viernes, 31 de enero de 2014

Nota de Premsa de KARINA VERCHER : MOCIÓ DE LA PAH

La regidora progressista recull així la proposta de la PAH que ha proposat ampliar a tota Espanya la iniciativa que ja s'aplica en ajuntaments com Girona o Barcelona.

KARINA VERCHER PRESENTARÀ UNA MOCIÓ PER MULTAR AMB FINS A 100.000 EUROS 
ALS
 BANCS QUE MANTINGU
E
N HABITATGES BUITS EN TAVERNES

La regidora del grup de no adscrits de l'Ajuntament de Tavernes, Karina Vercher ha anunciat que el presentarà una moció per al plenari del proper dilluns per aprovar una ordenança municipal que preveja la imposició de multes de fins a 100.000 euros als bancs que mantinguen durant més de 2 anys pisos buits. La regidor progressista recull així la proposta de la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca) que ha proposat ampliar a tota Espanya una iniciativa que ja s'aplica en grans ciutats com Girona o Barcelona

Segons Vercher “mereix la pena seguir el camí que han marcat ciutats com Terrassa, Barcelona o Girona i exigir als bancs que després de tots els diners rebuts de l'estat, almenys donen en lloguer social les milers d'habitatges buits que atresoren”. 

Vercher ha anunciat que, en les properes hores, lliurarà una còpia de la seva proposta de moció a la resta de grups municipals per al seu estudi i ha explicat que, en essència, en ella demanda que es realitze una relació dels habitatges buits de forma permanent (més de 2 anys) que pertanyen a entitats bancàries en Tavernes de la Valldigna, instant-les a llogar-los o cedir-los en lloguer social. Si després de la petició, les entitats no actuaren, l'ajuntament iniciaria un expedient sancionador que, en casos d'infraccions molt greus, podria arribar a la quantia de 100.000 euros.

 A més, Vercher ha instat a la Generalitat Valenciana a aprovar una legislació en matèria d'habitatge social, similar a l'aprovada per altres CCAA com Andalusia o Catalunya atès que faria molt més fàcil a les entitats locals sancionar als bancs que, segons la regidora, “deixen que milers d'habitatges caiguen literalment a trossos abans llogar-los a preus raonables a famílies que necessiten una llar”.

Vercher espera que aquesta moció siga aprovada per unanimitat per tots els partits amb representació en el plenari ja que es tracta d'una exigència que, a la seu entendre, recolza el conjunt de la societat. “En l'aprovació o no d'aquesta moció, els partits de *Tavernes hauran de demostrar si estan amb els bancs o amb els seus ciutadans” ha afegit Vercher.

Editorial : CARITAT / SOLIDARITAT

El tema que huí vos propossem es un tema que sempre porta polèmica, pel que anem a partir de varies PREMISES :


Primera .- Un estat que es diga social de dret tindría que cobrir amb mitjans públics totes les necessitats socials dels seus ciutadans .

Segona .- Si així fora no caldríen les ONG'S , i menys en el cas espanyol en general i en el local les ONG'S com , entre altres, Càrites o Creu Roja a abdós nivells, o Solidaritat amb el Tercer Mon-Tavernes, Adisva o ACUDE a nivell local .

Tercera.- Ójala no tingueren que existir les ONG'S perquè això voldría dir que tot va com toca .

Quarta.- Vist el que hem vist en varis mitjans sobre algunes ONG'S (directius per l'Africa amb toterrenys de luxe, estafes o apropiació indeguda de fons per part també de directius , compra de tractors americans per a la India el qual preu es deu vegades superior als fabricats en eixe país, el qual conta amb dos dels principals fabricants del mon de tractors  , etc ) no som gens partidaris de col.laborar amb qui no sabem que faràn amb els nostres diners .  

Quinta.- No anem a entrar en la discussió eterna sobre solidaritat, caritat i demés, això vos ho deixem a vosaltres, estimats comentaristes.

