martes, 16 de diciembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

En Las Provincias trobem una sucossa entrevista amb Borràs, que encendrà més i més les relacions entre socialistes i Alcalde, doncs els des-qualificatius son forts, molt forts. 

En el Levante trobem el tema de les caixes solidaries, endavant amb l'iniciativa, i un accident de trànsit en el Passeig Colon, molt censurable perquè el caussant anava xispaet, ja ens enteneu.

24 comentarios:

  1. Quant un no argumenta políticament i es dedica a desqualificar el rival, malo. I això es el que fa Víctor Borràs.

    Lo de Borràs és molt pobre: diu 5.000 euros gastats en els pressupostos (ara es queixa i ell demanava fer més comissions, i el ple extraordinari de pressupostos el va demanar el seu soci nou, el PP) però no veu ni diu que la culpa es seua per no presentar-los quan toca i perquè és el seu partit, un partit del govern, qui no vota el pressupost del govern. Si es capaç d'anar la Comissió d'Hisenda sense haver-se llegit els documents després de tres dies amb el 99% de dedicació exclusiva, ja no cal dir res més. I si parlem de cost en euros, més euros ens ha costat ell perquè ara tot se'n vaja al garete.

    En la moció de censura van fer el que s'havia de fer: complir la legalitat, la va complir el PSOE i la va complir Compromis, com l'havera complit qualsevol partit que no fora el PP.

    I no, el PSOE, no ha complit el pacte. I el PSOE ho sap i Borràs ho sap. Des de les europees era un pacte finiquitat, i això ho veia tot el món. Només han treballat per trencar-lo amb un seguit de desprecis a l'alcaldia i als regidors de Compromis, no informant-los mai ni avisant de res, amagant sempre el que es feia en les vostres regidories, i arribant a l'extrem de demanar la dimissió de l'alcaldia. Això, els ho van dir a la cara en el ple passat i no ho van desmentir, com també se li va dir a ell que havia anat a la comissió d'Hisenda sense llegir-se els documents del pressupost i ni es va inmutar.

    També ací l'Administrador els ho va dir: si no esteu conformes en l'alcalde, aneu-vos-en. I això pareix ser que l'ha convertit en enemic del PSOE. Vos va dir simplement el que políticament tenieu que fer quan un no esta d'acord: anar-se'n.

    No fareu una moció de censura, però fareu el seu equivalent: la pinça. I de més grosses en vorem.

    No hi ha arguments, usen la desqualificació. Molt en la línea del PPSOE de sempre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A vore, ací només parla cadascú del que li interesa i no de lo que no li convé.
      Clar que portàven messos ignorant-se,competint per les xarxes,fent i anant cadascú a la d'ell. Però,per iniciativa del PSOE? Parlem de cap d'any a la mar,o la marxa avant/marxa enrere de l'alcalde amb els temes de serveis socials?
      No sé com la culpa la té un sol si el Bloc no ha tingut mai actitud conciliadora ni interés pels actes de les demés regidories.
      Que coincidència,un misssatge per telèfon del secretari de l'alcalde als socis,dient-los "cada ú pa d'ell", simptomàtic,no? Sabeu des de quant? Des de que no es pot fer la moció de confiança al seu lider, de maig passat. Les europees i Blanqueries, sí, excusa com anell al dit. Des d'aleshores, increment de contraprogramacions d'actes,ninguneig i declaracions per xarxes i premsa ofensives entre ells.
      Però el Bloc no fa mai res. Ara per fí,ho farà tot i bé, no ´té excusa en altres regidors.
      Sobre la postura de l'administrador d'aquest blog, no sabem si és política,personal o meditada (podrien ser els tres motius junts,però no sol ser el cas), perque no entenem perque ara havia de pegar a fugir el PSOE quant els desecontres han estat de fa molt temps, simplement el Bloc ha forçat màquina des de maig,pel compte que li duia al futur diputat nacionalista. Víctor i els demés regidors han fet la seua feina i l'han intentat continuar fent, fins que els han llevat poders i fet fora. La negociació de la fí no deu haver estat massa llarga i el bloc tenia clar que el protagonista de les inversions (les úniques) de tota la legislatura havia de ser ells. Els socialistes no els quedava més que la cabotà a tot o el trencament i s'han esperat a que l'alcalde executara este últim.
      Ací no hi ha cap película de bons i dolents,dos no es barallen si un no vol i el que demostra la expulsió és que el PSOE ha aguantat tres anys sense obrir boca pel pacte i ara ja no ha aguantat. Gràcies hauria de donar el Bloc al PSOE per governar tranquilament tota la legislatura. Si era bò o no per al poble eixa farsa ho sabran els dos actors. ara ja s'han cansat d'actuar.
      El que no és debades és que el Bloc execute la separació i vullga anar ara de víctima. Jo crec que de llàstima no en donen ni als seus.

