miércoles, 20 de mayo de 2015

Nota de premsa de KARINA VERCHER, CACIQUISME GOVERN

            KARINA VERCHER APORTA NOVES PROVES DEL 
                CACIQUISME DEL GOVERN DE JORDI JUAN
Novament, amb l'aportació de més converses, la regidora progressista posa en evidència el govern de Jordi Juan, qui encara no s'ha pronunciat sobre els whatsapps fets públics en l'últim ple.
La regidora progressista, Karina Vercher, aporta noves proves del tarannà del govern de Jordi Juan durant esta legislatura. La forma de treballar del govern nacionalista s’ha basat en l’atac a tot aquell que no li interessava, en governar solament per uns pocs, i en ser autoritari i despietat amb qui no li convenia.
“La gent té  dret a saber qui ens ha governat i com ho ha fet. El govern de Jordi Juan passarà a la història com el menys democràtic de la història recent de Tavernes: ha menyspreat el debat, el consens, la participació i ha governat a base de jugades de despatx i pressions”, comenta la regidora progressista Karina Vercher.

En el passat plenari, la regidora mostrava converses en el grup oficial de whatsapp del govern en les quals ja es mostraven accions més pròpies d'un cacic que d'un alcalde democràtic, com pressions a funcionaris, atacs a mitjans de comunicació i atacs als treballadors per llevar-los  funcions i  productivitats.
Per a Vercher, la ciutadania, en general, ha agraït vore eixos missatges. "Han sigut molts els que m’han preguntat per la veritat darrere el teló de poder que va instaurar Jordi Juan, per això pense que és just que la gent conega la veritat. Jo no tinc res que amagar, altres no poden dir el mateix", afirma la regidora progressista i afig que "si a algú no li agrada que es diga el que passa, per alguna cosa serà” .
I en aquest sentit ha assegurat que els actes municipals estaven al servei dels interessos del govern. No importava tan la gent, com traure un benefici polític. A les paelles de festes de 2012, els membres de Compromís feren un abús personal d’eixe acte, tot i saber el cost que suposava per a la ciutadania la seua organització:
“17/09/2012-Llatzer: Has reservat els que et vaig dir jo?
-Pilar Pat: Ja q sols amb els q esteu demsnant ja tenim quasi un centenar
-Pilar Pat: Remarcar q em sembla abusiu i exagerat el numero de paelles q estem agafant en total.
17/09/2012-Pilar Pat: Llacer els 6 q has agafat els reste als 35???
-Llatzer: No
-Llatzer: Son d’amics meus i he anat a fer cua, com tots.
-Llatzer: Eren 36”.
I a més d'estar al servei dels interessos del govern, els actes també estaven al servei d'interessos personals, ja que l’alcalde volia donar prioritat a la seua persona abans que a un tracte correcte i just:
"23/02/2012-Pilar Pat: Bon dia. Ja tinc les entrades del diumenge. Són 6euros cada una, menys la dels regidors q es invitació
-Jordi Juan: Quan manava el PP això no passava. A quin sant pagar les parelles dels regidors? Dimissió de la regidora de cultura JA o moció de censura JA.
-Pilar Pat: Moció. Xo ja
-Pilar Pat: He srguit ls mateixa norma q es feia abans.
-Pilar Pat: El PP ja ho feia així”
Intentaren manipular alguns concursos i els molestava molt que les empreses feren valdre els seus drets. Qualsevol dret dels altres era interpretat com un atac al govern de Jordi Juan. A més, hi havia empreses a les que no es tractava adequadament solament perquè havien treballat amb el PP:
"22/05/2012-Jordi Juan: En nostre amic de Valenciana del Deporte ha presentat recurs de reposició contra el plec de Salvament i Socorrisme. Com vegeu tenim els enemics en casa."
"29/08/2012-Victor Borras: qui tinga factures pendents de signar, que s’aplique
-Evarist: Fins ahir tot.signat exepte splic”.
Hi havia fets extranys i incomprensibles, com ara que les bases per presentar-se a oposicions per a Intendent de la Policia Local foren preparades per l’intendent que es presentava i ratificades pel regidor de seguretat ciutadana, que havia donat el vist i plau a l’intendent posat pel govern de Jordi Juan:
“29/08/2012-Evarist: Recordeu que demà a les 17 h. Mesa de negociació. OPE que sols podem traure dos places policia segons decret PP i aprovació de bases intendent ja rectificades per miguel i el ací present. Potser sols diguen els paperets que no els sembla que siga per torn lliure. Res més exepte en precs i preguntes que supose diguen alguna cosa respecte de les I.T. i si els pagrarem extra. D’este tema hem de parlar”
També pensaven jugades de despatx per evitar que l’oposició poguera expressar-se:
“4/03/2012-Jordi Juan: No patiu q els PPeros parlaran lo justetet... Recordeu que en precs i preguntes el reglament diu q a cada prec o pregunta sols li correspon una resposta. Açò vol dir que si contesteu bé no tinc per què donar rèplica al PP."
"02/07/2012-Jordi Juan: Ordre intervenció en els pressupostos
Jordi
Victor
Manolo
Llum
Carme
Karina
Manolo
Llum
Carme
Karina
Li diré a Manolo si vol alguna cosa més que serà que sí. Per tant acabarem
Manolo
Víctor
Jordi
Com vegeu Manolo parlarà tres vegades i nosaltres dos cadascun. No es preocupeu. Són tres intervencions contra 10. A més, evitem debats estèrils entre Manolo, Víctor i jo.”
Amb el funcionariat es feien pressions segons interessos del govern i es gastava la productivitat com a ferramenta:
“30/03/2012-Evarist: La productivitat afecta molt”.
En temes com el del Vergeret, es maquinava com no informar a la premsa i avançar-se a l’oposició per penjar-se la medalla:
29/04/2013-Jordi Juan: En el tema de Vergeret estic pensant q podríem reunir-nos primer en la gent del Vergeret. Si enviem nota premsa, els periòdics trauran el q voldran amb declaracions del PP incloses. De l’altra manera els veïns tindran informació de primera mà. Després ja s’ho llegiran als diaris. Seria una convocatòria de hui x a hui només x als veïns del vergeret. Es pot fer. Valoreu-ho
Amb l'aportació d'estes converses de whatsapp, la regidora progressista posa novament en evidència el govern de Jordi Juan.  Per a Vercher "qui calla atorga", i recorda que el govern de Juan "encara no s'ha pronunciat sobre els whatsapps fets públics en l'últim ple, la única cosa que han fet és intentar desacreditar-me, però sense aportar cap prova en sentit contrari". I es que, com ha remarcat Karina Vercher,"després de quatre anys de propaganda i de sentir solament el que volen sentir, és lógic que els moleste que els diguen la veritat".