REALITAT :

L'estat espanyol i no sòls ell, ni les seues administracions a més baix nivell cobrixen les necessitats socials dels ciudatans .

Lo único capaz de salvar a un ser humano es otro ser humano. Ser Humano Salva vidas.Nosaltres a nivell local coneguem qui dirigix les ONG'S locals o a nivell local , persones de tota solvència ; on van els diners doncs donen compters clars i detallats ; i per a que s'utilitzen, doncs inclús tenen els justificants remessos per les persones que d' ells trauen profit, incluit el mateix bisbe de Zimbawe , a més de viatjes als llocs on s'invertixen els fons, en alguns cassos bé per part d'ells dirèctament i a càrrec de les seues butxaques, o de amistats , i material fotogràfic i demés que proven l'ús i l'evolució de les inversions .

I si a més arrives a coneixer personalment algú d'ells , com la nostra conciutadana Isabel , ja t'acabes de convençer de qué estàs fent algo positiu .

CONCLUSSIÓ : 

Per això mateix vos animem a fer com nosaltres i apoiar com a mínim a les ONG'S locals o a nivell local, perquè el nostre, i no sòls el nostre, estat social de dret fa aigua per tots els costats, com tots conegueu, i per tant huí per huí estes ONG'S son més que mai necessaries .

I ahí ho deixe, cadascú que opine el que crega , però no deixem de apoiar-les encara siga pel egoisme propi d'evitar que açò esclate com una magrana davant la manca d' assitència social real per part de a qui li correspondría .   

EL DILLUNS PLENO ORDINARI DE FEBRER

Convocatòria sessió ordinària de l'Ajuntament en ple per al proper dia 3 de febrer de 2014

Este dilluns, 3 de febrer, es celebrarà una sessió ordinària al saló d’actes de l’Ajuntament. Serà, com sempre, a les 20:00 hores de la vesprada. Feu clik en l’enllaç per a poder accedir als punts inclosos en l’ordre del dia.WEB-LOGO AJUNYTAMENT PLE MUNICIPAL
Enllaç:  

LLEGIT EN LA PREMSA

Levante-emv : 


Un juez avala que Borràs no aceptara unas propuestas del PP para el pleno de agosto


Altre varapal per al PP  qué esperem que servint per a bò, cadascú asumisca que està on està , però que a ningú tampoc li se puje al cap i es mantinga eixe efímer caire de concordia que s'havía inaugurat i que tant poc a durat .   

HUMOR POC SOLIDARI

Açò voldríen alguns ...

EL PATRONAT CELEBRA EL DIA DE LA PAU

Amb cançons, balls, solta de coloms de carn i pell  i colomets de paper com a banderoles, els alumnes, professors i pares del col.legi San José-Patronat celebraren ahir el dia de la pau. Açí vos deixem unes imatges . 

Meravellós mural pintat pels alumnes sobre paret

Al ritme de la coneguda cançò " color esperanza ", alumnes
de les més majoretes cantaren i feren una coreografía ,
acompanyades de les veus i balls d' un grup entusiasmat ,
sobre tot dels alumnes més xicotets .  

Mural de paper fet també per alumnes
 de totes les edats 

RECORDEU, este cap de setmana , FALLA LA DULA



jueves, 30 de enero de 2014

Comunicat de Premsa del Col.legi d'Administradors de Finques de Valencia/Castelló . ESTAFES

LOGO
                GABINETE DE PRENSA.jpg













                      29 Enero 2014
                                                      
COMUNICADO DE PRENSA

Ante los hechos acontecidos en Oropesa del Mar (Castellón) de los que informaron los rotativos Mediterráneo y El Mundo y tras la investigación y minucioso estudio de la abundante documentación presentada por miembros de las comunidades de propietarios afectados de dicha localidad, la Guardia Civil practicó la detención de una mujer cuyas iniciales responden E.C.M., de 51 años; y de un hombre P.R.P., de 32 años, como supuestos autores desde su mercantil dedicada a la administración de fincas, de un delito de apropiación indebida y falsedad documental.

