jueves, 21 de mayo de 2015

Gabinet de premsa, PARALITZACIÓ EXPEDINETS

L'Ajuntament de Tavernes nega irregularitats en la paralització d'expedients de multes a veïns

Els expedients es van paralitzar sense comptar amb cap informe en contra i en base a que les multes no estaven fetes seguint els criteris d'advertiment i explicació de les ordenances municipals als veïns.

L'Ajuntament de Tavernes informa que la denúncia interposada, segons publica huí la premsa, són per fets intranscendents i sense cap importància en la gestió pública: no tramitar expedients de denúncies perquè un veí no portarà damunt la llicència d'un gos perillós i no tramitar denúncies fetes a propietaris de bars, restaurants i locals d’oci per haver deixat en la via pública durant la nit algunes taules i cadires.

L'Ajuntament de Tavernes, com és públic i conegut per als veïns, té com a norma d'actuació en els agents de la Policia Local buscar la proximitat amb el ciutadà i, abans que res, usar mesures preventives com són informar i explicar als veïns les ordenances municipals, i usar la sanció com a últim recurs.

Els fets pels quals s'ha denunciat a l'Ajuntament són innocus i inofensius per a l’interés públic, no tenen cap transcendència, i aquesta actuació no té informe d'il·legalitat de cap funcionari.

L'Ajuntament de Tavernes amb eixa decisió només ha pretés corregir actuacions que podien perjudicar veïns i posar per damunt de tot la vigència de les mesures preventives abans que les sancionadores amb la fi de potenciar la bona relació i proximitat del cos policial amb el veïnat de Tavernes.

L'Ajuntament de Tavernes vol deixar clar que no s'ha de confondre l'actuació particular d'un agent amb tot el cos de la Policia Local.

22 comentarios:

  1. Ay que buenos son nuestros dirigentes locales que quitan las multas de los malotes de la policía que solo quieren que multar y multar para hacerles quedar mal, contra las órdenes de solo advertir y prevenir que les dan ellos : Bi bop .

    ResponderEliminar
  2. Vaig a provar a aparcar damunt la vorera i a esperar que vinguen a buscar-me i advertir-me per corregir actuacions que poden perjudicar els veïns i que posen en vigència mesures preventives abans que les sancionadores amb fí de potenciar la bona relació del cos policial amb el veïnat. Açò últim no sé si es referirà a anarme'n de canyes amb el municipal o qué.
    Han obert la veda perque cap municipal es calfe el cap més amb multar ningú per res,sols demanar-ho per favor que això no s'ha de fer.
    Per cert és diu preventives o preven-timo? Vaja vergonya de declaracions municipals,entre el que diuen els banquers,telefonies i polítics sempre hi ha lletra menuda, a mí els de esta calanya que no em busquen per a fer democràcia.

    ResponderEliminar
  3. Algú al qual hagin multat es pot creure el que diu esta nota de premsa?

    ResponderEliminar
  4. Una nota oficial que fa riure per no dir fàstic. Excuses de mal pagador. Volen dir-nos que llevaven les multes perquè es volia aplicar una política d'advertir mes que de sancionar. Qui li'l creu. Si és així, perquè es va permetre que es feren tantes denúncies? El cap de la policia local. no sabia donar les ordres o no sabia fer-les complir? Dolent és una cosa com l'altra. Tantes hores extra, tanta productivitat,para què?
    Jordi, assumeix la teua responsabilitat. No intentes donar explicacions inversemblants que cada vegada t'enfonses mes.

    ResponderEliminar
  5. Parlem de multes com per deixar-se en casa la documentació del gos perillós i son 300 euros, o deixar-se un dia en el lloc que tenen tancat en la via pública les cadires i taules amontonades i arreplegades després de tota una jornada de treball ben agotadora, perquè son les 2 del matí i a les 6 tornes a l'establiment i que el multe, i no vulga saber res ni comprendre.
    I em sembla molt bé que es tinga una comprensió en casos així si no es un cas reiteratiu com no ho es en els casos que m'han contat, o com el dia que va multar a una dona de 84 anys perquè duia solt el gosset, uns d'eixos menuts, ¿No seria millor haver parlat amb ella i explicar-li les coses? La dona encara està tremolant del sofoco que li va donar que quasi li costa la pell. Si havera sigut la teua iaia ara no diries el mateix.
    Això Manolo Vidal ho feia tots els dies, i en casos així crec està justificada eixa comprensió i que s'informe de que s'ha de fer.
    i això no te res a vore amb el que va a 60 per dins del poble, o el que condueix amb triple taxa d'alcohol o el que aparca davant un gual hores i hores.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com parles tan contundentment dels casos. Eres el gran hermano que tot ho veu i saps quin policia,polític o ciutadà amonestat té raó i qui s'en passa? Com saps la gravetat o no de cada cas?
      I comparar-ho tot amb excesos de trànsit criminals? jo també sé jugar a això: quí és més perillós,qui porta un doberman o pitbull sense bosal ni permisos solt pel poble o qui aparca un minut a la zona de descàrrega o xafa dos dits dalt una vorera? A quí multaries primer,amb advertència o sense advertència?