      Eliminar
    2. El PSOE és veritat que ha estat tres anys sense obrir la boca, però no l'ha obert per a res, cap proposta en comissió, cap proposta com a govern. Això es public i notari, i dit no per Compromís sinó per gent de la casa. I tu ho saps.

      Eliminar
    3. Això és mentida. Repasa't les actes,valent.
      El que no vaig a fer és feina debades per demostrar-te una cosa que ja saps.
      Ara et venen a tú les difamacions!
      Haver-te queixat quan les primeres cavalcades o no haver defensat sense trellat el Modus Vivendi.

      Eliminar
    4. Borras ha acabat d'enfonsar lo que quedava del PSOE. Abans era un apendix del Bloc.Ara ho es del PP. Esta en terreny de ningu i la debacle a tots els nivells será de campeonat. Lo mes kafkia de tot es que si cal tornaran a pactar amb Compromis. Ximo Puig si vol ser algo al cap i casal dira el que s'ha de fer. Com a Enric IV: París bien vale una misa.

      Eliminar
  2. Borrás confirma una cosa que s'intuïa: no s'esperava l'expulsió, pensaven que anaven a ningunejar Compromís, que anava a jugar amb els pressupostos i amb l'alcalde, com estaven fent en totes les seues àrees des de les europees. Molt assessorats, s'han abocat a l'abisme.
    Allò que una vegada es va dir: Si voleu fer oposició la fareu des de l'oposició, i no des del govern. El PSOE no es pensava que l'alcalde ho duguera a cap i l'han cagada.
    Tota l'entrevista és una clara manifestació de la malicia i ràbia que tenen després de fer una aposta en peu fals i com era lògic eixir-los malament. Estos de Compromís ho tenien clar: tindre l'enemic en casa, res. I qui més enemic aquell que no s'involucra per a res en els pressuposts i després no t'els aprova.
    Ara a l'oposició, ja tenen el que volien i que ja estava fent el PSOE, no a la vista de tots en el plens, sinó en la gestió del dia a dia posant entrebancs, des de feia mig any, des de les europees.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Borrás ha perdido la oportunidad de ser el líder de centro moderado entre las dos opciones más a la derecha y a la izquierda, y estas palabras llenas de odio, rencor y desprecio no le favorecen en nada. Y ya no digamos la foto en la puerta del pleno con Vidal y Karina, si yo fuera Jordi la hacía en tamaño cartel y empaperaba el pueblo, se lo está poniendo fácil, esperemos que Units sea quién recoja el testigos y pueda frenar esa mayoría absoluta que le están regalando y más si se une a Podemos y Bononad.

      Eliminar
    2. Que Podemos no ens unim a res ni ningú. No teniu encara clar que tots són casta?

      Eliminar
    3. "no s'involucra per a res en els pressuposts i després no t'els aprova. "
      Com que no s'involucra? No ha estat tres anys fent-los? No es pot involucrar més quant l'alcalde li lleva la potestat de presentar-los ni de convocar la comissió. Això no ho digueu ningú. I bé que ho dius: te'ls. Te'ls aprova perque són teus,del Bloc. La errada està en confondre una part amb tot, jo entenia que el govern era una coalició de partits,quant el Bloc només entén que és una coalició de vots de plenari,que la batuta la porten ells i es fa el que diuen ells.

      Eliminar
    4. I tu que saps??? 3 anys fent-los?? A vore! Fer-los i que te'ls corregisquen no és fer-los! Tu que sabràs que pensa i diu el Bloc. Precisament tu que et passes els dies criticant-los! Xe calla i no digues tonteries. Ves i parla amb la interventora a vore que et diu!!

      Eliminar
    5. Pues li dius al teu benefactor que s'aplique la seva propia medicina. Quan parles amb ell diu una cosa, quan escriu al diari un altra i quan va a Blanqueries una mescla de les dos. I al final la imatge pública que dona es la de estar fent una pinsa amb el PP. Volien distanciarse de Compromis pero ha sigut pitjor el remei que l'enfermetat. Pocs eren 3 regidors pero a este pas no crec ni que apleguen a un. Per la dreta tenen al PP i per l'esquerra a la meva amiga Mónica Otra. El PSOE ni carn ni peix.

      Eliminar
    6. Ves,ves,parla amb la interventora i les seues companyes, que jo ja sé el que diu. TÚ NO! O no vols saber-ho? O el que diu Jordi al video de 40' creus que és la Bibila? És la primera vegada que menteix el sr. alcalde? Igual que quan la tramitació de la renda de garantia no tenia res a vore amb el nostre ajuntament? Igual que quan hi havia una llista de inscrits a un curs de monitors abans de publicitar-lo? Igual que dur l'estació a Borderia?
      El sr. alcalde va posar en entredit la feina d'un regidro a través de unes funcionaries, estratagema barriobajera i posant pel mig a treballadors. Que sàpiga el sr. Juan que la majoria de treballadors que té són massa inteligents per haver dit res d'això. Al últim plenari no es va atrevir a fer les mateixes declaracions sobre Víctor. Clar, tenia a la interventora davant i n'havera pogut montar una bona.
      Au,repetiu-ho 999 vegades més com aquell, a vore si s'ho creguem tots.

