miércoles, 27 de mayo de 2015

Editorial : PARLEM DEL FUTUR

Compromís ha obtés un ressultat tan aplastant que al mateix temps de goig té una gran responsabilitat amb eixe quasi 50% de vallers que li han votat.

Resultado de imagen de futuroA més no té excusses ni per a demanar 100 dies de gràcia, ni siquiera per a un a partir del 13 de Juny, doncs ja coneix el que té entre mans, ni té excuses per a aprovar ja d'inmediat un pressupost municipal, ni tindrà estos quatres anys ja l'excussa de l'herència rebuda, perquè serà la seua mateixa.. Així que faena té i de debò.

El PP ... es hora de fer una renovació però completa, començant pel cap i per a nosaltres també anant-se'n Mario, deixant a Salva, Tania, María i Eva, que ja aniran aprenent, tenen quatre anys per a això, "papa Manolo", al que li tenim un apreci gran, i ja no diguem a Mario, no es fa falta per això que tenen una legislatura per davant, i deuría d'haver dimitit ja, si no es que a estes hores ho ha fet ja, pel bé del seu partit.

Ara bé, si no s'haveren "carregat" a Inma i Raquèl, tindríen a qui dirigir el grup mentre tant, deixant clar que no anaven a ser el futur si no sols algú que dirigisca la transició, i pensem que amb Manolo  eixa premisa "no cola".  Sols així pensem podrà pressentar una llista atractiva en el 2019.

En quant als socialistes, amb Pilar i Víctor quatre anys més poc de canvi mostraran, tal volta deurien plantejar-se deixar pas en breu el dos al tres per a que entre aire de veritat nou i impulse al Psoe cap a on tindría que estar.

I EU té en les seues files a gent molt atractiva com Gustavo o Huertas, pensem que no ho es Jareño, falta els puguen conveçer, així seríen una alternativa per l'esquerra realment atractiva, ara amb Eduardo no ho ha segut.

Però, bé, a comentar vosaltres, a vore que penseu del que diguem, o altres cosses més.

31 comentarios:

  1. Manolo se deu de anar, no ha deixat a ningún hereu que el puga sustituir i ara es veu en el problema de que si se'n va deixa al grup municipal coixo pero dic jo que María una xica jove i amb estudis algo vora apres estos quatre anys, té a Simeón ahí recolzant i Tania i Eva son dones professionals amb estudis superiors i per tant en teoría suficientement preparades.
    I tot el que Manolo seguisca ahí es temps que el PP seguix seguent lo mateix que se'n ha anat al garete.
    Per tant compartixc el que exposes i també lo de Mario, gran persona i gran professional però al que també ha passat el seu temps.
    Eduardo ha aguantat el tiró i sols si esperava que tindre el mateix recolsament que fa trenta anys pot estar descontent amb els quasi dos regidors que ha obtés. Deu deixar pas a gent nova i Jareño compartixc no ho es. Però el problema que ha tingut pel que he sentit es que ningú més vol donar un pas endavant, ni siquiera Jareño ha volgut ser cap de llista i ahí tenen un grandíssim problema.
    I en quant al Psoe si Pilar se'n té que crec que sí de mestra a Catalunya més val que deixe pas a Peñalba que treballa ací i té per tant més temps.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Peñalba més temps? Amb la de coses que te amb la música si hi ha gent que no compren per que es va presentar per les obligacions que té.

      Eliminar
    2. Més que qui viurà e a un mínim de 200 kms segur.

      Eliminar
    3. No és la mateixa feina governar que fer opossició. I malhauradament,tampoc els mateixos interesos partidistes ni de jornals polítics,per tant ningú al poble se la calfa en ajudar a la gestió pública,sols en posar travetes. Així que esteu parlant d'un tema,que,si segueix la mateixa tendència de les darreres legislatures,no tindrà la mínima importància.

      Eliminar
    4. Per sort a tavernes ha hagut honroses excepcions en l'oposició al que tu dius. Esperem i vorem què passa.

      Eliminar
  2. Sigam realistes. La situacio actual del PP a Tavernes es de pena. Soc votant del PP i estic indignat. Sa fet una llista de pena. San llevat a les dos millors de la legialatura pasada i ara tenim el que tenim. Renovacio total fa falta. No sols Manolo tambe la junta eixecutiva i el comite electoral. Renovacio total, dels que es veuen i dels que no es veuen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vertaderament de pena. I el "carregarse" a Inma i a Raquel es increible. Inexplicable.

      Eliminar
    2. No creo que aunque hubieran ido alguna de las dos o las dos hubiera salido un resultado mucho mejor, pero por lo menos la salida (necesaria) de Manolo no dejaría al PP con el culo al aire como lo hará.

      Eliminar
  3. Estic d'acord. Manolo ha fet una llista on no pot anar-se'n perquè ningú està preparat o té algo d'idea. Parleu de Maria, però ha passat 4 anys "sin pena ni gloria" absolutament, amb un perfil polític molt fluix, igual que Salva. Crec que és evident per les seues intervencions al ple i per la faena que ha fet en general, en els dos casos.Han sigut regidors "de bulto", si m'ho permeteu. Crec que Manolo va pensar, i molt bé, per què no volia posar a Inma i Raquel, ja que són les que podien haver tirat del carro en cas de desastre (que és el que ha passat). Així ell segueix sent "indispensable", encara que la gent de base comence a estar mosquejada.
    Ara bé, per a mi, la llista del PP no és més que una prolongació de Manolo. Ell ha buscar a gent del su "estil" i, per a mi, coincidisc amb Enrique quan diu que, per al PP, en 2019, més. Ara, 4 anys en blanc.

