martes, 12 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, declaracions molt dures

Resultado de imagen de piscina cubierta tavernesLes del representant de la concesionaria de la piscina coberta, a més de que el  senior del bàsquet Tavernes va guanyar en casa trobem en Las  Provincias huí en la seua edició digital. mentres en Levante llegim que l'entrenador de la UD Tavernes no seguirà esta propera temporada. 

Torpedo en tota la línea de flotació el govern i dels socialistes com a tal fins fa poc, amb les dures declaracions de dit representant de la concesionaria de la piscina coberta, que els acusa de no haver tingut cap interés en obrir-la, i de dir-los també a qui no teníen que contractar en la primera reunió que tingueren amb ells, entre altres, declaracions que segur que portaran gran polémica. 

A básquet i del fútbol no més que dir-los endavant pesse a tots eles entrebancs. 

33 comentarios:

  1. Va vegent-se la verdadera cara de l'alcalde, no fer rés encara perjudique al poble si es algo que beneficia al PP, el mateix estan fent amb el parquing cobert.

    ResponderEliminar
  2. En lloc de demanar que lloguen a gent del poble va i li diuen a qui no tenen que contractar.
    Es confirma el talant totalitari i el clientilisme que el govern de Jordi Juan, de Compromís, practica desde el primer dia de entrar a governar.
    #JordiDimisió.

    ResponderEliminar
  3. L'entrevista es pot llegir sencera a la web de Las Provincias, en l'apartat de La Safor. Ja era hora que algú parlara clar i explicara que fa falta. De impresentables l'actitud de Compromis passant de la piscina. Si volem piscina sabem que NO hi ha que votar a Jordi

    ResponderEliminar
  4. He leído la entrevista. Que poca vergüenza el señor Jordi y los suyos, preocupándose más de colocar a los suyos que de abrir la piscina que dé servicio al pueblo

    ResponderEliminar
  5. Altra manifestació de la vertadera forma de ser de Jordi Juan i tots els de Compromís. Tornen a fer llistes negres de a qui no contractar. Es de jutjat de guardia, prefereixen que la piscina es perga a facilitar les coses per obrir-la. Com ho va fer el PP fan tot el que poden per posar impediments a la solució.

    ResponderEliminar
  6. Que poca faena tens, 4 comentaris en mitja hora. Encara que canvies de llengua es nota que els ha escrit el mateix. Per cert, per què no expliques els interesos ocults de l'empresa i el verdader motiu per el qual se li va adjudicar a ells la piscina?

    ResponderEliminar
  7. Desde el primer dia tenien una llista negra de empreses i persones a les que no podien contractar. Quin nom te aÇo?

    ResponderEliminar
  8. Nota : Se.n esteu passant amb els desqualificatius, hem eliminat dos un contra el PP i l.altre contra el govern, ací huí per huí no han condemnat a ningú pel que si ha passat amb altres, i les acusacion delictives o quasidelictives contra els altres i com diguem sempre, amb noms i cognoms o al jutjat.

    ResponderEliminar
  9. Nota : I dos més contra el periodista, rés de desqualificatius personals ni acusacions inmorals sense proves ni noms ni cognoms, i a més ens consta personalment el tema de la ràdio i no es com digueu.
    No mateu al missatger que mira que vos agrada, matar al missatger demostra pocs arguments de rebatiment pensem.

    ResponderEliminar
  10. Hola, abans he enviat un comentari diguent que és d'ingenus creure's una entrevista d'aquesta forma i veig que no l'has publicat, i no entenc perquè, ja que no dic res contra ningú.

    Gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Algo més dies, repassa i voras, veus com éste si s'ha publicat ?

      Eliminar
  11. Al eliminat per segon vegades, estás acussant d.un delicte d.estafa, així que o dones la cara o te.n vas al jutjat. I no insistisques més que no ho vas a vore publicat.