      Eliminar
    7. Tots sabem qui son les teves amigues les funcionaries. Jo treballe amb elles i sols una el fa el caldo gros. Hauries de saber el que diuen quan tu no estas. Fas el ridicul en el café i el fas aci arrogante la representacio dels empleats publics per pur interés personal. I no digues tantes mentides que ja es una tradicio en tu.

      Eliminar
    8. En intervenció que és del que parlem no tinc cap amiga. I a la resta de l'Ajuntament tampoc. Coneguts,molts. El que passa és que els polítics useu la paraula amistat molt a la lleugera,qui hui digueu que són amics,demà els pagareu una patada al cul.
      Que tú eres funcionari? ja,ja,ja,que més voldries!,dona nom i cognoms i continuem parlant.
      I de passada ens contes lo del interes personal i lo dels cafés. Jo el prenc a ma casa. Per tradició. Amb accent en la ó.

      Eliminar
    9. Pensa el que vullgues. Pero la Interventora no diu el que tu dius que diu. Faltes a la veritat. No he de demostrarte res. Ho saps tan be com jo. No hauries d'utilitzar el nom de professionals tan gratuitament com ho fas. I li dius a la parienta que les envejes millor se les quede en casa. Algunes sabem del que parlem.

      Eliminar
    10. En la decisió d'incrementar la quantitat destinada a Tavernes per la renta garantida no tenia res a vore l'Ajuntament. I tu ho saps. Mira el decret i a veure qui decidix si es Borràs o la Generalitat.

      L'Ajuntament simplement es un intermediari, qui arreplega els papers i els tramet a la Generalitat. Les quantitats de la consignació de la partida de la Generalitat i suplementació posterior, com va ser el cas, ni depén, ni intervé, ni té res a veure l'Ajuntament ni el Sr. Borràs, com va deixar entreveure que era l'autor i artífex d'una suplementació que era general i afectava a tots els pobles de la comunitat.

      Eliminar
    11. Doncs no,l'Ajuntament no és un ximple transmissor de papers,es nota que els seus no han treballat ni s'han preocupat de demanar com ho feien al departament. Només van tindre en compte la guerra amb el regidor socialiste. Si no a sant de qué l'alcalde es disculpa davant treballadors i La Cotorra rectifica (i mira que això n'és de difícil) sobre el menyspreu a la feina sobre eixos informes. Que venia conselleria a seguir el tractament de les dades dels "papers"? Al darrere d'esta i altres subvencions hi ha molta feina,llàstima que desconeguda pels propis polítics. I, si en la feina del departament no té res a vore el seu regidor, qué fa cobrant? I així,respectivament tots els regidors i l'alcalde.
      Pregunteu,pregunteu al departament qui ha estat el millor regidor fins ara que ha passat per allí. I n'han passat de tots els colors excepte del Bloc. Serà el malfeiner?

      Eliminar
    12. Anònim de les 3:14.
      La interventora no sabem el que diu,com que no ha fet cap declaració pública.
      El que va dir l'alcalde de les funcionàries d'intervenció va ser com no dir res,va dir aneu i pregunteu i com que no hem anat ni ens han respost,amb les ganes es quedem. Com el que va dir de l'estació a Borderia.
      I del que diu que han dit de un anònim, que vols, que et digam amén per que sí?
      Pruebas son amores.
      I tot el demés xafarderies.

      Eliminar
  3. Después de eleccions tots amics i cuatre anys mes de cabrejos i tots a xuplar

    ResponderEliminar
  4. Massa rencor i malicia en el PSOE. Mai no han acceptat que el Bloc, ara Compromís, haja deixat de ser un partit testimonial en la Comunitat Valenciana, i que haja arribat a les Corts Valencianes en grup propi i amb unes expectatives, com a mínim de més diputats respecte al 2011, mentre el PSOE camina cap avalll. I cada dia amb menys soport de la gent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uff,doncs complint eixa regla de tres, EU i Eduardo no us podrien vore ni en pintura.
      I cada dia amb menys suport de la gent i sense candidats. Si s'ajunteu que us aportaran? Mig regidor?

      Eliminar
    2. I per la mateixa regla de tres tampoc podrien vore al PSOE, aliat amb el PP i UV per llevar-li l'alcaldia.
      Mig regidor que aporten ells i mig que en perdríem nosaltres pels restos entre el 8 i el 9, arribem a 9, majoria absoluta. Per tant una aportació extraordinaria.

      Eliminar
    3. UV ? A qui el referixes ?

      Eliminar
    4. Es refereix al teu partit, eixe en que alguns a nivell de Valencia es passàren al PP i a nivell local alguna s'ha passat al Bloc.
      De Miquel i el Nyau s'hauran oblidat.

      Eliminar