Los detenidos pasaron ayer a disposición del juzgado de Instrucción 2 de Castellón y han quedado en libertad con cargos.

Desde el Colegio Territorial de Administradores de Fincas de Valencia/Castellón como Entidad de Derecho Público, queremos hacer constar, que ninguna de estas dos personas es Administrador de Fincas Colegiado y que su mercantil no ha tenido nunca vinculación con el Colegio Profesional de Administradores de Fincas de Valencia/Castellón.


Cabe destacar razones de interés general y lo importante que es para la ciudadanía la colegiación como garantía de calidad de los servicios prestados. Por ello se ha presentado por este colectivo recientemente en el Consejo de Estado, las alegaciones sobre el Anteproyecto de Ley de Servicios y Colegios Profesionales, solicitando que el ejercicio de la profesión de Administrador de Fincas quede incorporado al catálogo de profesiones de colegiación obligatoria  que contiene su disposición adicional primera. Las razones que justifican esta petición se fundamentan en que el ejercicio de la Administración de Fincas cumple con todas las condiciones que el Anteproyecto de Ley describe como necesarias para que una profesión sea considerada de Colegiación Obligatoria.

El Administrador de Fincas Colegiado, es el profesional que gestiona el 80% del parque total de viviendas en España, garantizando  el mantenimiento, buen uso y conservación del principal bien material del que disponen los ciudadanos y las familias: vivienda y su patrimonio inmobiliario.



Editorial : MÉS SOBRE FITUR

Donat que estem vegent qué és un tema mólt candent, seguirem també huí tractant-lo, i ens plantejarem una pregunta : Val la pena el cost de Fitur ?. Anem a estudiar-ho .  

Llegim fa uns dies en el facebook de ACEPLAT :

Anoche regrese de Madrid, todo el dia en FITUR, ademas de encontrarme a la totalidad de nuetros politicos, Locales, Autonomicos y algun Nacional, estuve charlando en el stand de Vlc (Valencia Turismo) integrado en el espacio de comunidad Valenciana, frente a Diputación, y quisiera resaltar para el general conocimiento varias cosas:
En açò s'ha convertit Fitur ? 

A.- Diputación divide entre las provincias, logico es Provincial


B.- Mientras la Diputación de Alicante unifica sus folletos, y los  distingue cromáticamente o sea por colores en formato unico y en su disposición están perfectamente ordenados , los de Valencia estan al libre albedrio en el pasillo interior y no en la zona Principal.

c.- Como tambien me parece logico, nuestra Diputación distingue lo que mas se puede vender y lo demas..... Tiene Imagen Propia y Sitio Excelente, GANDIA, CULLERA Y XATIVA. los demas tropa....


D.- Dentro de la tropa cada cuartel se organiza y nuestra competencia directa, me encantaria que fuera CULLERA, pero lamentablemente es XERACO y ya esta muy por delante en gestión, analiza sus posibilidades y decide colocar un Slogan que dice " SU PLAYA FAMILIAR ", que personalmente les Felicito y tienen claro que deben atraer a sus turistas con lo que mas demanda tiene , QUE NO LA UNICA, que es la playa y ademas senderismo P.R.V.-183


E.- Tavernes , tiene un magnifico folleto de Senderismo en La Valldigna y un EXTRAORDINARIO folleto del Valle, Porfin despues de 30 años alguien piensa en comun y da valor al conjunto.


F.- Pero lamentablemente no encuentro ningún folleto que explique las bondades de su "Sol y Playa" por mal visto que este ni nada que haga referencia a la fuente de Ingresos que le permite pagar este y otros folletos, tambien a este Gobierno Municipal.



He cogido una bolsa para llevarosla y los folletos que encontré. Atentamente. Saludos ... 



