miércoles, 6 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de diarios digitalesCom a "Taverleaks" definix huí Levante-emv l'assumpte de la despedida de Karina Vercher de la que tant s'està parlant i del que ahir publicarem nota de premsa, i en este periòdic l'Alcalde respon en altre article parlant de possible manipulació en els whatssaps, dels quals ens parla també Las Provincias, que reproduix literalment part d'ells i declaracions també de Jordi Juan.

Doncs bé, en el Levante no ho sabem perquè com sabeu l'edició digital no deixa obrir l'article, però en Las Provincias teniu copiats literalment els whatsapss més polèmics. 

37 comentarios:

  1. Els insults al secretari son intolerables i mai poden ser justificats.

    ResponderEliminar
  2. Jordi Juan diu que els falleros son uns protestons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Frase extreta de context. Com totes les dels whasapp.

      Eliminar
    2. "El secretari flipa" o el secretari és un cabr...". tambés està fora de context o és una manipulació?

      Eliminar
    3. Fora de context. Cal vore'l dins del context que es criticava estar sempre al costat del PP.
      I ben fora de context

      Eliminar
  3. Al comentarista eliminat : Lleva les referències a la religió i t'ho publiquem , pensem que eixa referència que fas no cap, llimitat a comentar sobre la seua tasca periodística, li va en el càrrec, i en pau.

    ResponderEliminar
  4. No compartis això de la radio perquè des de dins de la radio de despres sabem que la situació que es vivia en abril del 2012 era que la radio era una defensa de les postures del PP contra el govern i la radio sempre va estar i tots sabem perquè a favor del PP. La radio era com un nou "troaiano" enmig de la gestio del govern.
    Res a vore amb la radio que es va fer després.
    Mes que radio, no era la radio, era un tema d'enfrontament amb el propietari de la radio. No es igual i per tant no hem de confondre la cosa.
    La radio era un tema colateral degut a que l'empresa estava en contra del govern per temes anteriors i per la relacio de la propietat amb una altra empresa derivada a la vigilancia.
    Per tant no mescleu la radio, servici al poble, amb l'enfrontament del seu propietari amb el govern en abril del 2012, i menys quan despres canvia de propietat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Magraden les teues actituts paternals cotorri.

      Eliminar
  5. He llegit els whasapt i això que diu LEVANTE no es aixina. No ho han llegit be.

    La conversa es:
    - A les 19:00 7 Tele7 emet el pleno (referint-se al resum de noticies). Ja ha passat parte Carlos en la radio. Voleu que el desconectem? (el pleno)

    Està ben clar. No es la radio sino el pleno de Tele 7 que per cert crec que te les antenes en terreny i caseta municipal sense permís.

    Era l'epoca dels programes de Pina contra Jordi Juan (se'n recordeu) amb tota la serie d'insults i desqualificacions i damunt com es diu en la conversa "la radio ja havia passat parte del programa".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que sí! Que primer era mentira, després estava manipulat i ara resulta que es tot justificable. Govern = Mentires

      Eliminar
    2. El pleno si... per aixó altre diu: Li arranquem les antenes?

      Eliminar
    3. L'altre és el regidor músic,parlant amb la regidora companya de partit que ja no està sobre l'antic propietari de la ràdio.
      A La Cotorra diuen que "el desconectem" es refereixen al programa de tele7 Gandia.
      Però del "no li podem arrancar les antenes" deuen estar pensant encara alguna excusa o eixida,perque no contesten ni publiquen res d'això.

      Eliminar
  6. En las provincias apareixen 2 comentaristas o millor dit cotorrinistes. Un no sap ni la data de la moció, que era en 2.013. Tot per tapar la veritat del acoso i derribo del Sr. Juan. I qui siga capaç de defensar al Sr Juan és que está completament cego. No és la primera vegada que el perd la boqueta per les xarxes socials. El que mal va començar, mal anava a finalitzar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El 24 a les 23:59 t'ho dire, i voras que efectivament qui mal anava amb mocions de censura i impedint fent coses per al poble es queda a la meitat i l'altre que rece per traure'n dos i mes despres de l'espectacle de dilluns, aplaudint a Karina Vercher.

      Que pronte han oblidat que han estat tres anys i mig en el govern.

      Eliminar
  7. Tots els xiquets tenen un nom i ussar eixa expressió en certs contextes passa a ser menyspreciatiu a la persona,

    ResponderEliminar
  8. Altra nota , deixeu els desqualificatius a la persona, jutjeu a la polític o al preiodista com a tal.

    ResponderEliminar
  9. Altra vegada : Podeu qualificar al polític i a karina com a tal, però no admetrem desqualificatius a la persona.

    I no mateu al missatger ni menys tampoc desqualifiqueu a la persona.

    ResponderEliminar
  10. Este odi i rabia que demostreu els del PPSOE aplaudint a la transfuga i fent comentaris com a locos seu menjareu en patates quan Compromis guanye les eleccions. Es penseu que 4 whasaps trets per una persona que no te cap credibilitat i que esta amarga van a fer algo? Arrapar 4 vots? Arribeu a ser patetics! Campanya bruta i coxina es lo que volieu, pues ale!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La legislatura si que ha sigut bruta

      Eliminar
    2. Recorda que gracies a la transfuga compromís està governant, no te credibilitat perquè tu ho dius no? Franco vos porta aigua... Enca queda molt per vindre a veure que digueu després.