      Eliminar
  6. Tot l'escrit de La Cotorra diu:
    Pressumptament...
    segons es diu...
    Molt demostrable tot. Si hagués estat un comentsri d'un lector,l'administrador li hagués dit: nom i cognoms i al jutjat. Aplique's el compte,sr. publicant de la notícia en La Cotorra.
    Diuen: Les multes no tenen cap informe en contra...hauràn de denunciar a més a més de qui no ha seguit els tràmits també a qui no ha fet els informes en contra de la paralització?
    Sobre les multes,les denúncies preventives a un bar tancat de nit,com es fan? I de les que ens posen al estacionar vehicles,l'intendent no dona ordre d'usar mesures preventives? Quina vara de mesura usa, legislativa o partidista?
    I dient que un agent faça quasi la totalitat de multes a animals perillosos qué significa per a vosaltres? que aplica la llei conm amb les demés sancions,que tots els demés agents passen,o que al intendent i polític de torn no li interessen pel que siga?
    Si el policia ha actuat malament,esperem que se li òbriga expedient i si no, que se li demanen disculpes i es rectifiquen totes estes excuses i pseudocomplots que només veuen els d'una part.Una cosa és la llei,i altra els interesos polítics.

    ResponderEliminar
  7. EL pijor no es este comunicat, el pijor son els wasssaps que corren, on diuen que la culpa es del pp i del policia que es "malo".
    Ara resulta que el guardia per a conseguir el trasllat a gandia monta tota esta festa amb el pp.
    Mira que estos de compromis son especialistes amb pegarli la volta a les coses pero em sembla que esta vegada ho tenen malament.
    Com ells sempre son de- I tu mes- a vorem contra qui la peguen dema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo tinc ganes de vore contra qui la pega el jutge.
      A mi em vaen denunciar per aparcar mal i em va tocar pagar 200€ perquè l'alcalde no va voler llevarme la multa i ara va i resulta que a altres si que li va llevar les multes.
      Que els tanquen a tots!

      Eliminar
  8. El jutge serà qui dirà si hi ha hagut irregularitats o si no les hagut.
    Jo no estaria tan segur com sembla que ho està el govern municipal.

    ResponderEliminar
  9. Enrique, perque abans l'ajuntament no t'enviava notes de premsa i hui si? Estos de Compromis son molt manipuladors

    ResponderEliminar
  10. M'han dit que l'arxiu de les denuncies porta de la firma de l'alcalde.
    Si es confirma tot podrien inhabilitarlo.

    ResponderEliminar
  11. A mon.pare el denúncia un policia per aparcar davant del santander, lloc reservat x a vehicles oficials,el policia a stava vegent com.aparcava i no el va avisar,cuan va ixir ka estava denunciat i no el.va avisar i aixo.k estava davant i damunt jordi va pasar totalment de mon pare cuan.va anar a parlar amb ell i explicarli el.tema, aixi k aixo de avisar res de res!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que eixe dia l'intendent no li va pareixer bé aplicar la filosofia de l'advertència sino la de la recaudació. Diuen a la Cotorra que un agent no pot desobeir les ordres d'un superior,intendent o polític. Ha faltat que digueren que un ciutadà no es pot queixar per si un polític s'alça un dia amb el peu tort o dret.
      Autoritaritis.
      I quan no tenen per on eixir,diuen que eixa forma de funcionar era igual o pitjor abans del 2011. Venint a dir: heu votat el mateix,però jo soc més guapo i els altres una mica més lletjos,i no hi ha res més per a triar. En quant manen ja no els cal huela.

      Eliminar
  12. Los sindicatos de policia han confirmado cosas que no dicen claramente. Parece sospechoso que sindicatos tomen partido por unos hechos no probados. Denuncias en juzgado, escritos de sindicatos, comisiones de servicio en Gandia...Todo a poco de ser dia de votación.
    Se podría haber denunciado mucho antes o mucho después. Si resulta que el denunciante es sindicalista también y que en el otro sindicato está un ex jefe de la policia, me vais a perdonar pero claramente hay intereses personales y de influir en las elecciones municipales. Negar esto es negar una evidencia, cosa aparte será si lo denunciado es cierto o no.
    Intereses de influir en elecciones, haberlos haylos

    ResponderEliminar
  13. La meitat de la plantilla de la policia de Tavernes vol anar-se'n d'ací.
    Molts diuen que si Compromís repeteix alcaldia demanaran el trasllat a altre lloc.
    La policia s'ha convertit en el gran fiasco de Jordi Joan: denúncies al jutjat, hores extres de l'intendent, cotxe de 900€/mes d'us exclusiu de l'intendente, un reten que ha costat més de 200.000€ i han estat incapaços de posar en marxa, .....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues si tots els que volen el trasllat son com el "policia"que denuncia,avant!Pero a Korea del Nord

      Eliminar
    2. I els polítics actuals ambé podríem enviar-los a Korea del Sud. A tots,govern i opossició!

      Eliminar
  14. A la Cotorra trauen l'expedient de comissió de servei del policia a Gandia i la queixa del sindicat CCOO,i posen de titular "les casualitats a 3 dies d'eleccions no existeixen".
    Les "altres" casualitats (FCC,intendent,contractes menors jardineria,funcionaris molestos canviats de departament) 3 dies després de formar govern tampoc deuen existir,no?

    ResponderEliminar
  15. Doncs ho ha fet bé el nou govern. Ja no se n vol anar TOTA la plantilla, el cotxe ja no val 1.600 euros al mes, tenen reté nou en marxa... Han aconsehuit millores amic

    ResponderEliminar
  16. Que se'n vagen i que entre aire i personal nou i amb ganes de millorar la faena i pensar que esan al servici dels veïns. Seria lo millor que podia passar-li ara mateix a la Policia Local.

    ResponderEliminar
  17. El alcalde sigue callado y sin dar explicaciones. Lo han pillado con el carrito del helado y no sabe que decir

    ResponderEliminar