24 comentarios:

  1. No fa falta que contesten. Sobra qualsevol explicacio. El que no tenen es vergonya!!

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hem eliminat este enllaç per vertir acussacions que poden roçar el delicte i implica a tercers.

      Eliminar
  3. Crec que mes interessants seria que publicara els missatges entrecreuats entre ella, Manolo Vidal i els regidors del PP per la moció de censura i després.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ole ahi els teus valors democratics! Els missatges entre altres es podem comentar en altres moments. Ara estem parlan destos. El teu fanatisme et fa cego i dius eixes coses per desviar l,atencio. Masa tart, tot el poble, menys els fanatics, ja tenen els ulls oberts.

      Eliminar
    2. No desvies el tema: Jordi ha pressionat funcionaris, silenciat a l'oposicio, aprofitar-se del càrrec i molt més i no ha dit res ni ha donat cap explicació. Tenim l'alcalde més autoritari que hem viscut. Jordi dimissió

      Eliminar
    3. Però donarà Karina Vercher a coneixer la conversa dels whassaps completa o no?
      Estos estan retallats: dos frases aci, una frase allà. Els volem complets.
      ¿Quan parla la regidora en el grup ? Ella era el Gran Hermano, mirava i no parlava?

      Quant ens diu també els whassps amb Manolo Vidal i el PP?
      El que hauria de fer Compromís es traure el llistat de les telefonades que va fer Karina Vercher a Manolo Vidal el mes de maig del 2013.

      Eliminar
    4. Mira qui parla de valors democratics:
      Els que segueixen i recolzen a una trànsfuga que es va embutxacar entre altres tots els dines assignats a EU, els que apoien una moció de censura il·legal i es creuen una transfuga que envia missatges retalles i fora de context.

      Arra aca!!!!

      Eliminar
  4. http://diarivalldigna.blogspot.com.es/2015/05/exclusiva-ens-diuen-que-la-tercera.html

    ResponderEliminar
  5. Altra vegada desviant el tema. Contesteu si teniu algo de dignitat. Jordi Juan ha demostrat tindre el govern mes manipulador que ha existit. No coneixeu la vergonya. Ja esta be de burlarse de la gent de Tavernes. No fan ningún favor a la democracia

    ResponderEliminar
  6. Siga com siga, el que està clar és l'abús d'autoritat per part de l'alcalde Jordi Juan. Si és capaç de fer això amb un 25% dels vots, que faria amb majoria absoluta? Vergonyós.

    ResponderEliminar
  7. Cada dia tinc més clar que la millor opció de vot a Tavernes és la de Demócrates Units.