    ResponderEliminar
  12. L'entrevistat ni ha estat mai present en cap de les reunions que ha mantingut l'Ajuntament amb l'administrador concursal i els socis de l'empresa, ni representa a l'empresa.
    Este personatge que s'ha plegat ell sabra a quins interessos va estar cessat i va deixar de ser administrador mancomunat de l'empresa el 21-08-2013.
    O siga fa vora de dos anys que no te res a vore amb la concessionària.
    Tot una manipulacio i tots sabem a qui beneficia eixa manipulació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per que et molesta que la gent conega la veritat? L'entrevista, si es que l'has llegit, es molt aclaridora

      Eliminar
    2. Molt falsa l'entrevista. No diu res ni cap veritat. Ni en les xifres. Ni en els fets.
      Ni tan sols en això de la petició de contractes. Ell no ha participat mai en cap reunió. I jo em crec la nota oficial de l'Ajuntament, que està en la web de l'Ajuntament:

      El govern municipal assegura que no representa a l'empresa, va ser apartada pels socis per la seua actuació incompetent i ineficaç en agost del 2013 i tampoc no ha estat present en les reunions mantingudes per l'Ajuntament amb l'administrador concursal i els socis. La noticia del cesa ve publicada en el BOE (Registre Mercantil) número 163 pàgina 40907 de 28 d'agost del 2013.

      L'Ajuntament de Tavernes ha indicat que les quantitats indicades pel presumpte representant de l'empresa són inexactes perquè no falten 200.000 euros, sinó més de 400.000 euros. També l'obra que es va pressupostar en 2'6 s'ha disparat fins els 4'8 milions, un sobrecost produït perquè l'empresa va executar més obra de la contemplada en el projecte sota el seu risc. L'empresa no va poder fer front als pagaments de l'augment d'obra i va entrar en concurs de creditors.

      El informe de la Interventora Municipal de Tavernes, ja va advertir en el 2008 què la concessió de la piscina anava a adjudicar-se a una empresa on el seu "pla de viabilitat" havia estat valorat per la Intervenció Municipal en zero punts.

      L'Ajuntament ha donat sempre totes les facilitats a l'empresa perquè poguera executar l'obra:

      - Ha facilitat els terreny de propietat municipal i 1'3 milions d'euros per a les obres.
      -Es va adherir al concurs de creditors per possibilitar que l'empresa arribarà al 50 % d'adherits en el concurs i fóra viable.
      -Va anul·lar expedients sancionadors a l'empresa per incompliment de terminis per tal de no crear més deutes a l'empresa.
      -Va aprovar el modificat d'obra de la piscina, que el PP va deixar per aprovar. Els arquitectes de l'empresa no volien firmar per no haver-lo cobrat i va ser la gestió i negociacions del govern municipal que aconseguia la firma dels tècnics.
      -Va autoritzar a l'empresa en el ple d'abril a hipotecar la concessió de la piscina per facilitar-li els tràmits davant Hisenda.

      El govern de l’Ajuntament de Tavernes afirma que va a continuar en la seua política de gestió responsable, i que no va a donar més diners només per donar-ne i sense tindre cap garantia de que la piscina vaja a obrir-se.

      Mes clar, H20

      Eliminar
    3. Que te que vore que cesara en la empresa en agost de 2013? Això no li lleva la raó de tot el que diu. Llistes negres de en qui podien contractar i en qui no. Falta de col.laboració del govern de Jordi, etc.
      Estes veritats no tenen res que vore en la fecha en que este home acaba en l´empresa.

      Eliminar
    4. No hi ha pitjor cego que qui no vol vore.
      Ni Rus ni Barcenas tenen res a vore amb el temps que han estat amb el PP.
      Continua igual.

      Eliminar
    5. Tens raó.
      Es veritat: no té res que vore un senyor parlant d'una empresa a la qual no representava i parlant de coses dites en reunions on no estava, i dient plans de treball i actuacions quan fa dos anys que no és de l'empresa, i que va ser cessat.

      Salvant les distàncies, com si ara s'entrevistarà a Emery, l'extrenador del Valencia, perquè ens diguera que pensa fer amb l'equip i quina planificació va a dur, quan no es ni serà l'entrenador l'any que ve.

      Eliminar
    6. Anònim de les 15:13 dius moltes coses pero no negues lo de les llistes negres que tant agrada als de Compromís.

