domingo, 28 de diciembre de 2014

Nota de premsa del PP SOBRE HORARI BIBLIOTECA MUNICIPAL EN EXÀMENS

Altre any, tancat per exàmens

Els i les estudiants de Tavernes tornen a tindre limitat un any més un servici de biblioteca poc ajustat a les seues necessitats.


Des de l'inici de la legislatura, les Noves Generacions del PP de Tavernes han demanat al govern que presideix el nacionalista Jordi Juan una adequació del servici de la biblioteca a les necessitats dels i les estudiants del municipi. En repetides ocasions han reiterat que aquest servici municipal ha d'estar a disposició de la població un major nombre d'hores, no sols en període d'exàmens, sinó també setmanes abans de preparació. L'any passat, com ens han assenyalat,  “aconseguiren que les nostres demandes foren escoltades, no obstant això, aquest any ens trobem una vegada més les portes tancades”.

L'ampliació de l'horari de la biblioteca en època d'exàmens s'ha de realitzar des de l’inici del nadal, ja que a Tavernes, són nombrosos els joves que comencen a preparar-se les proves del mes de gener. Els alumnes universitaris que hi ha a la població i aquells que estudien oposicions, han de tindre garantit un espai públic com és la biblioteca municipal on poder dedicar un major nombre d'hores d'estudi, a més del material i recursos que es troben a aquestes instal·lacions municipals. No demanem un horari de 24 hores com teníem a l’anterior legislatura popular en època d’exàmens de juny i juliol, sinó sols una ampliació d’unes quantes hores entre setmana i dissabte amb un horari aproximat de 9 a 21 hores) i el diumenge de 9 a 14 hores.

Els joves populars, no entenem com un govern compost per una gran quantitat de mestres no té en conter aquestes demandes dels joves vallers, ja que com a mestres haurien de saber a la perfecció quan comença i quan acaba el període d'exàmens".

Per últim, les Noves Generacions proposen que els responsables de les instal·lacions de la biblioteca durant l'ampliació del seu horari no siguen els mateixos funcionaris a través d'hores extres com passa en altres departaments, sinó que siguen els mateixos joves de la localitat que es troben desocupats, els que a través d'un programa d'ocupació juvenil, ocupen aquesta tasca.

5 comentarios:

  1. Els joves ara preferim passar estos dies bé que tancar-nos a estudiar. És el que feu vosaltres, que si que vos hem vist en els "llocs habituals". No sigau tan simples, que no enganyeu ningú.
    Jo m'ho passaré millor assistint a tots els actes del Festivern, i ja estudiará després.
    Vosaltres, si teniu ganes d'estudiar, sempre tindreu una habitació en casa, no ens digueu que hem de fer els demés.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo en desembre estudie. A mi m'agrada mes anar a la biblioteca perque hi ha mes silenci i manuals on poder consultar que NO tinc a casa. No crec que perque estiga el Festivern tingam que anar tots alli. A mi eixos actes em tenen igual el que no em tenen igual son els examens de gener. A mes en la nota no es diu que s'obria esta setmana sino a mitat mes de desembre perque acabem les classes i tenim que preparar els examens. A més, en gener no hi ha un horari especial encara cosa que a gandia o a Cullera ja l'han anunciat.

      Eliminar
    2. Jo preferisc quedar-me en ma casa. Jo les consultes ja les porte fetes i els apunts que calen, no necessite anar a la biblioteca del poble, on els manuals tecnics que necessite no hi ha, que no es la biblioteca de la universitat.
      I despres, i tu ho saps, horari extra i nomes tres o quatre persones al dia.

      Eliminar
  2. Enrique quan tu i jo estudiàvem no ens calia tanta parafernalia si voliem estudiar. Ens tancàvem dalt la cambra quan era època d'estudis i a estudiar! Ni biblioteca calenteta, ni cuentos xinos.
    Qui te gana d'estudiar estudia, com han fet tota la gent de la nostra generació i de generacions anteriors i també fins fa uns pocs anys.
    No ens calia tanta parafernalia per estudiar, i com tu, sóc llicenciat, tinc les meues oposicions, com molts dels meus amics que també són teus i no hem anat a la biblioteca a que ens obriren especialment per estudiar. En la cambra de casa i si teniem fred, un brasero.
    Ganes d'estudiar es el que fa falta i tot el demes son cuentos xinos.
    I pel que se de comentaris d'alguns dels fills dels meus amics, no va ningú ara a Nadal a estudiar allí, primera i principal perquè falta més d'un mes per als examens.

    ResponderEliminar
  3. Poques ganes d'estudiar i nomes busquen pegues i excuses. Per estudiar ganes..

    ResponderEliminar