martes, 16 de diciembre de 2014

Editorial : JORDI DIPUTAT

"Enrique, que se te veu el plumero amb el comentari sobre Jordi candidat a diputat , ni ell podría arrivar a més ni els valencians a menys ".

Açò es el que ens dien diverndres en els comentaris al article sobre la premsa digital, i els contestavem que huí els responderíem i açí ho fem.  

Estarà Jordi amb ells ? 
Sabem que no serà l'unic que ho pense i/o o diga, però a estes altures de la vida i més de la vida política, i tenint les cosses cada
dia més i més clares en molts aspectes, sempre queden i quedaran ombres, ens importa com es diu vulgarment "un ràbano" .

Perquè el que tenim clar que al igual, i a més ens consta personalment, va ser bó per a moltes cosses que Eugenio fora Vicepresident de la Diputació (ahí estàn els ressultats, baix terra 
però sols ens enrecordem quant plou, com de Santa Bàrbera), serà 
bó que un valler siga Diputat Autonòmic, Eurodiputat, o Assesor de Diputació, perquè coneguent-los el poc o molt que els coneguem, sabem que mai faran rés en contra del nostre poble, si no que sempre tractaràn "d'agranar cap a cassa", estem segurs. I ho podràn fer amb més o menys acert, però sempre estem segurs de bona fé i tractant de beneficiar a Tavernes. 

I en el cas que ara tractem, el de Jordi, pensem que més que per supost, com els altres, i ho pensem perquè discrepem amb ell en algunes cosses, en altres no, però estem segurs que treballarà des de les Corts, si arriva a entrar, pel bé del nostre poble, com ho va fer Eugenio, segur ho està fent també Manolo, o ho faría en el seu moment Pons. 

I ara ja podeu pensar i dir el que vullgau que no hi ha més que el que hi ha, i que es que ens alegra que un valler siga del color que siga i mentres siga una persona de bé, arrrive en qualsevol camp al més alt, perquè com hem dit pensem repercutirà en el bé del poble.

Així que ójala arrive a Diputat. I si pot ser Conseller millor que millor. I com ell altres persones de bona fé, ójala en tingam molts més i en més i més alts càrrecs. 

I no entenem com alguns comentaristes s'alegren dient que si Moya es frega les mans amb tot este cacau actual del govern, perquè pensen perjudica a Jordi. Com tampoc ens alegrariem de que Manolo es vegera perjudicat pel mateix.

Nota : Ens hem assabentat que en unes poques hores Jordi ha arreplegat molts més del avals d'afiliats del seu partit que necessitava per a optar a candidat. 

10 comentarios:

  1. M'alegra que Jordi vullga ser Diputat però si va a dedicarse a fer campanya per entrar en les llistes de Compromis tindrà que deixar de cobrar d'alcalde perquè ara està cobrant per tindre plena dedicació al poble i es dedica plenament al poble té que no cobre o que es rebaixe el jornal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿ Ah pero, tú te crees lo de las primarias ? Todo ésto está preparado, tu te crees que Jordi se presentaría si no le hubieran asegurado que saldrá y hacer el ridículo? Yo no .

      Eliminar
    2. Ara si que ha fet el ridículo amb la moció de confiança
      #MoyaDIPUTAT

      Eliminar
  2. ComComparto completamente tu punto de vista Enrique y pienso que ese es el camino, el de la moderación y el equilibrio frente a la radicalización aún más de lo que estaba de la política en Tavernes.

    ResponderEliminar
  3. A Jordi van a carregar-se'l en les primaries. Volen desfer-se d'ell en Compromís perquè dona mala imatge en les seues actituts totalitaries

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Una difamació més contra Jordi Juan, i en van...?

      Eliminar
    2. Crítica política, entenem, qualificar d' actuar d'una forma o altra, i per tant la publiquem.

      Eliminar
  4. Si Camps,Rita,Blasco,etc,etc del PP son Diputats si ania justicia JORDI sera Ministre perque un pel dell val mes tota eixia CASTA junta. La majoria IMPUTAAAATS i estic seguent molt moderat.LLADRES QUE ENTREU PER ALMANSA,recordeu aquesta canso oixo es el PP, sempre ania algun que es salva pero calla la boca

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi ministre? Passarà de trànsfuga a Podemos?

      Eliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar