lunes, 22 de diciembre de 2014

UNA VALLDIGNA PLENA D'ACTIVITATS ESTE CAP DE SETMANA

Música : CONCERT DE L'ORQUESTRA LA VALLDIGNA EN BENIFAIRÓ I TAVERNES




Imatges del concert enTavernes























Economía: MERCADET NADALENC DE L'ASSOC.
                   DE COMERCIANTS DE TAVERNES











Diumenge matí al Passeig 
del País Valencià  .











Oci i esport : AVENTURA EN SIMAT . Tot el cap de setmana . 








I més música : CONCURS DE COMPOSSICIÓ "SOLFES DE LA MEDITERRANIA" 

  Diumenge vesprada en la Casa de la Cultura de Tavernes

12 comentarios:

  1. Va anar l'alcalde de Tavernes a algún acte?

    ResponderEliminar
  2. En Simat no lo sé porque no fuí, en lo de ensemble no, Simeón y señora pero no en primera fila, Pilar y acompañante y Evarist y Amador sí, en el concierto de por la mañana Evarist seguro y otros no lo sé, yo al menos no vi a ninguno más, y en el mercadillo he visto en el face que los del PP quatro o cinco seguro, los demás no lo sé.
    Al Alcalde no le vi en ningún sitio con lo que no quiero decir que no fuera, a lo de ensemble seguro que no y por la mañana a la orquesta tampoco creo.

    ResponderEliminar
  3. Estaría de campaña electoral

    ResponderEliminar
  4. Yo tampoco he visto al alcade en ningún acto.

    ResponderEliminar
  5. En el futbet de les falles no estava l'alcalde.

    ResponderEliminar
  6. L'Alcalde no té perque anar a tots els llocs malasombra, per a aixó té delegades les atribucions, també té vida privada i una novia jove i guapíssima amb la que compartir la seua vida i no com molts amargats com tú segur. I Llácer també estava amb la dona i xiqueta en el mercadillo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si no està obligat,que quan vaja no es faça el reportatge fotogràfic,bonaombra. Com tú dius,això no té més importància. Que cadascú vaja on vullga? Però,ara van a les processons per voluntat pròpia? Pantomima? Vots? Jo no vullc vore'ls a cap lloc si no és per tirar una mà i no per a tirar un click.

      Eliminar
  7. Cobre un super sueldo com per a que tinga que estar ahí, complint com a máxim representant de cara al poble en events importants i el mercadet o la música ho es en el cas de l'orquestra, l'Alcalde de Simat sí estava. I la novia que se disfrute en altres hores que segur en té. I si no li interessa que torne de mestre.

    ResponderEliminar
  8. Viu i deixa viure collons! Que asco de gent!

    ResponderEliminar
  9. Opine que un alcalde amb dedicació exclusiva tindria que anar a tots els actes que l'ajuntament organitza o colabora.

    ResponderEliminar
  10. Que passa , que com no cap excusa per a defendre a l'alcalde et poses nervios i el defens insultant i atacant a tots?
    Pues, realment, no està be que no acudixca als actes del poble. En aixo i en altres coses la seua actuacio deixa molt que dessitjar.

    ResponderEliminar
  11. Estic tremolant del nervios

    ResponderEliminar