Es a dir, no pareix massa positiva l' imatge que ens dona este profesional del turisme. Per altre costat llegim en Safor Guía : 


"Y los alcaldes de los municipios de la Valldigna, pese a que oficialmente no estaban invitados a esta fiesta, ya que no disponían de ‘stand’ propio, se presentaron por sorpresa, como el famoso anuncio de la Preysler. Tavernes lo hizo con la Fallera Mayor y el presidente de la Junta Local Fallera, incluidos y vestidos de valencianos. Ocupan el módulo que la Diputación ha reservado para el “Turismo de sol y playa”. Pese a todo, como resaltó la concejala vallera del negociado, Carmen Canet, “hemos hecho esfuerzos por unificar la oferta de toda la Valldigna”.


Tampoc pareix una crítica masa positiva que digam . 


Llegim així mateix en altre periòdic, esta vegada nacional i de prestigi , "El país" : Fitur escaparate turístico y político " .


I en Levante-emv : 



Los empresarios de Dénia critican que la conselleria vea Fitur como un escaparate político y no turístico


(...) Pero los empresarios también plantean otra reivindicación. Tanto Codina como Miguel Agulles, que es el presidente de Cedma, instaron a la Conselleria de Turismo y al Patronato de la Costa Blanca a revisar el concepto que tienen de la promoción turística. Agulles criticó que a menudo más que a hacer promoción turística los políticos acuden a Fitur a "salir en la foto". El presidente del Círculo de Empresarios convino que a este certamen hay que ir para hacer más promoción turística y menos promoción política (...) .

I vist el vist cal preguntar-nos, com vos diem al principi, sí realment compensa el cost de anar a Fitur .  

Pensem que , hi ho hem dit ja varies vegades, tal volta siga l'hora de pensar en altres formes de difussió del nostre producte turístic ( ahir en apuntarem una concreta per a la propera cita en el cap i casal ) , així ho apuntarem fa no massa temps en altra editorial i ara ho reiterem , signant convenis amb entitas, associacions i empresses qué es dediquen al esport i turisme per a pressentar l'oferta en fires , reunions , assemblees i similars però sectorials , i deixar les despesses en Fitur al mínim, com a un expossitor qué és pel vist en el que s'ha convertit en la pràctica .


Però bé, es una modesta idéa , caben altres , ahí ho deixem . 

HUMOR TURÍSTIC

miércoles, 29 de enero de 2014

AJUDEM A CREU ROJA


Si hay algo que os caracteriza a los 
socios de Cruz Roja, es sin duda vuestro 
buen corazón. Por eso queremos agradecer 
tu colaboración personalmente, porque sin 
tu ayuda no podríamos llegar a los que más
lo necesitan.


Pero aún queda mucho camino por recorrer,

necesitamos más gente como tú que
también quiera colaborar con Cruz Roja y
hacer un mundo mejor entre todos.



Por eso hemos puesto en marcha esta

campaña para la que te pedimos tu
colaboración. Ayúdanos a difundirla 
entre tus amigos a través de las 
redes sociales.




Nota de Premsa del PP-Tavernes : FITUR

El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna denúncia la farsa pública que està realitzant el govern de la localitat

Davant del descrèdit i abandó que els governants de Tavernes de la Valldigna estan realitzant amb el turisme de la nostra ciutat el Partit Popular de Tavernes es veu obligat a denunciar públicament la farsa que aquests han muntat.

Diumenge passat va finalitzar la Fira Internacional de Turisme FITUR que es va celebrar a Madrid. A aquesta fira, una de les més importants que se celebra sobre el sector, van assistir l'alcalde de Tavernes Jordi Juan juntament amb la regidora de turisme Carmen Canet i la resta d'alcaldes de la Valldigna, Agustí Pascual, alcalde de Benifairó i Sebastià Mahiques, alcalde de Simat i president de la Mancomunitat de la Valldigna. Enguany l'únic senyal d'existència que ha tingut la nostra ciutat ha sigut la de dos fullets dissenyats i editats per la Mancomunitat de la Valldigna. El regidor popular Salvador Sansaloni, qui es va personar en la fira pels seus pròpis mitjans ja que ningú el va convidar, recorda que "durant el govern d'Eugenio Perez i Manolo Vidal la representació de la nostra localitat sempre ha sigut destacada" 

En aquesta ocasió l'absència de stand els va obligar a enviar a la premsa una foto d'arxiu d'anys anteriors. A més cal destacar la falta recolzament per part del govern i que açò s'ha convertit en els senyals d'identitat de la nostra presència en la fira. És per açò que el Partit Popular vol recordar que es treballa per la gent i les empreses de la nostra localitat, i no per eixir a la foto.

