viernes, 8 de mayo de 2015

Editorial : HUÍ DOBLEMENT CURTA

PART I : EDITORIALS DURANT LES ELECCIONS

A força de perdre interés, durant la campanya electoral anem a procurar, ja ho hem fet en la pre-campanya des de fa uns dies, no fer editorials sobre temes polítics locals, salvo temes greus, per allò de que seguida ens clasifiquen, i diuen que si agranem cap ací, que si agranem cap allà. que si tirem cap a este o cap  aquell ... 

Resultado de imagen de neutral
I clar, al apoiar a una força concreta i sabuda neutrals neutrals del tot es difícil ser si tractem temes locals.

Per tant es llimitarem a partir de huí a publicar en quant a política local allò que ens arrive dels diferents partits i com fem sempre sense comentar, i en quant a la premsa el més objectívament que pugam també com sempre.  

Això sí, de política supra-local no ens privarem, i si disparem sobre tot cap a un costat per algo serà, nosaltres no ho busquem, sols seguim als mitjans de comunicació i d' ahí anem tragunet, son els destarifs d'uns i altres, sobre tot d'uns, els que ens fan parlar més d'ells que d'altres.

Així que "vacançes" en política local salvo algo greu i el 25 més, porteu-se bé i no ens feu tindre que trencar la neutralitat i parlar de politica municipal.


PART II : QUE VOS PASSA VALENCIANS ???

Ho vaig dir ja fa un temps  i huí ho torne a dir : Als que ens dediqueu com jo a la política de forma "amateur", vist açò no vos dona ganes de dir "que governen ells", arreplgar i cap a casa ? .


Signat, Enric Estruch
El PP ganaría en la Comunitat con el 30 % de los votos, según el CIS
ELECCIONES 24-M 
El PSPV sería la segunda fuerza más votada (19,9 %), seguido por Podemos (16,5 %) y Ciudadanos (15,3 %) | Compromís lograría el 8,1 % y EU se quedaría sin representación


Arriba: Alberto Fabra (PP), Ximo Puig (PSPV) y Carolina Punset (Ciudadanos). Abajo: Ignacio Blanco (EUPV), Antonio Montiel (Podemos) y Mònica Oltra (Compromís).
Arriba: Alberto Fabra (PP), Ximo Puig (PSPV) y Carolina Punset (Ciudadanos). Abajo: Ignacio Blanco (EUPV), Antonio Montiel (Podemos) y Mònica Oltra (Compromís). LP




Barberá ganaría en Valencia y podría gobernar con Ciudadanos

ELECCIONES 24-M
El PP conseguiría 13 concejales seguido por el PSPV con 6, Ciudadanos con 5, Valencia en Comú con 5 y Compromís con 4; EU quedaría fuera del ayuntamiento.

2 comentarios:

  1. Lo dels espanyols en general i valencians més en concret es de traca amb el vot al partit dels corruptes i a més el vot a altres de fora com ciudadanos o Podemos.
    Ara bé, jo dels altres m'ho faria mirar i sobre tot Compromís que ni amb el tiró de Mónica Oltra son capaços de ser una alternativa a nivell autonòmic, algo estaran fent malament on si tenen pes com es a nivell local.

    ResponderEliminar
  2. I en el poble també tornarà a guanyar el PP.

    ResponderEliminar