viernes, 5 de diciembre de 2014

El Quadern informa : EL DIMECRES PLENO EXTRAORDINARI ... i en van ja no se quants ...

Serà a la una de migdía i per a pressentar a votació els pressupostos per a 2015, que va donar a coneixer l'Alcalde ahir a migdia en Comissió d'Hisenda extraordinaria convocada al efecte.

Tenint en compte que Borràs va dir que si l'Alcalde li llevaba, com ha fet, la competència per a este tema els socialistes votaríen en contra d'estos pressupostos, i que Jordi Juan va contestar que si ho feien els retiraría les delegacions, serà el dimarts el darrer dia de govern bipartit formalment, i diguem formalemnt perquè com tots sabem de fet està acabat ja fa messos ? . 

El dimecres ho sabrem, supossem.

Serà este l'equip de govern a partit de dimarts ? 

8 comentarios:

  1. A Tavernes s'ha convertit en ordinari el que tindria que ser ezttaordinari.

    ResponderEliminar
  2. Buenos dias,

    Si eso sucediera que votaran encontra del presupuesto algo que dudo que ocurra, lo que yo creo que sucedera es que el PSOE se abstendra y el PPP votara en contra.

    Pero si pasara que el PSOE vota encontra y jordi juan les quita las delegaciones, eso significa que esta en minoria y que deberia negociar cada cosa incluso deberia pedir permiso hasta para mear. I siendo asi no deberia hacerse un pleno al dia siguiente o en el mismo para hacer una cosa de esas de confianza, porque sino como va a funcionar la cosa?

    La verdad no creo que el PSOE haga eso ha sido la sombra pisada del BLOC durante este tiempo, no creo que haya esa solucion, que personalmente yo aplaudiria porque a los socialistas les han ninguneado con un par de cojones pero es que encima ponian cara de que les gustaba.

    Pero ya veremos que nos cuentas el miercoles.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no sé que fará Víctor,però com que sembla que vullga continuar cursa política,el dimecres se la juga. Dona igual que accepte o que s'abstinga al pressupost. Si ara contradiu el que ha mantés fermament, quedarà en entredit, i molts ho justificaran en voluntat venuda a canvi d'un sou; els primers que li faran memòria criticant-lo a pesar de votar a favor seràn els socis de govern. Per eixa part del Bloc, Jordi lleva ferro dient que en minoria ja estan,que els dona igual el que faça Víctor,però és més xuleria que res,perque davant l'actual crisi amb els socialistes precisament no s'han quedat quiets ni muts.
      Sobre el "ninguneo" al PSOE, se l'han guanyat des del primer dia en que regalen 4 anys d'alcaldia, afegint el mutis davant els assessors o caps de FCC a dit, encara que ha sigut sempre per tindre uns caps (primer CC i després VB) massa moderats. Només han pres mesures de força a punt d''acabar la partida.
      Ja vorem el que canvia a partir de dimecres,inflexió en un sentit o altre va a donar-se segur.

      Eliminar
    2. Has dit: afegint el mutis davant els assessors o caps de FCC a dit,

      Es el que ells van triar. Ells van triar les regidories que van voler. Això és de domini públic. I cada cosa porta lo seu.

      De totes maneres es va firmar un pacte per governar que, amb alguns normals desencontres, va funcionar fins eleccions europees.
      Cal distingir el PSOE d'abans i el PSOE de després de les europees quan comança a funcionar la consigna del partit. I es tornen totalmemt irreconeixible i tot contra el soci, sempre en negatiu, i a la seua: trial, paella dels majors, programa de festes que ni informa als socis, actes que no diuen res (cavalls per la platja, pasarela de moda,,,) i votant en ple contra mocions de Compromis o trencant el consens en elecció del jutge de pau, entre altres.

      El ninguneo i el despreci del PSOE, sobre tot a l'alcalde, arriba fins a demanar-li la dimissio per una mala organitzacio de la seua regidora de festes que no va informar ni avisar al soci de com es desenrotllaria la paells dels majors ni va programar res de quan i com seria la presencia a l'acte. Això si ells van anar a la seua amb la música. I sense dir res a ningú.

      Eliminar
    3. Clar que ho van triar. Igual que ara han triat revertir la postura davant el gabinet de premsa. El que van fer mal és tardar tres anys en fer lo normal,demanar igualtat de condicions en una coalició. Des del primer dia, informacions sesgades, oficials i oficioses,gabinet al servei d'alcaldia,posant i llevant el BIM,fotos retallades,espolsar-se les puces amb les regidories dels socis.
      Com dius ara de marginar l'alcalde a actes de festes si és el que ha estat deprenent el PSOE dels socis?
      Diuen que si un no vol,dos no es barallen,però en esta lluita de xiquets està clar que tots dos han volgut des del primer dia fins aplegar a no,parlar-se,però la excusa de les europees sols serveix per destapar la desintonia del primer dia. De altres formes i temps que amb Karina,però amb els mateixos motius i conseqüencies.

      Eliminar
  3. Podeu llegir en la convocatòria qui va demanar que este Ple fora extraordinari. En els atencedents del decret està posat.

    ResponderEliminar
  4. Eixa ple extraordinari el va demanar el PP.
    Ho diu ben clar en la convocatòria: Compromís demana traslladar el ple ordinari a la setmana seguent per poder poder tractar en un mateix ple ordinari el pressupost i el PP li diu i proposa que no, que es faça en un ple extraordinari.

    ResponderEliminar
  5. Otro destarife, otro pleno cuando según la convocatoria se podría haber tratado en uno ordinario y los plenos los convoca el Alcalde a su libre albedrío por lo que digan lo que digan los demás hubiera podido retrasar el ordinario una semana y no hacer éste, pues tenía causa más que justificada para ello. Y este empeño en sacar los presupuestos antes de que acabe el año una medida electoral más de cara a la galería poder decir que bueno que soy cuando casi todos los ayuntamientos lo incumplen.

    ResponderEliminar