sábado, 29 de junio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

LAS PROVINCIAS : 

Miquel Gil y Pep Gimeno 'Botifarra' abren el festival Sete Sóis Sete Luas de Tavernes


El PP pide variedad cultural, ya que el gobierno ha programado «hasta cuatro actuaciones de un mismo grupo en solo un año» 

Mira que m'agrada Pep, però ja m'estic empaxant de tanta "botifarra" : No hi han llonganises ? .

Perquè dic jo que als que no els agrade exie tipus de música també paguen impostos i tenen dret a més varietat, o no ? .


LEVANTE-EMV : 

Una sentencia obliga al exjefe de la policía de Tavernes a

devolver 1.217 euros en horas extras

Encara que el digital no desentrolla la noticia, vos puc dir pel que he llegit en el blog del pardalet, que es perquè cobrava , no sòls ell, ojo, un euro de més per hora del que tocaba i ha perdut el recurs que pressentà quant li ho regulartizaren .

Reunió de l'associació ACUDE

Divendres vesprada es celebrà la darrera reunió de l' associació ACUDE  abans l'estiu .

Esta associació sense ànim de lucre té com a objectiu el ajudar a aquelles persones depenents i als seus cuidadors, mitjanssant xarrades formatives, assesorament i tramitacions davant les administracions, arreplegada i pressentació de propostes davant esta i tot allò en general que repercutisca en el bé dels seus associats i ciudatanía en general . Així mateix arreplega i facilita ajudes mecàniques i técniques a minusvàlits com cadires de rodes, muletes, etc .

Esta formada per persones familiars de depenents, tècnics de benestar social, tècnis sanitaris i qualsevol altra persona , professional o no , que puga aportar quelcom a l'associació i als seus associats . Si vols perteneixer o ajudar o necessites de l'associació , no dubtes en cridar al telèfon 627 76 37 73 i preguntar per Inma : T'ESPEREM !!!!   

POR FIN ES SÁBADO

Sí, ja ha passat una setmana més i açi estem , com dia una cançó de Heavy Metal que em ve al cap " Estamos esperando la explosión " .

En este cas, no arrivarà a tant però es clar que siga quin siga el resultat dels recursos pressentats per PP i Karina davant la paralització de la moció de censura , va a supossar un canvi de la situació actual, perquè si el guanyen estos Vidal entrarà , salvo que un jutje ho paralitze cautelarment, algo que està molt de moda actualment a nivell local ,  com Alcalde de Tavernes , no sabem tampoc fins a quant  , perquè de segur que els altres recurriràn el recurrit i a saber que passarà al final , no serè jo qui diga o no diga que de seguida m'acussen d'açò o d'allò . 
I si per contra perden, serà l'hora d' asseures a parlar i tractar de donar-li primer que rés uns pressupostos si d'ací a allà no els han ja aprovat, no crec pel que vos informà dies enrere, al poble i si pot ser, un acord de principis que done estabilitat pel que queda de legislatura .   

I mentres tant anem a polèmica/ques per setmana, la d'esta vistes les entrades i comentaris setmanals, la denuncia dels sindicat CSI-F sobre l'insuficiencia de personal en la nostra policia local ( Repàs de premsa digital del 26/06/2013 ) .

Però bé, nosaltres com sempre el cap de setmana a gaudir del bon temps i la festa , i el Dilluns més.

Com sempre, podeu seguir enviant els vostres comentaris i anirem publicant-los conforma pugam .

Fins al Dilluns .

EntradaPáginas vistas
26/06/2013, 15 comentarios 
136
22/06/2013, 11 comentarios
117
21/06/2013, 16 comentarios
114
25/06/2013, 13 comentarios
111
21/06/2013, 34 comentarios
81
25/06/2013, 8 comentarios
78
26/06/2013, 13 comentarios
67
25/06/2013, 4 comentarios
63
61
25/06/2013, 5 comentarios
59




EL QUADERN DENUNCIA : La platja abandonada

O almenys la zona de La Goleta : Si l'altre dia eren "voreres vegetals" huí parlem de brutea pura i dura . I jo pregunte : De qué servix el portar tants actes l'udics i culturals per atraure turisme si quant este arriva es trova una platja abandonada que no invita a gaudir d'ella ? Vindràn una vegada, dos no .

I es que hi han diners per al que's vol , o no ?


No, no es que vajen fet obres i per a això hi han "escombros",
es un veí del Passeig dels Tarongera que fart de conviure amb
la  bruticia ha decidit prendre messures  : Senyor Alcalde, si el tema
va a seguir així, avisens i ens comprarem cadasqún arreplegador
 i granera i ens ficarem mans a l'obra per a poder viure decèntment .

viernes, 28 de junio de 2013

Gab . Premsa Ajuntament, DIPLOMES CURS CUIDADORS

Lliurament de diplomes del curs de cuidadors de persones dependents

Les dependències del Braç Treballador de Tavernes de la Valldigna han acollit l’acte de lliurament dels diplomes del curs de cuidadors de persones dependents, organitzat per l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i del regidor d’Economia i Hisenda, Víctor Borràs. 


REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

LEVANTE-EMV :

Cinco jóvenes genios en Tavernes


I es que cinc joves de la notra ciutat han segut becats per a fer un curs en universtitats de tota Espanya este estiu. Enhorabona a tots ells, sou tot un exemple .  


Cinc alumnes brillants de l’IES Jaume II el Just becats als “Campus Científics d’Estiu”
Foto cortesía de La Veu de La Valldigna

LAS PROVINCIAS :

Tavernes reclama que se elimine el punto negro de la N-332 tras el último accidente

El gobierno exige a Carreteras minimizar la peligrosidad en El Massalari tras registrar cinco muertes en la última década