lunes, 25 de mayo de 2015

Editorial : DE QUE TENIM QUE PARLAR HUÍ, CHE ?

Resultado de imagen de jordi juan
Enhorabona
Si no es del ressultat de les locals, que com ja sabreu ha quedat així :

Compromís 10

PP 4

Psoe 2

EU 1

D-UxT 0

I com estem cansats i pel que hem dit en altre artícul, huí una edittorial "de compromís " (jejejeje) curtíssima i concisa : Que penseu del ressultat, quin analisi feu ? .

13 comentarios:

  1. Que Manolo Vidal s'ha pegat un gran bac.
    PSOE i EU han tret els mateixos vots que en 2011 i tots els vots perduts pel PP han anat a Compromís.

    ResponderEliminar
  2. Karl Marx i el seu servei de propaganda han fracassat estrepitosament. Teniu Jordi per a rato.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De propaganda res,bonic,veritats com a punys. La força dels vots es demostra servint com cal al poble,l'objectiu de qui busca la bona gestió s'ha de fer al final de legislatura sobre la feina feta,no al principi sense encara haver fet res més que recontar els vots. El PP va manar amb majories vàries vegades al poble i ja veiem el clientelisme que va portar,cosa de la que Juan encara té molta feina per des-fer-se'n i no sabem si intenció.
      Ha estat el millor dels pitjors i d'ahí els resultats,res a vore amb cap ideologia després de ser el poble comuniste i després de dretes,ara li tocava al nacionalisme.

      Eliminar
    2. Tu no has dit una veritat en la teva vida. Si n'hagueres dit alguna Jordi hui tindria 2 regidors. Jo no el crec, el poble, per lo vist ahir, tampoc. Paciència.

      Eliminar
    3. I amb eixa mentida de la propaganda ni fantasmes de campanya en contra es torna a demostrar que es tracta de desviar l'atenció amb suposats personalismes inexistents per amagar que no existeix la crítica interna,al menys pública,justificant-ho tot amb el partidisme. No he jutjat mai persones,sols fets,i pots comprovar que no he intervingut ni a favor ni en contra cap a ningun color en tota la campanya. A més a més,vist el que hi havia damunt la taula,millor era esperar a que es forme govern i tornar a donar canya quan calga i es tinguen motius. Que és el que realment importa,siga qui siga.

      Eliminar
    4. Crec que jo no em presentava a cap elecció,ni he fet campanya per ningú,no sé a qué venen eixes porres de 2 ó 10 regidors,ni els vots lleven ni donen raó a ningú en casos d'empastraes. La gent ja porta temps demostrant que no vota condicionada per moltes "taques a l'expedient" que tinga un alcalde o el seu partit. Sino mireu tots els que van votar vàries legislatures la política del PP. Pues llevat del volum de les empastraes,normals en temps de bonança,la vella política no ha canviat tant al nostre Ajuntament,sols canvis de protagonistes i imatge. Tots els que han passat del PP a Compromís eren abans tan babaus i ara de repent tan llestos? A vore com gestioneu ara el clientelisme i amiguisme,perque no és el mateix que ara amb més del doble de vots,n'hi ha molta més clientela que satisfer.

      Eliminar
    5. Tu fas a la gent tonta. Ací l'únic llest eres tu. I no el justifiques tant i no digues mentides que tu imparcialitat en téns ben poca. Has fet campanya antiJordi i no t'ha eixit bé. No vages d'independent que no cola.

      Eliminar
    6. Pues no,la gent no és tonta com tú dius,ni açò és un concurs de llestos i bovos. Però ja que afirmes debades i sense arguments,digues en qué he fet campanya antiJordi,dis-ne una només. No vullgueu fer-nos a tots iguals a Karina post-tripartit ni Víctor post-bipartit ni personalismes ni Watshapps del PP. No,encara que et sàpiga mal,totes les crítiques no són iguals. Jo SEMPRE he parlat de fets i accions del govern,amb tri-bi i monopartits,abans,durant i seguiré després. I en campanya com tú dius,com no m'ha agradat ningú i no hi havia altra notícia que les eleccions i els draps bruts,he estat callat. La qual cosa no vol dir que no seguiré dient el que pense. Que tú digues si soc independent o menge del pesebre de ningú ens té sense cura.
      A cuidar-se la fel,amic.

      Eliminar
  3. Despues de la campanya bruta cada u te lo que es mereix. Bona setmana

    ResponderEliminar
  4. Que com reclamares s'ha votat en clau valenciana! Enhorobona Compromís :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Units també era una força local però valencianista, i de fet estava participant en una coalició supralocal d.eixe caire que no ha arrivat a pressentar.se per poc.
      I tant es així que Enric, declarat nacionalista , anava de quatre en la llista d.UnitsxValència i amb ell cinq més de D-UxT.

      Eliminar
  5. Esta va per ells, anonims covards, karl marx, robinjuts i un llarg etc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tú eres més valent,que poses còpia del DNI...
      Covards qui no denuncien per si tenen ocasió de pujar al carro. Altres no hem canviat mai d'ideologia ni manera de fer,mane el color qui mane. Esperem els acords supramunicipals amb Podemos us canvien mica en mica el punt de mira en la política i us milloren l'esperit de servei al poble i no sols el partidisme acèrrim,manipulador i sense argumentacions.

      Eliminar