martes, 19 de mayo de 2015

Nota de premsa d'ESQUERRA UNIDA, DESMENTINT BOLA

UNA BOLA QUE CIRCULA  PEL POBLE: ESQUERRA UNIDA I COMPROMÍS TENEN UN PACTE SECRET…

Esquerra Unida–Acord Ciutadà ha presentat al millor candidat per a guanyar les eleccions. Estem convençuts, igual que molta gent en la qual estem parlant i debatint, que comptem amb el candidat més qualificat, amb més capacitat de treball i amb un lideratge que està molt per damunt dels altres, molt per damunt de la resta dels candidats.
 
Hem preparat un programa electoral seriós, sense grans promeses, explicant la difícil situació econòmica de l’Ajuntament, que no permetrà cap alegria, que no permetrà gran inversions, però lluitarem per aconseguir tot el que ens correspon.

El nostre esforç es dirigirà, fonamentalment, a eixir de la passivitat actual davant de problemes importants, sobretot, a intentar resoldre el problema de l’atur. No anem a estar creuats de braços, sense prendre iniciatives per a reviscolar el poble i la seua gent. Perquè som conscients de la situació extremadament difícil que travessen moltes famílies del poble, que no es poden permetre pagar res més. I eixe és un compromís que anem a complir.

Nosaltres hem participat durant els darrers  anys en l’equip de govern des de l’ombra, sempre col·laborant, aportant idees...  i, la honestedat política més elemental, ens ha obligat a fer les crítiques on tocava, i ahí ja les hem fet, en el seu moment, sempre per ajudar, en benefici del poble.

PERÒ, TORNEM A DIR-HO, NO TENIM CAP PACTE AMB NINGUN PARTIT.

Però si depèn d’EUPV–Acord Ciutadà no governarà el PP. Ja li ha fet prou mal al poble i al País Valencià. Al partit de Rus, Blasco, Sonia Castedo, Camps, Zaplana... nosaltres ni aigua.

Això sí, hem acordat un pacte amb Valldigna Accessible, amb els dependents d’ACUDE i amb la SIUM. Res més.

15 comentarios:

  1. Si que és una bola perque el pacte no és secret. Ho sap tot el poble.

    ResponderEliminar
  2. Es sabut per tot el poble el "feeling" existent entre els dirigents de les dos formacions, no cal cap pacte, el suport esta garantit, i tots ho sabem
    Aci la meta només es una, que no mane el PP encara que siga el mes votat, la resta no te cap importancia.

    ResponderEliminar
  3. Estem convençuts, igual que molta gent en la qual estem parlant i debatint, que comptem amb el candidat més qualificat, amb més capacitat de treball i amb un lideratge que està molt per damunt dels altres, molt per damunt de la resta dels candidats.

    Dime de lo que presumes y te diré de lo que careces.
    60 y pico de años, físicamente roto y con problemas de salud, y tiene más capacidad que los otros de trabajo? Si él es el primero que sabe que no va a aguantar ni dos años de concejal y va a dimitir.
    Tras más de 20 años sin preocuparse de Tavernes ahora viene a salvar el mundo y encima insultando al resto de candidatos e insultando la inteligencia de los mortales de Tavernes que puedan leer esas palabras.

    Confio en una disculpa pública de Bononad por el insulto que supone al resto de candidatos y a los electores sus palabras.

    ResponderEliminar
  4. Perquè som conscients de la situació extremadament difícil que travessen moltes famílies del poble, que no es poden permetre pagar res més. I eixe és un compromís que anem a complir.

    Sou uns hipocrites i demagogs.
    Parleu d'una cosa i feu la contraria, com criticar al govern de Compromis i exigir-li que pose mesures per cobrar els impagats d'IBI, uns impagats que afecten a moltes families que no poden pagar de cap manera i que l'Ajuntament ho manté com impagat, però sense denunciar-los ni demanar-ho per via judicial.

    ResponderEliminar
  5. Que hi ha de mal? Si els dos son progresistes i catalanistes!,, i damunt es legal

    ResponderEliminar
  6. Per favor.... EdU que s'enfadarà.

    ResponderEliminar
  7. Pero si va deixar el poble super endeutat com es pot presentar?no gent mes bona esquerra unida o es que vol tancar el xiringuito?

    ResponderEliminar
  8. Si està clar. Eduardo Bononad 1r tinent d'alcalde. Així Jordi se'n va a València i este fa i desfà.

    ResponderEliminar
  9. Ací sabem tots qui serà el vertader alcalde si pacten estos dos. I més sabent que Jordi Juan pot passar molt de temps a València si entra al parlament valencià.

    ResponderEliminar
  10. Tant de bó que entrara al parlament. Segur que portaria més coses a Tavernes de les que va portar Eugenio Pérez, que molt de diputat provincial i nomes poder recordar-li per portar-nos l'alta tensió i mes que Manolo Vidal, quatre anys a 38.000 euros a l'any, per portar nomes beneficis a Benifairó i Barx, cap a Tavernes.
    Quina cosa ha dut Manolo Vidal a Tavernes en quatre anys? S'ha beneficiat algun veí d'este poble que Manolo Vidal fora assessor de la Diputació?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, l'empresa que ha executat l'obra dels camps de césped artificial de Benifairó i Barx.

      Eliminar
    2. sols heu de mirar tot el curriculum que te Manolo Vidal en el temps que va estar, podeu veureu en el seu panflet

      Eliminar
  11. Ostres, acabe de descobrir a Deu i em pensava que era impossible:

    que comptem amb el candidat més qualificat, amb més capacitat de treball i amb un lideratge que està molt per damunt dels altres, molt per damunt de la resta dels candidats.

    Quina ment calenturienta ha sigut capaç d'escriure esta boutade?
    Hi ha gent que confon lideratge amb dictadura, que arriba a limits que no s'omple una papereta si el jefe suprem no ho aprova, i potser per això alguns s'han despenjat de la campanya.

    ResponderEliminar