martes, 5 de mayo de 2015

Nota del editor SOBRE NOTA KARINA VERCHER

Resultado de imagen de editor periodicoHem consultat amb lletrats el tema de publicar els whatssaps i ens aconsellen prudència i que esperem a vore que fan els mitjans de comunicació professionals, tant el corresponsal de Las Provincias com el de Levante-emv tenen la documentació, així com els portaveus socialiste i popular. 

I com amics ens aconsellen que no ens la jugem una cosa que rés guanyem, que se la juge qui viu de la premsa i està respaldat per un mitjà professional amb tot el que això comporta.

Així que de moment es queda el tema congelat. Saluts. 

5 comentarios:

  1. He vist els whatsapp i crec que regidors/dores insultant a funcionaris, volent defenestrar a altres, parlant mal d'asociacions, planejant llevar desconectar la antena de la radio o parlant mal dels que no son de la corda és intolerable i no es mereixen continuar de regidors de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mentira, tu no els has vist. Per què d'això no dio res.

      Eliminar
    2. Estas segur? Jo els acabe de veure i diu exactament el que diu el primer comentari. Ja eixira i ho vorà tot el mon.

      Eliminar
    3. Jo si que els he vist i llegit amb paciencia.
      A la unica que no he entés es a Carmen Canet, per el que llig, Vanessa tampoc.
      Per el demes esta tot mol claret i el primer comentari de les 15:59 te tota la rao.
      Tampoc ho vec tan serios, ni diuen res que no saberem. Em dona la impresió que el Ajuntament emborracha i sels ha pujat al cap. Una llestima.
      Jo no els tornare a votar.

      Eliminar
  2. A qui no tornaras a votar? Al Bloc? Al PSOE? A EU? Tots ixen i eren el govern el mes abril 2012.
    Jo si que els votare. En qualsevol grup de whatsapps se' n diuen mes grosses. Clar que no pensarien que Karina, que apareix ben poc, com si havera eliminat els seus, anava a tindre una falta total d'ètica i divulgaria converses privades.
    Res del que diuen afecta a la gestio municipal, tampoc hi ha "mordidas", ni es compten diners.Eixos missatges de l'any 2012 te'ls passen fa dos dies i ni els fas cas.
    Per llegir insults, etc. els whasaps dels joves del PP. El ventilador, que el porten ells, els de NNGG, es brossa de riu comparat amb els seus whaapass particulars , abans contra el PSOE i Compromis, ara nomes comtra Compromis.

    ResponderEliminar