miércoles, 6 de mayo de 2015

Info-UNITS : PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA

Davant d'un púbic variat que va abarrotar el local de la seu electoral del partit i en un acte moderat pel nostre Secretari General i candidat  Enric Estruch, ahir a la vesprada i com hem anat anunciant, presentem la nostra candidatura així com les línies generals del que serà el nostre programa electoral. 

Va intervindre en primer lloc Paloma Coidura, candidata del nostre partit amic UnitsxValència, pel qual el nostre Secretari General va de número quatre en la llista per a les properes autonòmiques, la qual va denunciar l'amiguisme existent en l'administració actualment a causa de l'enchufismo polític, que porta a substituir els funcionaris de carrera per persones amb menys qualificació el que ha comportat una baixada de qualitat en la prestació dels servicis a la ciutadania . 

A continuació la Secretària General d'eixe partit i regidora a Carcaixent Ana Calatayud, el nostre exemple a seguir, va denunciar la corrupció existent i va vogar per recuperar per a la ciutadania el control de les administracions. 

Per a finalitzar la candidata local a l'alcaldia pel nostre partit Vicenta Cortés va enunciar els principis generals del seu programa electoral, el qual va anunciar es donarà a conéixer en breu per mitjà de les xarxes sociales.

Va finalitzar l'acte amb un refrigeri en l'exterior de la seu.

Dalt Enric Estruch, moderador del acte,
i baix Paloma Coidura, candidata
d'UnitsxValència a les autonòmiques. 

Dalt Ana Calatayud, regidora de Carcaixent i
Secretaria General d' UnitsxValència.
Baix Vicenta Cortés, la nostra candidata
a l'alcaldía de Tavernes.

La seu estava abarrotada de gent.
I al acabar un piscolabis en l'exterior.

5 comentarios:

  1. Siendo benevolos, unas 50 personas, entre ellas varios representantes de otros partidos, por lo que de posibles votos, pocos :-(
    Se deberia aprovechar mejor las Corruptelas en las que esta envuelto el PP, para erosionar mas votos.

    ResponderEliminar
  2. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT6 de mayo de 2015, 7:58

    No siguen tant benevolent que hi havíen quarant gots sobre la taula i en tragueren encara uns vint més, però no volem entrar en una guerra de xifres, erem els que erem i nosaltres més que satisfets amb la resposta ciutadana.

    Perquè com bé dius hi havíen inclús membres d'altres partits el qual ens enorgullix perquè refrenda que la nostra política de consens està funcionant:

    No volem com dius com a font del nostre vot el mal d'un altre, si no el vot d'aquells que pensen com va dir la nostra candidata en el discurs que demà podreu llegir en este blog i que huí està ja en la web del partit (democratesunitstavernes.blogspot.com) que ja està bé del circ viscut estos darrers quatre anys, que es l'hora del consens i de la responsabilitat.

    Costa molt traure a la gent de sa casa i anar a donar la cara en la presentació d'una opció polítcica i més en un lloc tan visible i on no passes dessapercebut, hi ha molta por, per desgràcia ho hem pogut comprovar al fer la llista, de donar la cara i més per un partit local i independent que no se sap quin paper tindrà en la propera legislatura : A cavall guanyador es fàcil pujar-se, als posssibles no gens.

    Per això moltes gràcies a tots els assistents, a aquells que sabem ens recolzeu des de l'ombra, als amics d'altres partits del PP, Psoe, Compromís, d'Esquerra Republicana i Esquerra Unida, als repressentants d''associacions i dir-vos a tots que ahir començarem una xicotet guerra, una guerra contra eixa porr d'eixa gran massa de gent que té recel de definir-se però que sabem en les secretes urnes ens recolzaran.

    ResponderEliminar
  3. A mi em pareix bé que la presidenta fera el discurs que vulga i crega convenient com vam poder sentir, però no va ser justa amb aixó de la crispacio i el circ, crec que havia de ser mes justa i no posar en el mateix pot els que estan patint la crispació, Compromis, que els partits que la creen no deixant governar i paralitzant-ho tot, que son el PPSOE i Karina Vercher i això ho hem vist els darrers mesos en els plens: no els ha importat Tavernes, sino el seu politiqueig.
    Estic ben segur que amb Compromis en l'oposició no haveren votat en contra dels passos de zebra, o de fer millores en jardins i en el poble, com ells han votat en contra.
    I si va estar en el pleno de dilluns, ja va vore quina regidora insulta i diu animalades, que per cert foren molt aplaudides pel PP i PSOE. Tal para cual.

    ResponderEliminar
  4. Gran acte, gran equip, grans persones, grans amics, és el que vag vore a la presentació.
    Enhorabona i a per totes!! Feu un gran treball!!!

    ResponderEliminar
  5. Una crítica constructiva, els cartells tenen massa informació, només es veu des de lluny un cúmul de coses soltes amb fotos.

    ResponderEliminar