viernes, 8 de mayo de 2015

Info-UNITS, COMENCEM LA CAMPANYA

Anit a les dotze i un segon començarem els partits la pegada de cartelería en alguns cassos, i en altres com el nostre a colocar el cartell en la balconada dalt del Banc de València, com podeu vore en l'imatge. 

Demà seguirem amb la pegada en els panels municipals que ens han correspost en Plaça Prado i Plaça dels Furs, en les del Ajuntament i poliesportiu no ens ha tocat, cosses del peix gran i el peix menut.

Cartell colocat en un lloc ben céntric : No ens ha 
quedat lloc en els panels municipals de la plaça major 
però ahí estarem, ben vistosets, tota la campanya. 

11 comentarios:

  1. Enric, sou uns craks, un lloc que val més que cent cartells dels del ajuntament, al igual que la seu, eixos no vols arrancaran ni ratllaran com passa de seguida amb els dels panels, enhorabona per la idea.
    I en quant al que no teniu lloc ni en la plaça del ajuntament ni en la del camp de fútbol ¿ podríes explicar-ho ?

    ResponderEliminar
  2. No vos han donat cap cartell perquè vos tenen por.
    Amunt DUxT!! Aneu a pegarli la volta al poble!

    ResponderEliminar
  3. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT8 de mayo de 2015, 7:37

    Ens corresponía per llei una cara i al cedir.ne PP i Compromís dos i una respectívament, ens han correspost dos però a l.hora d.elegir quines cares al elegir de major a menor i haver elegit els tres grans totes les cares de plaça i poliesportiu, tant Esquerra Unida com nosaltres ens hem quedat sense panell en la plaça del ajuntament i sense tampoc lloc nosaltres en el poliesportiu. Però be, pense que si algú ho ha fet per tapar.nos li ha eixit el tir per la culata, no creus ? .

    ResponderEliminar
  4. No queda massa clara l'explicació. ¿Que va passar? A mi m'han dit que un dels partits grans beneficiats encara volia també que se li aplicara el repartiment de tres les cares que oferien desinteressadament el PP i Compromís.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT8 de mayo de 2015, 11:18

      Una vegada cedides les cares efectívament hi ha qui volía més, però va prevelir el consens.

      Una vegada clar quants panells corresponen a cadascú, comença a triar lloc i número de cares el partit més votat en les darreres locals, en este cas el PP i després Compromís, socialistes, Esquerra Unida i el que queda per a Demòcrates-Units al ser partit que es presenta a les locals front a Podemos i PCPE que no, que ho fan sols a les autonòmiques. i queden els darrers.

      Així i com podeu vore ja en els panells, PP comença triant en la Plaça Major 4 cares, en la del poliesportiu 4 més, 2 en el Prado i les altres 2 restants en sequers. A continuació Compromís 2 en Ajuntament, 2 en poliesportiu i 2 i 2 en Prado i sequers. Els socialistes les 2 que queden en Plaça Ajuntament amb el que queda copada eixa plaça, i una, una i una, en els altres tres llocs. Esquerra Unida 1 en poliesportiu, amb el que també queda completa eixa plaça, i 1 i 1 en Sequers i Prado (li en corresponíen dos més una de les cedides tres).

      Així doncs a Units ens queda sols una i una en Prado i Sequers, ens corresponía per llei solamnet una i l'altra es cedida, i a Podemos i PCPE mitja i mitja en sequers de les cedides també.

      Es just el sistema ? Per a nosaltres no, pensem que es deuría assegurar espai en cadascun dels quatre llocs per a tos, però com vos diguem això es a concordar, tría sempre el més gran i seguixen els demés en ordre descendent, a l'hora de triar ... allà cadascún.

      Per a tindre presència en la plaça major hem tingut que tirar de butxaca i en el poliesportiu fer la mona en una farola en el Pss. Colon front al fútbol.

      Però així i tot reiterar les gracies als partits cedents, PP dos cares i Compromís una, i a vore si a l'altra tenim més sort i es tría tenint en compter que d'esta forma els menuts hem quedat fora dels dos llocs en els que tot dessitjem tindre pressència..

      Sols acabar diguent que a nosaltres un dels grans ens havía assegurat que anaven a cedir una cara i que si no se'n cedíen més, sería per a nosaltres, doncs consideraven era de justicia al ser el més perjudicat per llei.

      Eliminar
  5. Enrique tu dius: un dels grans ens havía assegurat que anaven a cedir una cara i que si no se'n cedíen més, sería per a nosaltres, doncs consideraven era de justicia al ser el més perjudicat per llei.

    I qui va ser eixe gran?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT8 de mayo de 2015, 13:53

      Això i altres interioritats ho guardarem fins despres eleccions. A eixe partit ja li se han donat les gràcies institucionalment.

      Eliminar
  6. Pues jo ho veig clar: si hi ha un que en dona dos, i un altre diu que pren el compromís de donar-ne una i hi ha un que n'ha donat una.... blanc i en botella, llet!

    ResponderEliminar
  7. Fes el favor de explicarte millor, perque escrius per a entendret tu a soles i els demes ens quedem com faba. Menys presses i explicat millor. Gracies, espere que faiges cas

    ResponderEliminar
  8. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT8 de mayo de 2015, 16:54

    Qué no has entés ???

    ResponderEliminar