lunes, 25 de mayo de 2015

Nota de premsa del PP, RESSULTATS ELECTORALS

Partit Popular Tavernes de la Valldigna

23:53 (hace 0 minutos)

El Partit Popular de Tavernes accepta el resultat obtingut en estes eleccions i dóna l’enhorabona a la força política més votada.

Cal agrair el suport que ens han mostrat els nostres votants i felicitar a la ciutadania per l’excel·lent comportament que ha tingut en les eleccions.

El Partit Popular obri ara un temps d’anàlisi intern a fi d’interpretar els resultats.
Tot i això, els Populars volem manifestar la nostra intenció de col·laborar en allò que ens siga possible, sempre que es busque el bé general de Tavernes.

Gràcies a tota la gent que ha treballat en esta campanya i a les persones que ens han donat suport.

10 comentarios:

  1. Ara tenen la intencio de colaborar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És el que diu sempre el nou alcalde o president, un paripé de bones intencions i després van fotent-se i votant o proposant en contra siga el que siga si no em deixes formar part del govern.

      Eliminar
  2. Un comunicat molt encertat i valent. Hi ha que acceptar el resultat i ací s'accepta. Em pareix molt correcte emetre eixe comunicat

    ResponderEliminar
  3. "El Partit Popular obri ara un temps d’anàlisi intern a fi d’interpretar els resultats"
    Ara ja arriben tard.
    A les europees ja estava clar el desastre que s'apropava i van decidir que Manolo Vidal era la solució.
    L'anàlisi està clar. El temps de Manolo Vidal ha passat.

    ResponderEliminar
  4. "El Partit Popular de Tavernes accepta el resultat obtingut en estes eleccions i dóna l’enhorabona a la força política més votada."
    Què vol dir que ho accepta, que es fia dels que vam estar comptant les paperetes? I també quina manera d'evitar dir Compromís, Jordi Juan...
    L'anàlisi te la puc fer jo: oposició destructiva que a la gent li ha arribat, un candidat ex-alcalde que va malbaratar moltíssims diners en una època en la que n'entraven molts en subvencions i plusvàlues i la gent ho ha vist, gent governant que amb els pocs diners que ha tingut i les poques possibilitats de maniobra ha sigut honrada... I pare ja perquè la feina és vostra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La soberbia no es grandeza sino hinchazón; y lo que está hinchado parece grande pero no está sano.
      San Agustín.

      Eliminar
  5. I un candidat assessor que ha estat mes pendent de resoldre problemes als pobles veïns que els propis de Tavernes i val més que callem el perquè d'eixe interes en els camps de gespa artificial de Benifairó i Barx.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La actitud generosa y deferente del vencedor con el vencido hace mas grande su victoria. Por el contrario, hacer leña del árbol caído es síntoma de mezquindad.

      Eliminar
  6. Mira, mira... Este bon home castellanoparlant que ja sabem de quin peu coixeja vol donar-nos lliçons de moralitat... Xe tu! Moral que vos ha faltat a vosaltres estes setmanes i gran part de la legislatura! I ara, ara tots som bons xe!

    ResponderEliminar
  7. Qué prompte salteu. No teniu prou que Manolo Vidal siga recordat pels pitjors resultats de la història del Partit Popular a Tavernes. Quanta quina. És malsà demanar sang i més sang. ¿No en teniu prou amb els resultats? Gaudiu, si no dimitix, de vore'l quatre anys en l'oposició més solitaria que patirà. ¿Tampoc n'hi ha prou amb açò?

    Excel.lent cita de Sant Agustí. ¿Quin problema hi ha que estiga en castellà? No etiqueteu tan a la carrera, que les preses son males conselleres. Queda lleig assenyalar, com tot els perjudicis. I fa vergonya retractar-se amb males maneres. El pitjor de tot : no assabentar-se'n.

    Salut i pluralitat:

    ResponderEliminar