miércoles, 27 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, més d'eleccions.

Resultado de imagen de premsa digitalI es que com es normal huí i amb tota seguretat molts dies més abdòs periòdics ens parlen dels ressultats electorals i entre ells els nostres, i de possibles acords de governs, i a més Levante algo d'esports i Las Provincias del nou taller d'ocupació.

I de lo primer sobre tot de Gandia on Torró ho té mal per xanxuller. Ciro Palmer el poc que l'hem tratat ens pareix una persona molt cabal i moderada i no cassa amb eixe estil. I a Tavernes per motius evidents no es parla més que dels ressultats. I com d'estos ja estem parlat en les editorials i del taller ja parlarem en el seu moment, rés més que dir.

10 comentarios:

  1. TORRÓ Ha sigut un dels millors alcaldes de Gandia Enrique. Ha portat feina i ha millorat molts barris de gandia aci a Tavernes res de res han fet i han tret majoria absoluta. #SomCabuts #Ambvalentia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I si ha segut tan bó perquè no ha repetit majoría absoluta ? A més, estem parlant de les formes, que el perden i un muntó, i la darrera que coneguem es tractar de comprar a UPyD per a atacar a Ciudadanos, el que li va a costar car, molt car.

      Eliminar
    2. Un senyor que en Gandia passa de 180 milions a 320 milions de deute és un pèsim alcalde. Sense voler recordar escoletes, lios judicials, etc. Gandia està intervinguda per l'Estat, Tavernes no.

      I com t'atrevixes a dir que ha portat feina a Gandia si ha aumentat el paro, en juny del 2011 tenia 8049 en paro i el mes passat en Gandia era de 8.753 persones? Que el penses que estem tontos i no sabem consultar en internet?

      I tu el penses que la gent de Tavernes es tonta i no sap valorar tot el que ha fet l'alcalde, que d'un municipi en la ruïna per culpa del PP tenim un Ajuntament molt més millor a pesar de la crisi i no haver rebut res de Rajoy.
      Ni jo ni Tavernes som tontos. Els de Gandia ja s'ho calificaran ells lo que han fet i com han votat.

      Eliminar
    3. Que no han fet res a Tavernes?
      ¿El pareix poc no haver continuat endeutant més l'Ajuntament com feia Manolo Vidal i no convertir Tavernes com Gandia en la ciutat més endeutada d'Espanya en proporció als habitants?

      Eliminar
  2. ¿Però per fi ha publicat Las Provincias la noticia del nou taller d'ocupació? Ara que la noticia ja no es noticia....
    Ara que vagen traguent les coses que s'han deixat de publicar durant la campanya electoral que eren bones per a Compromís.
    Altres que els compre qui no els conega.

    ResponderEliminar
  3. Creus que este blog ha influit negativament en els resultats electorals de Units?

    ResponderEliminar
  4. Al anònim de les 6:47....JO SI!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, home, no. Si ací es recomanava tila i bicarbonato a manta. Si ací les entrades es celebraven com si foren gols. Com si foren, això sí, gols de Cristiano Ronaldo.

      Eliminar
    2. Dis-nos en qué. Gràcies de bestreta.

      Eliminar
    3. Al de la 1:53 : I seguix prenen-te que hi ha Quadern per a rato.
      La política, també es fa denunciant el que estiga mal i lloant el que bé i així seguirem, amb un millar d.entrades de mitja.
      I probablement este blog vaja influit en el vot però no sols al d.un partit. I els vots que ha obtés units també han influit en els ressultats d.altres, hi han partits que sols amb part dels vots d.este partit estaríen millor que están.

      Eliminar