viernes, 15 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de prensa digitalApareixen patos coll verd morts en el llac de La Goleta ens compta Las Provincias huí, on també llegim sobre les banderes blaves. I en el Levante esports i l'aniversari del 15M Safor-Valldigna.

Felicitar-nos de que Tavernes torne a tindre dos banderes blaves, i preocupant lo dels ànecs i les plagues de roedors i insectes que ens diu el periòdic també han aparegut a caussa del calor bestial d'estos dies, a vore si amaina. Als del 15M dir-los que han segut un revulssiu per a la política espanyola i que esl revulssius sempre son bons.

3 comentarios:

  1. Alegria per obtindre dos banderes blaves. Pero saps algo de en que s,han gastat els 12000 euros que va donar la Diputacio per les banderes de l,any passat? La transparencia del govern de Compromis no ha informat.

    ResponderEliminar
  2. O no ha arribat l'anterior i no s'ha publicat:
    Repetició:
    Si lliges la nota oficial de les banderes blaves en la web de l'Ajunament sabràs en que es gasten els diners. Almenys preocupat de buscar informació abans de fer frases tan desafortunades sobre la transparencia, quan eres tu qui no s'ha preocupat d'informar-se.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En plantes de l'empresa on està relacionat el germà de LLum, la regidora de contractacio del Bloc?

      Eliminar