El regidor Salva Sansaloni creu "necessari treballar sobre un pacte per a fomentar el turisme en Tavernes i en la Valldigna ja que aquest és el motor de l'economia". A més recorda que "és important tenir en compte als empresaris tant de Tavernes com de la comarca per a unir forces i ressorgir sans d'aquesta situació.

Editorial : OFERTA TURÍSTICA ACTIVA

Es la que proposem i esperem qùe es pressente en esta gran oportunitat que ens oferix la Diputació, de mostrar en el cap i casal i en un punt mólt cèntirc la nostra oferta turística durant quatres dies, i de la informarem dilluns .

I esperem que no es llimite a un simple mostrador amb persones darrere repartint fullets, si no que fem una oferta activa del producte, mitjansant conveni com ja proposarem en editorial fa uns dies, amb aquells que dia a dia viuen l'esport i la cultura i que ocasional o permanentment l'apliquen al turisme , com son els centres/grups esportius valldignencs , les empresses que es dediquen al esport com a forma de turisme i oferixen la nostra vall com un dels destíns , a aquelles associacions profesionals i empresarials que d' ell viuen, i a tot aquell que algo puga aportar en este camp .

Així i en concret proposem :

Qué es parle amb es Grup Muntanya Valldigna , Centre Excursionista de Tavernes, Pí Redó de Benifairó, Natura Vertical i si hi ha alguna assocació o empresa més que oferisquen esport i turisme en La Valldigna, per a que cada un dels quatre dies que durarà l'expossició hi hasga un repressentant d'este tipus de turisme en el lloc d'expossició per a que pugen informar als possibles interessats i a fons el que oferix la nostra vall en turisme rural , que amb tota seguretat sempre serà una informació més completa que la que pugen donar les nostres empleades comarcals de turisme, pel simple fet de que es dediquen a això i de manera pràctica, sobre el terreny que diguem.

També proposem que es convinga amb l'empresa que oferix repressentacions en el monestir, per a que eixos quatre dies Frai Peruccio, el persontage de ficció que rep als turistes en algunes ocasions , estiga allí eixos quatres dies per a oferir algo més que visitar passivament un edifici històric .    

I també que es compte amb les associacions Aceplat i comerciants del poble per a que preparen una oferta comercial i que el possible turista vega que a més de fer esport o cultura, podrà disfrutar d'un muntó de servicis complementaris .

A més, això constarà ben poc económicament, per la simple raò de que els clubs esportius no tenen ninguna finalitat económica , i a les empresses i professionals es servix d'un trampolí promocional inigualable . I si exigix un cost no assumible en la partida ordinaria de turisme, que es faça una extraordinaria doncs l'ocassió val la pena i de debò, perquè sempre estem parlant de desetacionalitzar el turisme valler, i que millor que atraure a aquells que en menys d'un hora de trajecte poden estar visitant-nos , començem a fer-ho .

HUMOR RURAL

El Quadern informa : VA A SER QUE NO

Preguntava un comentariste sobre el valor de la casa del costat de la de les indalècies, i si també caldría conservar-la , i lleguiem en la premsa qué Agró demanava que també es paralitzaren les obres de derrocament pel mateix: Doncs va ser que ja s'ha arrivat en tot cas tard . Estes imtges son de anit mateix .

De la primera planta sòls queda part de la faxada al carrer Sant Agusti.

Tota la paret que dona a Verge de Sales ja està enderrocada .

