miércoles, 20 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Llegim en Las Provincias més whatsapps de Karina, mentres en Levante tenim esports, referència a l'acte final del II Cicle d'Economía de fa ja uns quants dies, i l'éxit aconseguit pel músic valler Adrià Castelló.

Enhorabona a Adrià,  sobre el Cicle d'Economía ja diguerem doncs es una notica de fa un temps, supossem cosses d'espai en els periòdics, i sobre lo de Karina, polémica servida.

16 comentarios:

  1. No t'ha enviat Karina nota dels ultims whatsapps?

    ResponderEliminar
  2. Enrique aixo que diuen els whatsapps es molt greu. Les bases per a Intendent corregides per l,actual cap i pel regidor? I no pasa res? Ningu diu res? Sindicats?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com sempre diguem, si hi ha delicte al jutjat.

      Eliminar
    2. Crec que algun opositor va portar anomalies del concurs al jutjat. Recordeu que a un simple psicotècnic es van carregar a quasi tots els aspirants,en una prova on van tots molt preparats,no es tractava d'una opossició a simple agent. Per suposat que l'Ajuntament mai ha dit ni mú i no se sap si la cosa està resolta o no. Mentres,el intendent és el que és (i el qui volien que fora).

      Eliminar
    3. Això es fals.
      El tribunal no el va designar l'Ajuntament, sino des de la Generalitat i hi havia dos caps de policia de poblacions governades pel PP entre ells.
      I les anomalies era una reclamació sobre una puntuació de servicis prestats en la policia local.

      Eliminar
    4. El que es fals es el que tú dius. Tots els membres del tribunal, excepte 2, estaven designats per l'ajuntament de Tavernes (ho pots vore a les bases publicades al BOP. I els caps de policia de poblacions governades pel PP, 1 era designat per la Generalitat i l'altre designat per l'alcalde i casualment era el cap de policia de l'ajuntament d'on provenia l'intendent actual.
      De totes formes, que un opositor prepare i rectifique les bases de l'oposició on participa, es com a mínim indecent, siga el partit que siga el que ho permitixca.
      Com diu Xavi Castillo:"Veriueu-ho"

      Eliminar
    5. Mirant la publicació dels membres del tribunal, el cap de policia designat per la Generalitat era d'Oliva, on governa el PSOE. La resta del comentari anterior, tot correcte, l'únic cap de policia d'una població governada pel PP, era el cap que tenia Miguel al seu lloc de treball de procedència i va ser anomenat per l'alcalde Sr. J. Juan per designació directa com a membre del tribunal, i no precisament per afinitat amb el partit que governa a la seua població (PP), sinò per altre tipus d'afinitat amb l'intendent que aleshores havia sigut designat a dit, sense cap tipus de prova.
      De totes formes, era una plaça de funcionari, i que un opositor prepare les bases de la plaça que ocupa, estir segur que no es molt legal.
      I ja està bé de defensar-ho tot o criticar-ho segons el color polític dels resposables, que ja estem farts de que ens prenguen el pèl.

      Eliminar
  3. Tens tota la rao pero una cosa esta molt clara. Lo que estem vegent en esta legislatura i en este alcalde esta fora de tots els valors democratics i de credibilitat. En esta forma de entendre la politica es pot governar un poble?

    ResponderEliminar
  4. Uns missatges retallats i extrets de fora la conversa i del context no tenen credibilitat. Això nomes es carnassa per a premsa groga i els blogs de la dreta.

    Karina no te cap credibilitat:
    https://www.youtube.com/watch?v=n0A3R7dQnL0

    ResponderEliminar
  5. La mateixa que Jordi que encara no ha donat cap explicacio. El que esta clar es que es un gran dictador

    ResponderEliminar
  6. Amb el "i tu més" no soluciona res. La xica esta no es presenta, però la resta que apareixen als whatssaps van en les llistes per a ser elegido este diumenge, i això es molt greu. Els veïns de Tavernes haurem de votar en conseqüènci. De nosaltres depén si volem que esta gent ens governe.

    ResponderEliminar
  7. Jo com Raphael

    Digan lo que digan
    digan lo que digan
    digan lo que digan
    los demás....
    Votaré Jordi Juan.

    Encara hi ha gent que pareix de bolquerets creguent-se les aventures cebolleta de Karina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, si, digan lo que digan, Jordi al clot

      Eliminar
  8. Encara hi ha gent que confia en les maniobres de distracció. Cadascú que vote el que vullga, i que es crega el que vullga. jo no votaré a qui acusa sense aportar proves. I del que diu Karina, m'ho crec tot perquè, a més a més, ho he viscut. Els whatsapp són una prova més del que ha sigut el govern de compromís.

    ResponderEliminar
  9. Em quede petrificat amb este govern caciquil. I que tant ha presumit de transparència.
    #jonovotareaXordi

    ResponderEliminar