      Eliminar
    3. El odio es propio del alcalde que quiere destrozar a personas como se ve en los mensajes

      Eliminar
    4. Tu no has llegit els missatges. Parles d'oida i inventes

      Eliminar
  11. Ja va ixint la vena de Compromis. Altra vegada insultant

    ResponderEliminar
  12. Sense acritut. Tanquilitat al PPSOE el dia 24 de Maig el poble decidirá i posará les coses al seu lloc i jo si guanya PPSOE dons anire a dormir algo cabregat pero com a bon democratá aceptaré els resultas. No aceptaré mai que saplaudixca auna TRANSFUGA amb un Ple de L'Ajuntament. Amb una societat democrata i respetuosa a la Sra. Karina (Transfuga) expulsada del seu partit i no vollguda amb cap altre partit els aplaudiments sobraven.Els que som Democrates primer que res tenim que donar eixemple-

    ResponderEliminar
  13. La premsa comarcal prefereix l'espectacle de circo i parlar de coses que no tenen implicació en la gestio del dia a dia que els punts del ple de dilluns d'interes per a Tavernes i ni una paraula a temes importants com la financiació del col.lector de la platja. Un 0 de gran com la catedral de Burgos per als dos diaris convertits en els amos del morbo.

    ResponderEliminar
  14. Donem exemple parlant mal dels funcionaris i de la radio, etc..menuda democracia. Aixo no es pot justificar

    ResponderEliminar
  15. Ausaes que doneu exemples. De com no shan de fer les coses. Exemples de autoritarisme. De despreci. De odi. Eixa democracia podrida jo no la vull per al meu poble

    ResponderEliminar
  16. Enrique crec que hauries de publicar els missatges. Es legal i la gent te dret a la informació

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Digueu-li a Karina que traga més watshaps que de segur que hi ha mes funcionaris que han intentat buscar-los les cosconelles.
      Pel poble es parlava que hi havia una llista negra de funcionaris que volien carregar-se.
      Com diu Carmen Canet en els watshaps: veriueuo.... veriueuo....

      Eliminar
    2. Si, publica i nosaltres jutjarem. Al ventilador per tavernes han publicat un tros

      Eliminar
    3. Si pero que els traga pero sense censures, perque ella ha tallat els seus comentaris, els seus no en posa, estan tallats i hi ha cada bot en les converses de cuidao.
      Hi ha dia amb hores sense cap comentari i despres es repen amb una frase sense sentit com per exemple quan P.A. diu
      - Aneu a l'enterro?

      i abans no hi ha cap referencia, ni qui s'ha mort, i si s'ha d'anar oficialment, perquè falten les converses d'hores abans. ¿per que les ha tallat Karina Vercher? ¿No vol que sapiem lo que ella va dir?

      Els he llegit tots, per ordre, i amb calma: una manipulació que no aporta res quant a gestio o malversacio, nomes unes quantes frases malsonants en contra d'algun funcionari, entre ells l'home de regidora del PP, que es dedicava a informar primer a Manolo Vidal de les subvencions que es rebien i així este que enviara els seus a demanar-les ,cosa que també s'insinua en els comentaris pero que no s'ha publicat en els diaris.

      Eliminar
    4. Poc gastes el wassap. Si tingueres un grup de wassap vories com son les converses, quan parlen tres o cuatre a l'hora de temes diferents. I si les paraules malsonants et semblen correctes, deu ser perque deu ser algo cotidià per atu. Vinga, que vos han descobert i ja no sabeu com justificar lo injustificable, ni com fer quedar be al vostre idol.

      Eliminar
  17. La culpa la té Karina per haber votat a Jordi p'alcalde.
    Tots els del tripartit son iguals.
    Karina critica als altres però en cap moment els recrimina i quien calla otorga.

    ResponderEliminar
  18. Als eliminats, no anem a publicar res amb noms i cognoms de tercers sense el seu consentiment i més d.un anònim amb acussacions tan fortes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique averigua si es mentira, indagau eixes acusacions.
      No ho publiques. Ho entenc, pero pregunta tu als treballadors afectats, als representants sindicals. Veges si es veritat o si es mentira.
      I si es veritat publica-ho amb dades i referencies a les dades, expedients, decrets, informes, etc.
      A l'Ajuntament està tot. Sols tens que preguntar .....

      Eliminar
    2. Amb varis dels que dius tenim amistat i en un d.ells molta, pel que ho averigüarem.

      Eliminar
    3. Enrique que has averiguat. Es veritat o mentira el que et vaig dir ....

      Les converses es van formalitzar en decrets i resolucions a l'ajuntament per llevar productivitats, defenestrar o expedientar funcionaris?

      Es van perdre els pleits i els recursos ?

      Contrasta la informació i si es veritat informa sense por, informa....
      Informa a la gent si es veritat. Informa.....

      Eliminar