viernes, 29 de mayo de 2015

Editorial : QUE POC DURA L'ALEGRÍA EN CASA DEL POBRE

I es que si fa unes setmanes vos contarem i denunciarem les mancançes del nou hospital comarcal, i afirmavem que de moment lo de l' aparcament s'havía solventat però que teniem dubtes de que fora suficiente l'espai habilitat, huí i per desgràcia tenim que malparlar d'ell. 

I ho tenim que fer perquè tal i com veíem vindre l'aparcament s'ha quedat curt. curtíssim, i hem tingut que pegar voltes varies per dalt i per baix fins que hem pillat a un que se'n anava, i com nosaltres un grapat més d' ussuaris, i hem tornat a vore cotxes aparctas pels voltants de bona i mala manera, com quant l'inauguraren i encara no estava obert el  pàrquing en soterrani.

A tot açò llegirem en la premsa que "la Paquita" passa prop del hospital però no pot parar perquè encara no ha rebut l'autorització pertinent de la Consellería de Transports. 

I cal preguntar-se si es que en la Generalitat ningú va tindre en compter que eixe bús es necessari per als ussuaris de La Valldigna, doncs l'alternativa es el cotxe privat, un caríssim taxi o tren i urbanet si es que tens vehicle per a arrivar a l'estació de Tavernes, perquè si no doble de bus com bé sabeu.  

I clar, qui va al hospital no es per gust i molts tenen unes minusvalúes que sols els permet l'opció del vehicle particular, perquè no podem pujar a un bus o al tren.

Però es que quant hem pujat a consultes externes ens hem trobat amb unes sales d'espera interiors insuficientes i amb això gent de peu a l'espera del seu torn per a entrar a l'especialista, i unes consultes on t'assentes davant el metge i si sou dos tapes amb això la porta, pel que si la enfermera té que ixir t'has d'alçar per a deixar-li pas. 

I ja millor no parlem de les consultes de triatge en urgències, on cap justet una camilla si el malalt entra en ella i el metge, l'acompanyant apretant panxa.

I penses si les grades de la Fórmula 1 estaven tan apretades d'espai, i sobre tot les de la jet set i entre ells les dels nostres estimats governants populars i amiguets de l'ànima.  

I penses que poca es l'hòstia que s'han pegat. 

8 comentarios:

  1. i no cregau que el personal esta content, podries haver-los preguntat... bo... això per a altre capitol

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per desgràcia tinc que seguir anant i prou de seguit, així que intentarem saber qué diuen els que treballen allí.
      De totes formes si algún treballador del centre ens llig i ens vol comptar, agraits.

      Eliminar
  2. Quin desastre. Ximo Puig posarà solució a este desgavell.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si. Jo estic molt tranquil entre Ximo Puig i Monica Oltra ho solucionaran tot.
      Jo ja he demanat el rastre de llonganisses que donaran per poder lligar a la meua gossa.

      Eliminar
  3. Jo també he demanat el rastre de llonganisses, quina coincidència! Però m'han dit que ja no en quedaven de llonganisses, que sols tenien XORISOS, però que tranquil, que tornaran a tindren quan tornen tots els diners que han furtat a les nostres institucions, que ja s'acabat d'arroseguar la dignitat dels valencians, que la majoria no sóm lladres.

    ResponderEliminar
  4. Butifarra catalana es el vos donarà Oltra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uuuuuuuhhh!! Que por!! El fantasma del catalanisme!! Ella ens dóna botifarra catalana i vosaltres xoriços imputats!! This is the end, Beefeater friend.

      Eliminar
  5. Tinc ganes de que entre el nou govern perqué pose solució als problemes de sanitat, educació i socials que patix este País.

    ResponderEliminar