jueves, 28 de mayo de 2015

Editorial : VA DE DENUNCIES I DE JUIS DE TELEDIARI

Setmana passada ens criticaren el que no  estiguerem parlant dels temes "calents" dels que s'estava parlant en altres mitjans, com els whatsapps desvelats per karina o la denuncia de pressunta prevaricació en el tema de la paralització de denuncies varies.

I constestarem que havíem decidit i així ho anunciarem, que durant la campanya electoral no anavem a parlar de temes locals per a no influir en ella i més sent candidat el nostre administrador del blog, i que ja parlarime després. 

Doncs bé, ha arrivat l'hora.

I sobre la denuncia dir que pensem el mateix que ja diguerem en resposta al comunicat d'Units, i que es que sobre una denuncia i a més de la que sols coneguem el contingut per la premsa no ens pareix prudent el parlar fins o bé el tema siga admet a tràmit, o be siga arxivat, i inclús en el primer cas i arrivamt a una imputació, que no acusació, tampoc ens pareix prudent el dir o desdir,  perquè en contra del que s'està fent habitualment una imputació no es una acussació si no un mètode defensa del investigat i que pot acabar en acussació o dessimputació, i per tant el deixar caure sospites d'ilegalitat quant siquiera hi ha com diguem més que una denuncia ens pareix atentar contra la pressunció d'inocència. 

Ens espanten els "juis de telediari" que tan habituals son en este país i no anem a contribuir a ells, tal volta siga deformació professional per la nostra condició de "leguleyos" però així es com pensem i ho mnatenim. 

I sobre els whatsapps dir que no ens pareixen tan contundents com els primers, i així ha segut quant han donat per a poc en la resta de mitjans de comunicació tant locals com la premsa professional. 
I a més no ens agraden gens ni miqueta estos temes. 

Així que un poc tardet però ací teniu el que opinem.    

10 comentarios:

  1. Es veritat que el jefe de la policia li ha dit al autor de la denuncia que el deixarà anar a Gandia?

    ResponderEliminar
  2. I tu això per què vols saber-ho? No dorms per això?
    No crec t'interesse molt ni que siga tan important per a tu. Si fores familiar o del cos policial segur que la resposta la sabries.

    ResponderEliminar
  3. Molt be Enrique. Com sempre fugint de dir res contra Compromis i/o Jordi. Els dos asumptes son seriosos i tu ni un sol comentari. Tampoc has vist el comunicat dels sindicats?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Diré contra qui siga quant tingam com a mínim una imputació i així i tot amb moderació, no patisques.
      I lo de huí si no es un comentari qué es ? Doncs no faig botitjes no.
      I en quant als sindicats i si es com diuen menys notes i més jutjat, que es on toca, perquè si no i per omissió passen a ser responsables al no defendre als seus afiliats d.estos supossats abussos : O no ?.
      A mi no me valen sols parauletes si no denuncies i ja diràn els jutjes. Tot el contrari es fer politiqueig i prou.

      Eliminar
    2. Comunicats? Quins el del sindicat on el mateix implicat es el delegat sindical? El de l'altre sindicat on el delegat és l'excap de policia, enemic declarat de Compromis ?
      A més, un comunicat sense nom i sense firma, nomes un garabato.

      També hem vist el comunicat de CCOO on diu que hi ha una plaça ja marcada amb nom i cognoms i a dit.

      Casualitat o no: per al denunciant i en un ajuntament on governa el PP.
      Venga ya!!

      Eliminar
  4. Imputacions per llevar quatre multes? No crec.

    ResponderEliminar
  5. Teniendo en cuenta que es potestad del alcalde quitar las multas que le parezcan razonables, la prevaricación sólo se daría si se demuestra que las ha quitado por motivos no objetivos, y discriminando a unos frentes a otros, y eso va ser muy difícil, casi imposible, de demostrar.
    Multas han quitado siempre todos los alcaldes y nunca hemos llegado a este caso de una denuncia por presunta prevaricación.
    Y lo que no me cuadra es que dos sindicatos salgan a posteriori a ratificarlo : No, señores, ustedes están ahí para defender a los trabajadores contra abusos o denunciar ilícitos legales, pero en los juzgados si hace falta, y no para salir cunado ellos denuncian a decir que sí, que a sí es. porqué entonces, ¿ para que les queremos ? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi quan en fan gracia els politics es quant vas i pregunten per una multa i els responen: ahí no podem fer res si el municipal no es desdiu i la lleva. Ara s'ha demostrat que ben bé era a l'inrevés. I no em sembla bé que per motius polítics (o siga,partidistes) puguen fer i desfer legalment com vullguen. Per això ja estan els tecnics funcionaris,si és un tema administratiu,que ho solucionen els funcionaris.

      Eliminar
    2. Que s'ha demostrat? Jo no veig que s'haja demostrat res.

      Tu confons trencar un butlleti, i això Manolo Vidal en sabia mes que ningú, i tramitar un expedient i arxivar-lo.
      El comunicat de l'Ajuntament ho deia ben clar: sense cap reparo o informe en contra s'havien paralitzat o anul·lat els expedients. Això serà el tema administratiu que hauran solucionat els funcionaris, supose.

      Eliminar
    3. Funcionaris n'hi ha de tot: de bons, dolents, professionals i despetorrats. És tindre sort i que et toque uno bo. Alguns (no tots evidentment) han oblidat amb el pas del temps que están per atendre al ciutadà, no l'enrevés. Per sort no tots són iguals. Hi ha gent molt atenta i professional a L'Ajuntament. La caguen els cantamanyanes que he dit abans.

      Eliminar