AHIR TAULA REDONA SOBRE LA PAC EUROPEA

Ahir per la vesprada i com vos havíem informat, es va portar a cap una xarrada amb posterior torn de preguntes i respostes, sobre la Política Agraria Comú europea . Intervingueren Pau Pèrez , del cercle EURAM de la Safor com a moderador, el Regidor Local de Foment Josep Llàcer, i la de Agricultura Carmen Canet, que obriren l'acte diriguint unes paraules d' introducció sobre el tema a tractar i els intervinents . 

Davant un auditori ple de públic, em qué també estigueren pressents l'Alcalde Jordi Juan i els regidors Llum Sansaloni , Perfecto Benavent , Mario Enguix i Raquel Escrivà , els ponents parlaren des d' un punt de vista técnic primer a càrrec del Catedràtic de Economía de la UPV José María García Alvarez-Coque, i més pràctic després a càrrec dels secretaris dels sindicat agraris valencians Unió de Llauradors i Ramaders del PV , Josep Grau Manpel  i Associació Valenciana de Agricultors , Juan Salvador Torres
, que donaren una vissió mólt negra de la situació de la agricultura valenciana en la actualidad, i lo que és pitjor sense visos de millorar .

Així, el professor García va assenyalar que la PAC desde sempre havía beneficiat a la agricultura continental , i més en concret la de països com Alemania o Gran Bretanya, front a la mediterrànea de Espanya, França o Italia , i va explicar ajudat de audiovisuals en qué consistix dita PAC .

Josep Grau pel seu costat va donar com hem dit una vissió mólt negativa i en la pràctica del panorama agrícola actual espanyol i més si cap del valencià, donat la reducció de les ajudes en quantitat i nombre de possibles receptors, un deu per cent , a més que desde els governs espanyol i valencià rés s'ha fet tampoc des de fa 20 anys per a solventar-ho. Es preguntá si la sobra de les ajudes que quedarà per eixa reducció de receptors es quedarà açí per a altres coses .

Pel seu costat Juan Salvador Torres va començar amb tres conegudes màximes : Crònica d'una mort anunciada, si algo pot empijorar empijorarà, i que me quede como estoy, pintant també un negre panorama , incidint en la falta de competitvitat , la política restrictiva de la Comisió Nacional de la Competència que impedix que s'interviga sobre els preus per a garantizar-ne uns mínims que permitiren la subsistència, a més amb la pressió de les grans oligarquíes que volen mantindre els drets adquirits, tant a nivell nacional com en la Europa continental , destacant que la agricultura continental es més gran en hectàrees però no en propietaris, mentres en la mediterrànea és al contrari però produix més económicament que aquella , pel que convé als primers les ajudes per hectàrees front a les ajudes directes tant a nivell europeu com en la mateixa Espanya , el que afegit a que el equilibri de rentes bàsiques dins de la nostra nació es fa per regions i entre els seus llauradors i no per a equiparar als d'una regió i altra , el que tot seguisca igual que fa anys i anys .

En el torn de preguntes Mario Enguix va incidir en el tema dels preus mínims doncs si no es tendix a rebaixar en qualitat, Jaume Talens en similar sentit preguntant si no faría falta una revolució agraria, Jordi Martí preguntà sobre drets adquirits davant els canvis que es pressenten en el 2015 , i Salvador Bononad, president local de AVA, va destacar que els llaurador jovens abandonen prompte davant mals ressultats front al que aguantaven abans els seus avantpassats .

Per últim i en este torn de respostes, els repressentants de Unió i AVA destacaren que per no tindre no tenim ni Conseller de Agricultura própiament, i que les eleccions europées son mes importants de lo que creguem doncs quant s'acosten s'arriva a acords més prompte, pel que hi a que mirar si les diferents llistes porten repressentants valencians .

En resum i com hem dit, un panorama negre i amb poques esperançes es el que es va transmetre en este acte .

martes, 28 de enero de 2014

Info-DEMÒCRATES TAVERNES : Ai mare !!!

