viernes, 15 de mayo de 2015

Editorial : UNA SETMANA JA

Es el que portem de campanya electoral.

Resultado de imagen de campaña electoral 2015I en ella hem vist de tot, des de l'imaginatció compensant la manca de diners fins la abundància dels grans i amb molts recursos.

I hem vist noves formes de fer campanya, amb noves idées de com arrivar al públic, hem vist com s'ussa la tecnología, els mitjans digitals, no podía ser d'altra forma, per a això.

Però també hem vist "votar-se a la torera" lo establit en el tema de ficar cartells i demés, algo que sol passar però pensem que de forma molt descarada esta vegada i sobre tot en un cas molt concret.

I també hem vist per desgràcia guerra bruta, algo de guerra bruta amb abússos de mitjans al alcanç de no tots.

Però no volem ser nosaltres, no seríem imparcials, la cabra sempre tira al monte, qui analitze com anem, voldríem foreu vosaltres, esperem i si vos plau, els vostres comentaris.

I no sols en l'àmbit local, podeu també comentar de les autonòmiques, amb per exemple Mariano amb corbata en bicicleta, o aquell amb una rosa tapant-li les parts, ahí ho deixem.

4 comentarios:

  1. Sense dubte qui més a embrutat ha segut Edu, amb els cartells als instituts, vaja exemple per als joves. I el festival de rock un excés que ha molestat i de debó al veinat, per a mi una clavada de pota.

    I vosaltres els Units haveu donat la campanada amb lo del balcó i la seu al centre, algo que ningú s'esperava.

    Guerra bruta en lo de la piscina coberta diuen els del Bloc, jo dic llibertat d'expresió i veritats que couen.

    I per últim dir que massa cartellería i pancartes, tal volta deuría llimitar-se a llocs molt concrets.

    ResponderEliminar
  2. Per a abús el de Compromís amb les cadires en el Cantalot si es de veres que son les del ajuntament, algú sap algo de si son o no i qui les ha portat i arreplegat acabat l'acte ?

    ResponderEliminar
  3. No son de l'Ajuntament. Són d'un particular que ens les va deixar. Les va portar la furgona que anuncia els actes i se les va emportar la furgona que anuncia els actes de Compromís.
    No tenen la A de l'Ajuntament i això que pareix una pegatina grogra es pintura amb la marca de la propietat de la cadira.
    Cadires com eixes i altres paregudes a les de l'Ajuntament en venen en molts llocs.
    Abans d'acusar caldria que s'informareu.

    No ho han publicat.

    ResponderEliminar
  4. Respecte a la frase "No ho han publicat" em referia a que eixe aclariment li'l vaig fer a Tavernes Opina, el blog oficiós i oficial del PSOE. I no ho han publicat.

    Per cert el propietari es dedicava abans a coses d'hosteleria en menuda escala (llocs d'aniversari, berenars amics, etc)

    ResponderEliminar