martes, 26 de mayo de 2015

El Quadern denuncia : ELS PARTITS JA ESTEM COMPLINT

Amb la netetja de tot lo electoral. Així tant Units com Compromís ens consta que anit ja començaren a fer-ho, i a falta d'algún flequet ja ho tenen quasi fet o fet, dels demés no sabem. 

Ara a vore l'Ajuntament, perquè estes deixalles, algunes electorals, ens consta perquè son carrers pels que passem habitualment, estan mínim des de diumenge en dos carrers céntrics del poble com son Sant Agustí i Santíssim Crist.

Sabem que amb lo del pla d'ajust es va rebaixar la quantía destinada a netetja, el qual ha repercutit clàrament en la qualitat d'esta, algo normal perquè ningú treballa igual de temps per un duro que per sis pessetes, però este pla es revisable i per tant pensem que una vegada superada la situació crítica de tresorería i havent superàvits darrerament, es deu de renegociar amb FCC per a que amillore la netetja i es tirne als nivells d'abans de l'ajust.




16 comentarios:

  1. En la gasolinera de Landete queda un cartell en una farola.

    ResponderEliminar
  2. El poble està superbrut.

    ResponderEliminar
  3. Que pugen els impostos tot el que calga per donar el servici que volen dos desficiosos que sembla ser que no tenen ulls per a vore que si el poble està brut es perque hi ha guarros que no tenen cap consideració en tirar-ho tot pel carrer.

    A eixos guarros mai no els critiquen.

    ResponderEliminar
  4. A la mar,els del Ventilador també diuen que queden cartells de Compromís. No sabem si es de veres o continuen amb la campanya bruta.

    ResponderEliminar
  5. I de cadascun que s'hagen pogut deixar els de Compromís, quants en queden del PP?
    A la Cotorra la foto del pont de l'autopista es molt aclaridora.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veu que res o molt poc ha canviat. Continua el i tú més. Prepareu-se per a 4 anys de dictadura democràtica.

      Eliminar
  6. Encara no han entrat els nous regidors/res i ja volen pujar impostos?

    ResponderEliminar
  7. Mes neteja, mes piscina, mes llum, mes subvencions, mes mur del Vergeret, mes vigilancia en platja, mes policies, mes de tot = Més impostos
    ¿Si o no?

    Sou els que critiqueu els que els esteu demanant-ho de manera implicita.

    ResponderEliminar
  8. Si no saps si els demes ja han començat a netejar les restes de la campanya es pq no et dona la gana de saber ho. Si que dius que ha retirat compromis, a ells que no et falte defensar los. La resta també sortirem dilluns per la nit a retirar després de la nostra jornada laboral a llevar tot el que haviem colocat durant la campanya , i potser quede algun flequet com dius tu. Aixi que si tan neutral dius que eres abans de escriure res confirma i parla de tots amb la mateixa neutralitat. Ah i dir te que hui dimecres encara hi han cartells de democrates units per algun lloc. Repassa la teua feina i no ataques sempre als mateixos. Que se te veuen les intencions.




    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A que eres blavet ? O tirant a roget? Si sé que Compromís els ha llevat dilluns nit es pel simle fet de que coincidirem en alguns llocs, ni més ni menys.
      I no es culpa meua el que es pegareu "l'hostia" que s'haveu pegat, i no he atacat a ningú . sòls he dit el que conec, ni més ni menys, si esteu "hostiats" i per contra el poble ha decidit "sonriure" analitzeu bé el perquè, nosaltres ja ho hem fet a nivell pollític i personal i no li tirem les culpes a altres.

      Estic pensant, no t'havora molestat les editorials d'ahir i sobre tot la de huí perquè dic veritats com a punys i per això estàs tan calent ?

      D'on eres, de la gavina o de la rosa ? Més val que el preocupes d'analitzar perquè s'haveu "hostiat" en vers de buscar conspiracions.

      Eliminar
  9. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT27 de mayo de 2015, 13:38

    Si. ens consta quee encara hi han alguns per oblit, ja anirem llevant-los, no patisques. I si sen's oblida algú, m'ho dius, jo no "m'hostiaré" perquè m?ho digues, per contra ben agrait.

    ResponderEliminar
  10. Si Rita s'ha pegat una hostia i ha guanyat a Valencia com pot calificarse el resultat de DUxT?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT27 de mayo de 2015, 15:06

      Tenint en compte que no tenim cap afiliat i hem treballat des de que el fundarem un màxim de nou persones front als centenars d'afiliats de Rita, un carxotet.

      Eliminar
    2. Je je je zas, en tota la pepera boca, ara vas i tornes a per més

      Eliminar
  11. En Teularet hi ha cartells de DUxT

    ResponderEliminar
  12. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT28 de mayo de 2015, 14:24

    Ja, en breu els llevem, gràcies, si sabeu de més agrairem ens ho indiqueu.

    ResponderEliminar