ACTUALIDAD-VALENCIA PLAZA

EL LÍMITE DE LA COMUNITAT VALENCIANA ERA DEL 1,6%

El déficit valenciano se descontrola y supera ya el 2% a falta de sumar diciembre

JOAQUIM CLEMENTE HOY La Comunitat Valenciana supera en noviembre el límite del 1,6% fijado como máximo por el Estado para 2013, lo que la sitúa en un complejo escenario frente al Ministerio de Hacienda


Reedició, A VOLTES AMB EL TEMA DE LA REBAIXA CADASTRAL


Com vegem qué és un tema que huí seguix candent i qué , 
com vos dic, Quadern el fem entre  tots, reprenem el tema 
de la rebaixada cadastral . Podeu seguir opinant açí i tanquem l'article de ahir doncs s'està perdent el fil del tema . 

Qué penseu, quina cregueu es la rebaixa real, perquè estes diferències inclús entre els socis de govern ? 

LA FALLA LA DULA CELEBRARÀ EL PROPER CAP DE SETMANA LES EXALTACIONS DE LES SEUES FALLERES MAJORS

Rebem el següent e-mail : 

Bon dia, la falla la Dula celebrarà les exaltacions de les falleres majors per a 2014 en la casa de la cultura el dissabte 1/2/14 a les 19:30h, la fallera major i diumenge 2/2/14 a les 17:00, la fallera major infantil.

Vos adjuntem el cartell de l'exaltació per si voleu publicar-lo.

Els noms dels representants d'enguany són:

- President: Carlos Torres Fillol
- Fallera Major: Sonia García García
- President Infantil: Vicent Enguix Brines
- Fallera Major Infantil: Mónica Salinas Bosch

Moltes gràcies . 

FET AÇÍ HO TENIU , i moltes gràcies a vosaltres per confiar amb nosaltres : 


Editorial : TREMOLA RAJOY, ARA SIO QUE VA DE BÒ !!!

LlegíeM divendres en la premsa : 

DE FORMA CONJUNTA

Fabra se alía con Murcia y Baleares para presentar un nuevo modelo de financiación

VALENCIAPLAZA.COM HOY Este análisis pretende complementar al grupo de trabajo iniciado en el Ministerio, con el objetivo de intentar corregir "agravios y deficiencias injustas" que genera el actual modelo, vigente desde 20091

Torne a dir : Tres eran tres ...
Ara ja no és sòls el gran guerrer valencià conegut per "Fabra el terrible", assot de extremenys, si no que a més s'ha ajuntat amb el més si cap temit Ramon Luis Valcárcel, el assot dels governants ucranians ,  i el de Balears, el ja rematadament perillós Bauzà, assot de tot aquell que vullga ficar cartells o similars no autoritzats ; es a dir, tot el abans " Levante Feliz" .

Unit , com diu l'himne del Barça , tot el camp , en este cas tot el Levante in-feliz, és un clam, en contra teua i del teu Montoro, el terror de les grands societats mercantils, a les que acassa a impostos mentres beneficia  les classes mitjanes, autònoms, treballadors i demés, pel tema de la injusta financiació territorial : Tremola, qué ara si tens motius !!! .

I ara en serio : Un pressident, el mólt honorable, de capa caiguda, abroncat allà on va, amb les enquestes cada dia més i més en contra i que cada dia òl i més a cadaver polític sobre el que ja van deixant caure sustituts ( un tal García-Margallo, valencià de socarrel diuen ) ; Un altre que sí que és reconegut cadaver polític, el murcià, que ja ha dit públicament que abans de les europées se'n va quasi segur a Europa, cementeri d'elefants polítics , també amb les enquestes en contra i un superareport de herència ; I l'unic que es salva un poc, Bauzà, vorem que dura , aliats ... Sí, per a tremolar, sí, però de risa !!!  .

Ai senyor , quant tindrem que aguantar mentres no prengam messures electorals de veritat !!! .