miércoles, 13 de mayo de 2015

Nota de premsa d'ESQUERRA UNIDA, NIT DE ROCK

El candidat, Eduardo Bononad,
junt a assistents al concert de Rock.
EU-Acord Ciutadà de Tavernes organitza amb èxit nou hores de Rock en directe per amenitzar la campanya

  Amb l’actuació en directe de quatre grups musicals locals, Esquerra Unida-Acord Ciutadà de Tavernes de la Valldigna va organitzar una vetllada de Rock de nou hores de durada. La trobada musical va començar a les 19:00 hores del dissabte, 9 de maig, i es va prolongar fins les 04:00 de la matinada del diumenge, 10 del mateix.


Part de la candidatura d’EU-Acord
Ciutadà amb el candidat Eduardo Bononad.
Durant les nou hores de durada del concert el flux de públic va ser continu, majoritàriament juvenil, amb incondicionals de cadascun dels quatre grups participants. Va obrir el cartell el grup “La Fístula Vallkànica”, després del qual va intervenir el grup “Contra la Pared”. Després d’un recés per a sopar li va arribar l’hora al grup “Metall i So” i va tancar la vetllada musical el grup “Panoràmix”.

Al concert, també es van donar cita nombrosos militants i simpatitzants d’Esquerra Unida, tant de Tavernes de la Valldigna com d’altres poblacions properes als quals, en tot moment, va atendre degudament el candidat a l’alcaldia de Tavernes per la formació d’esquerres, Eduardo Bononad.

Imatge de l’ambient que es va mantenir
 durant  les nou hores del concert.

4 comentarios:

  1. El PC i el culte al lider: EdU, EdU, EdU.... com en els millors temps de Stalin.

    ResponderEliminar
  2. Nou hores donant pel sac al veinat, vos assegure que els veins afectats estem contentets, no els votarem segur.

    ResponderEliminar
  3. Comprenc que esteu en eleccions, però escomençar a les 7 i acabar a la 1, son 6 horetes i ja ho tenieu però que massa bé. Això no es donar exemple.

    ResponderEliminar
  4. No respeten res. Han tingut l'honor de ser els primers en embrutar amb cartells les parets de l'IES Valldigna i les pancartes les posen en llocs que vam quedar en la reunio no posar-ne cap perque no hi havia lloc per a tots. Com si els anara la vida amb això.

    ResponderEliminar