    ResponderEliminar
  4. Jo sols dic el que diu la líderesa de Compromís: les majories absolutes mai són bones. Esperem que el govern local no actue com a tal i tinga en compte als representants del 100% dels vallers.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que tu eres dels que penses que son roins ara que la té Compromís.
      Segur que quan la tenia el PP durant 12 anys el pareixia el millor que podia passar-li a Tavernes.

      Com lo que va dir un interventor del PP quan va acabar el recompte de la seua mesa electoral on va arrasar Compromís: Xe, jo no comprenc que vota la gent d'ara.

      Segur estic que si ho comprenia entre el 1999 i el 2007.

      Eliminar
    2. Pues jo pense el mateix sobre les majories absolutes abans i ara,i on manava el PP no volia ni vullc ni majories simples,vists els resultats. També dir que si els partits discutiren,negociaren i decidiren junts amb trellat,donaria igual lo de les majories,però com al poble han demostrat que van al que van,si NINGÚ d'ara endavant té majoria absoluta millor.

      Eliminar
  5. Que agarre Manolo exemple de Fabra i presente ja la dimisió. Ell no pot ser part de la renovació del PP de Tavernes.

    ResponderEliminar
  6. No puc imaginar-me al Partit Popular sense Manolo. Tota la culpa del que li ha pasat al PP es de Fabra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni tu ningú, perquè ja ha fet per ser únic per a tot. Però el seu temps ha acabat.

      Eliminar
  7. La transfuga esta a mes de 200.
    I tu bona atencio li has donat i be que l'has tractat.
    Indignant el teu comentari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La mateixa bona atenció que li donaré a Pilar o a qualsevol altre que siga regidor o no i vullga dir algo amb educació i tolerància en este blog.
      Però no em pareixí bé que un regidor visca tan lluny del seu poble com per a no poder estar en ell habitualment xq no pot tindre eixe contacte que es aconsellable entre regidor i ciutadà.
      No em pareixía bé tampoc amb Karina però les circunstancies si esta se.n anava era diferent a este cas.
      I indignat el que vullgues, no tinc rés contra Pilar i es el que pense pel argumentat.

      Eliminar
    2. Va Enrique que som de Tavernes no de Gandia.
      Has publicat lo que has volgut i sempre amb un objectiu concret, quan mes visites millors sense importar la qualitat del que posaves i si estaves recolzant el pitjor que hi ha en una democracia: una transfuga que ha trencat amb el seus partit i ha trait els seus electorals. I sempre amb l'excusa que era regidora quan no representava a ningú. I ja has vist el resultat. Ni poder presentar llista.
      I tu aci has estat content moltes vegades amb Karina i quan feies el resum setmanal el posaves a ballar a la pata coixa de vore les entraes que tenies en el blog. A tu t'ha importat una bleda el que era i representava Karina, nomes has vist el teu interes personal: moltes entraes, moltes entraes i prou.

      Eliminar
    3. El meu interés es donar-li veu a tot aquell elegit democràticament i que es manten en el seu lloc legalment i Karina complía abdós preceptes, no es la meua culpa que la llei ho permetra i tant socialistes com populars ho han pogut canviar i no ho han fet.
      Per tant este blog s.ha llimitat a publicar el que ha enviat una legítima representant de la ciutadanía d.acord a la legislació vigent, ni més ni menys.

      Eliminar
    4. Tu saps que no es això. Mitjans mes seriosos no li han donat mai veu.
      No parles de democracia quan la persona beneficiada no creu en ella.
      Si fora democrata hauria dimitit i tornat l'acta de regidora.
      Tot el demés justificacions a una regidors transfuga i sense dignitat..

      Eliminar
  8. Es comenta que Jordi Juan es trasllada a viure a València. Sabeu algo?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi no estarà a 200 km,només a 50. On està el tope,per saber-ho?

      Eliminar
    2. Sí, home si, Ja fa quatre anys que viu a València.
      Content?

      Eliminar
    3. Viu a València i vota a Tavernes? Que raro.

      Eliminar
  9. Per que repetixes els comentaris?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se perquè es dupliquen els publicats com administrador quadern i no els altres, algú sap perquè i com solventar-ho ???

      Eliminar
  10. No es el mateix una regidora en l'oposició a 200km que un alcalde a 50km.

    ResponderEliminar
  11. Nota del administrador : Ací en tot cas ha fet el ridícul qui ha gastat milers i milers d.euros en la campanya electoral i tenint decenes o centenars d.afiliats ha tret el que ha tret.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parles del PSPV? Comencant pels videos anonims contra Jordi des de principi de novembre, molt abans de trencar-se el govern i de les pàgines gastades en "Siete y medio" sempre criticant a l'alcalde.
      Uns altres que sense arribar al nivell del PP han fet campanya bruta tot el que han pogut.

      Eliminar
  12. Al censurat : No pensarás que vaig a deixar que m.insultes en el meu propi bloc ? .

    ResponderEliminar
  13. Per cert, poc ha perdut qui res tenía, més val que es preocupeu els que sí tenieu d.analitzar perquè ho haveu perdut.

    ResponderEliminar