viernes, 8 de mayo de 2015

EXCEL.LENT CONFERÈNCIA

Miquel Bononad va presentar
al autor, del qual va llegir
el seu extens curriculum.  
I es que com hem dit moltes vegades, si el tema es interessant, el conferenciant es de lo bo lo millor, i a més sap donar-li un toc d'humor a la seua intervenció i amb això i amb unes paraules clares i i uns exemples fàcils d'entendre, fer-la de lo més amena, no es pot demanar més i això es el que va suceïr ahir vesprada en la 6ª sessió del II Cilce d'Economía, el qual va acabar ahir amb un ponent de luxe : Arcadi oliveres, economista i activista social, el qual va explicar les "trampes" del sistema económic actual.
Esperem que el nou govern, siga quin siga, seguisca amb estos cicles.
El soterrani es va omplir per a sentir a tant
brillant conferenciant que no va decepcionar
en les quasi dos hores que va durar el acte.


4 comentarios:

  1. No dubte que el conferenciant fora bo. Tampoc dubte que el tema fora interesant. El que vertaderament em xoca es que estos de Compromís despres de tot el que han fet en l´ajuntament i el tracte que han donat als treballadors porten un conferenciant com este especialista en drets humans i respecte a les persones. Uns hipócrites.

    ResponderEliminar
  2. Gran xarrada, enriquidora i amena. El senyor Oliveres ens va obsequiar amb un discurs coherent, compromés amb els drets socials i sobretot clar. Discrepe en algunes coses que va dir però per a això estan aquests tipus d'events: per a debatre i confronatar idees. Va ser tota una experiència.

    ResponderEliminar
  3. Indignat estic del comentari de les 7.10 criticant a Compromis de lo mal que san portat amb el treballador de L'Ajuntament. Hipocrita i mala persona eres tu aquas els de Compromis am pegat, tirat al carrer, maltractat,humillat etc a algun treballador de L'Ajuntament? Avui treballar per L'ajuntament es un priviletgi i tu no tens ni idea de com pasen el treballador de l'empresa privada la seua situacio.Jent com tu(mala persona) fa que el veins del poble miren en mala cara a alguns funcionaris. El PPSOE amb les seues reformes laborals si que en fet mal a tots el treballadors.Mireuse be les reformes laborals del PPSOE que an sagut la mort de tots el drets laborals de aquest pais. HIPOCRITES

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Indignant tot el que acabes de dir. Clar que l'ajuntament ha tractat mal a treballadors de dita casa! I no a u ni a dos!
      Es mes, en anys no conec cap govern que haja tractat tant malament als funcionaris en general i molt greument a alguns en particular.
      De fet, em consta que hi han sentencies i no a favor de l'ajuntament justament.
      Eixa actitut tan correcta segons tu per part de compromis i els seus socis ha ixit cara al poble.

      Eliminar