sábado, 23 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, subvenció

La que hem rebut segons llegim en Levante i per un montant de 270.000 euros per a un nou taller ocupacional. En Las Provincias huí no trobem rés de noticies locals, almenys en l'edició digital. 

Bona noticia, que arriven més i més ajudes per a tot tipus de tasques i sobre tot per a fomentar l'ocupació : Si hi ha treball, l'economía tornarà a marxar. 

5 comentarios:

  1. Quines coses veiem. El nou taller ocupacional s'ha publicat en tots els llocs menys en Las Provincias.
    Sembla ser que allò que interessa es la denuncia d'un policial local però 270.000 euros per al poble això no te cap importància.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara critica al Levante per no publicar la denuncia que podría inhabilitar a Jordi Juan i pensaré que eres objectiu. Critiques sols una part, i calles l'altra

      Eliminar
  2. S'ha explicat perquè no es va publicar en Levante-EMV.
    ¿Que no ho saps? Expliquem-ho.

    Algu ben "popular" va oferir la noticia als diaris i es donava la primicia ( no anava el policia a anar a tocar portes als diaris, quedaria massa en evidencia) a canvi de publicar-la sense contrastar i sense demanar l'opinio dels responsable de l'Ajunament, es a dir del govern.

    Levante-EMV els va dir que no entrava en eixe joc i si era una noticia que afectava a dos parts (el diari no sabia de que anava) ells contrastarien la informació. Davant d'aixo, eixe ben popular va dir que no els interessava. Ells volien que la noticia es publicara sense res que poguera posar dubtes en el lector per escoltar la versio de l'Ajuntament.

    I on es va publicar? En Las Provincias. I ho van aconseguir. Van tindre un dia on van fer fotocopies i van comprar tots els diaris del poble ( i prou de fora, segons algunes fonts) i els van repartir en bars i altres llocs on sol anar la gent. La merda ja estava escampada.

    Ara si no t'ho creus te'n vas i ho busques. I això d'una grossa anava rodant pels blogs i els facebook des d'uns dies abans. "S'espera una grossa contra Jordi per al dijous".

    Potser el que no s'esperava algu era que es publicara la carta de l'Ajuntament de Gandia on demanava la incorporació de l'autor de la denuncia a la plantilla i la denuncia feta per CCOO de que era una plaça en Gandia a dit i trencant totes les normes de la bolsa de Treball.

    En poques paraules, un muntatge.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vosté diu moltes coses i invencions, però no explica, com tampoc ha fet l'alcalde, perque es llevaven unes denúncies si i altres no. Hi ha centenars de denúncies paralitzades. Això és prevaricació i pot derivar en inhabilitació per a mig govern de Jordi Juan.
      No diu perque es manava a la policía denunciar per a despres que el polític llevara la denuncia i quedara bé. Això es diu utilitzar políticament a la policia

      Eliminar
  3. Vosté diu el mateix que el PP. Si això es o no és prevaricació, ja ho dirà un jutge.
    I ja sabem quin credit té el PP.

    I la carta de l'Ajuntament de Gandia reclamant al policia i la denuncia de CC.OO. no ho dic jo.
    A vore si l'Ajuntament de Gandia, amb govern del PP, li regalava la comissió al policia per guapo.


    ResponderEliminar