      Eliminar
    7. Això de les llistes negres son bovades. I tu ho saps.
      Compromis arriba al govern amb l'empresa en quebra i vols dir que en les reunions amb l'administrador concursal i representants del jutjat es parla de contractacions i a qui si i a qui no es contractara.
      Si que tenien poc de que parlar es veu amb el problemon de 4'8 milions de piscina..
      Menuda imaginacio volcanica i poc trellat dels que es creuen a un senyor que no va asistir a cap de les reunions. I es creuen a un diari parcial i gens oibjectiu.
      Ara comprensible en alguns que es pensen que els demes fan com ells han fet sempre.

      Eliminar
  13. Jordi ens ha enganyat a tots, va de bo però que el compre qui no el conega

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No vos ha engganyat, s'heu deixat enganyar pel PP i ultimament pel PSOE creguent-vos tots el que vos dien de Jordi Juan, sense coneixer-lo, i damunt quan es fals.
      Ara esta poc a poc demostrant-se qui ha enganyat sempre al poble. Fixat bé: no hi ha critiques polítiques, sempre entren en la cosa personal. I quan hi ha una critica politica encara que la diga per boca d'un altre com hui, tots sabem quin partit esta darrere, o com en els impostos de vehicles i tantes coses, al final sempre es demostra que son ells qui enganyen a Tavernes.

      Eliminar
  14. La Cotorra publica un document on demostra que eixe personatge va ser cessat en agost del 2013.
    Tota l'entrevista seria una manipulació i caldria que Carlos Gimeno explicara qui li va suggerir fer eixa entrevista i perquè la va fer.
    Supose que la petició no serà considerada com atac al periodista per voler que ens diga la veritat.

    ResponderEliminar
  15. Si que son dures les declaracions.

    ResponderEliminar
  16. Que al portavoz de una empresa en concurso de acreedores, que obtuvo la concesión con la peor nota económica del concurso y sin experiencia en este tipo de infraestructuras, se le de ahora esta voz en un periódico de tirada autonómica, con preguntas favorables y fáciles para poder desprestigiar al actual gobierno, deja bastante mal el nivel del periodista. Hay muchas más preguntas que comprometen a esta empresa y al anterior gobierno del PP que fue quien dio la concesión a Metroval Aqua. Además, las insinuaciones pueden llegar a ser constitutivas de delito.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Favorables y fáciles? son preguntas que nos hacemos todos los ciudadanos de Tavernes que vamos a Xeraco, Carcaixent o Sueca a practicar este deporte que tanto nos gusta y pregunta lo mismo que le hemos preguntado nosotros a nuestro alcalde. Si el alcalde dice que está en concurso de acreedores y ya ha salido de él!!! No se entera!!! Mejor, no tiene ni él ni su equipillo ganas de abrirla y les importa un comino como esté!! la entrevista sólo constata lo que ya sabemos todos.

      Eliminar
  17. Con que "torpedo en la línia de flotació"... voldries dir de C. Gimeno y del PP, ¿no?
    Una volta mes queden en ridicul.
    Ai mare, quants ne governa la farina.

    ResponderEliminar
  18. En eixa entrevista es diuen veritats com a cases. Ara els cotorrins ixen dient que si aquest home va acabar en l'empresa en tal data o en tal altra. Ximpleries. Que acabe quan vulga en l'empresa però el que diu està molt clar i tots ho sabem i confirma la forma d'actuar de Compromís

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si pensares les coses no diries tantes xorrades i ximpleries.

      Eliminar
  19. A compromis no li agrada la llibertat informativa

    ResponderEliminar
  20. A Compromís suposem que, en base a eixa llibertat informativa que dius, li hauria agradat que Las Provincias haguera publicat com ha fet este blog i altres blogs locals els aclariments oficials de l'Ajuntament.
    Repetisc oficials, en nota de premsa i en la web. No són paraules d'un senyor que no representa a ningú i parla de la situació actual de la piscina quan fa dos anys que va ser cessat de representant de l'empresa.
    Mai en els 16 anys de govern del PP en Tavernes, Las Provincias havia publicat una entrevista de cap polític, empresari o veí que malparalara del PP. Eixa deu ser la teua llibertat informativa.
    Que demostre la seua llibertat informativa entrevistant a l'administrador concursal o a la socia que va a totes les reunions.

    ResponderEliminar