies de bestreta. 

21 comentarios:

  1. Anònims? Són vídeos que tenen un component professional, no estan fets per simples militants d'un partit. Hi ha indicis sobre la presumpta autoria quan els visiones. I només hi ha un partit que treballe ultimament amb una agencia o empresa d'imatge.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No t'extranye que siguen ells mateixos per a crear cacau i fer màrtirs.

      Eliminar
    2. Pa cacau i martirs els qui montaren un teatre el altre dia al salo de plenos en transfuga incluida

      Eliminar
  2. Quins son eixos videos? Qui els fà? No he vist cap video dels que parles.

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pensem que tampoc tenen perquè ser obra d'un partit en sí si no de persones afins i sense estar darrere el partit en sí o almenys no en tots.
      Ara bé, crida l'atenció la qualitat i professionalitat i per tant els mitjans técnics d'alguns d'ells.

      Eliminar
    2. Al del comentari eliminat : Millor no apuntem a noms i organitzacions concretes sense proves, si vols dis-ho d'altra forma però evita els noms concrets, gràcies.

      Eliminar
  4. Compromís té llogat a un profesional de la publicitat. Quin altre partit té diners per llogar una empresa d'imatge?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Compromís no té llogat a cap professional. Espere que igual que has fet, borres este comentari fins que no done proves concretes i el contracte.

      Eliminar
    2. Es acàs delicte o inmoral contractar a un professional de la publicitat ? Es més, es anormal que es faça ? No veritat ? Per tant rés a eliminar. I no , no es el mateix que lo que s.ha eliminat que no se si sería il.legal si fora de veres, però inmoral un rato llarc i d.això versa esta editorial.

      Eliminar
    3. No, Compromís no ha llogat a cap professional. L'ha llogat l'Ajuntament, que va ser el mateix que el va acomiadar. Jordi per a que entre i Víctor perque isquera no tenen res a vore al tema.
      Si voleu i es quedeu més contents ho diguem així i en pau.
      Però tampoc vullgau fer-nos ignorants del que passa i les motivacions d'uns i altres.

      Eliminar
    4. Eres molt roin, Carlitos. Molt mala persona. Perquè roin i mala persona es qui mentix sabent que mentix i amb l'objectiu de fer mal.
      L'Ajuntament no té cap llogat des de maig, i estem parlant de fets esdevinguts des de novembre fins ara.
      Al final, tu i els autors dels video s'haureu d'agafar de la ma com la cançó de Victor Manuel i Ana Belen.

      Eliminar
    5. Jo crec que tots menys l'anònim de les 23:43 entenem la ironia de Karl. Diu que Jordi va posar a Bufante i Víctor el va fer fora. Així, si voleu dir que ARA Comrpomís no té cap "periodiste" contractat,val,però l'ha tingut fins fa poc. I a més a més en certa manera el segueix tenint,perque el secretari personal de l'alcalde ara fa la feina dels dos d'abans. No sé en qué dius que menteix o en qué pretén fer mal. El que li teniu és enveja perque ell pot dir sempre el que pensa i altres no.

      Eliminar
  5. Deplorable el vídeo de los sapos. el penúltimo que he visto. Y en cuanto a quién tiene dinero para contratar, los grupos municipales por ejemplo de Tavernes cobran si no ha cambiado al alza, 400 euros por grupo más 50 por concejal todos los meses, saca cuentas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No crec que als de la casta es faça falta eixos diners per a llogar professionals.

      El PSOE té llogada una empresa d'Oliva i els fan video i altres faenes, per exemple la roda de premsa de Borras, que es va fer dos vegades en internet.
      I això, que hi havia eixa empresa, es va dir en la roda de premsa quan la premsa escrita va preguntar qui eren i es va dir que era una empresa que treballa per al PSOE comarcal.
      I tu això ho deus de saber-ho i millor que jo, que no parle amb la premsa escrita comarcal com tu si que parles.

      Eliminar
  6. Pense que si aixó continua així ales properes eleccion municipals Compromis o siga Jordi majoria absoluta, son tan soqués que no es donen conter

    ResponderEliminar
  7. Si eixe temps que dediquen a fer vidiets i dir xorraes sense fonament el invertiren en treballar i arrimar el colze tot aniria millor. I les batalletes de partits se les deixarien en casa. Les enveges son males conselleres.

    ResponderEliminar
  8. Molt males conselleres. I ultimament hi ha partit que està deixant aflorar massa tota l'enveja i malicia acumulada en tres anys i mig en vore que ha sigut l'altre el protagonista.

    ResponderEliminar
  9. I les formes de l'alcalde impedint parlar al ple? Sent autoritari i fugir del consens! Passant el rodillo a tot aquell que no li balla al seu ritme! L'alcalde ara cull el que ha sembrat. Vos recorde que els del Bloc foren els primers en desqualificar. Fins i tot a qui els va donar l'alcaldia.

    ResponderEliminar
  10. A qui ha impedit parlar en el ple? Lo que no s'ha deixat es avasallar i no ha perdut el paper d'alcalde davant 8 +1. I això vos fot. Tu no vas als plens.
    Autoritari amb 5 regidors? Que risa, Felisa.
    Pasant el rodillo amb 5 regidors? Quin xiste més bo.
    Desqualificar el Bloc? Si pareixen de mata morta que tenen por de fer mal a algu.
    L'alcaldia la va donar EU, no la va donar Karina Vercher, Encara no ho teniu clar?

    Si no useu altres arguments polítcs mes alla de desqualificacions personals que els pocs del poble que ho lligen saben son falses, no arreplegareu ni les morques el dia eleccions.

    ResponderEliminar