    ResponderEliminar
  8. Que si home que sí! Que Jordi amenaçava funcionaris, és un dictador, se'n va a València, no pacta en ningú, es va portar mal en Karina, la piscina ni s'obri per culpa d'ell, el col.lector no es fa per culpa d'ell, el parking és un desastre per culpa d'ell, envía washaps inadequats, ens puja la contribució etc etc
    Si tot això és cert i com la gent no és tonta el diumenge Jordi traurà 2 regidors, el PP 19, el Psoe 18, Eu 8 i a Karina Vercher la "pura, Inmaculada i eticament intatxable la farán doctora honoris causa a FAES. Perquè com segur que teniu raó i la gent no és tonta pues això. El diumenge tots contents i Las Provincias segur que més que ningú.

    ResponderEliminar
  9. Si, si, tots diguent coses de Karina, pero encara no heu aportat proves de que els mensatges estan manipulats, retallats, o fora de context. Acusacions moltes, proves ni una.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mare meua quin bollit mental. Com pots dir que això no esta manipulat i retallat si es veu a la llegua. Converses d'una frase? Quantes converses hi ha d'una frase?

      Mira si es pot manipular. El pose la vertadera conversa, la que Karina Vercher volia llevar la productivitat a tots els funcionaris, fidels a eixa norma que té que tots guanyaven massa, menys ella clar amb mitja jornada de dedicació.

      Esta es la vertadera conversa:

      30/03/2012-Evarist: La productivitat afecta molt.

      Víctor Borrás: Els ve molt bé després del retall de sous fets pel PP.

      Karina: Jo crec que tenim que llevar-la a tots. Cobren massa.

      Jordi: Això no pot ser. Son acords que tenim firmats i tu ho saps.

      Evarist: Ho acabe de dir. Afecta a l'economia del funcionari.

      Karina: És igual, amb el sou d'un traballador que s'apanyen".

      Mira si es pot manipular. Així en totes les converses, pot afegir, retallar.

      El que ha de fer l'Ajuntament es presentar-li una querella per revelació de converses privades en base a l'article 197.1 del codi penal, i està penat fins a 4 anys de preso.

      Eliminar
    2. I, en base aeixe article, que li pot caure a la cotorra per desvelar coses que passaven en comisions o documents de l'ajuntament que publicava dit blog abans que ho fera el propi ajuntament. Com aconseguien eixes informacions? Ahi ho deixe...

      Eliminar
    3. Jo crec que les aconsegueix com al ventilador i diari de tavernes quan diu productivitsts, hores i altres abans de fer-ho l'ajuntament.
      De tota manera aixo va ser motiu d'un informe de secretaria que es va llegir en pleno i on va dir que de delicte res de res. Que calia ser prudents pero res mes.
      Es va llegir en ple i Enrique es va fer eco de l'informe.
      El PP i el PSOE han donat informacio a la premsa de les comissions abans del ple. I no passa res.

      Eliminar
    4. Que publiquen tot i qui vullga que és querelle, ja siguen treballadors de l'ajuntament o qui siga. Això sí que seria transparència. Que isca tot el material de les conversacions abans del día de reflexió i així podriem votar sabent a qui estem votant. No potser que ens governe esta classe de polítics qun fan eixa classe de comentaris i que manprenen a la gent que no comulga amb la seua forma de pensar. Amb 4 anys ens ha sobrat per conéixer qui és Jordi Juan.

      Eliminar
    5. anonim de les 18:01, l'ultim paragraf et delata. Coneixes les converses i saps q son certes, pero t'han dit que digues q esta manipulat.

      Eliminar
    6. No digues tonteries que la primera frase de la conversa està publicada dalt i tot el demes es invenció, com Karina Vercher s'ha inventat este montage.

      Eliminar
    7. Enric, no censures!

      Eliminar
  10. Digan lo que digan,
    digan lo que digan,
    digan lo que digan...
    los demás

    Jo votaré Jordi.

    ResponderEliminar
  11. Estratègia número 1 de la Manipulació:LA DISTRACCIÓ.

    És l'element primordial del control social.Consisteix en desviar l'atenció del públic del "problema important" mitjançant la tècnica del diluvi de distraccions contínues i informacions insignificants.
    Noam Chomsky.

    Exactament lo que fan els fans, com no poden "desmentir" el "problema gros", llancen informacions diverses per distraure al públic i desviar l'atenció.

    Tot apunta a que eixes converses són certes.

    ResponderEliminar
  12. I Jordi Juan que diu? Si son falses les converses deuria dir-ho publicament. Si no diu res dona peu a pensar que son certes. Pense que deuria aclarir-ho ja que li pot costar molts vots.

    ResponderEliminar