sábado, 23 de mayo de 2015

Nota de premsa d'ESQUERRA UNIDA, DENUNCIA AL PP DAVANT LA JEZ

Esquerra Unida-Acord Ciutadà de Tavernes denuncia al PP per despenjar la pancarta, sense autorització, de la Placeta del Tio Julio

El PP de Tavernes de la Valldigna va procedir, el passat divendres 22 de maig, a despenjar la pancarta que Esquerra Unida-Acord Ciutadà tenia instal·lada a la Placeta del Tio Julio al barri d’El Calvari des del primer dia de la campanya electoral i, enlloc, penjar una del PP, sense autorització prèvia i pel seu compte i risc, fet que ha estat denunciat davant la Junta Electoral de zona per la formació d’esquerres. El motiu era porquè allí anava a dur-se a terme la festa cloenda de campanya de la formació de dretes.

Esquerra Unida-Acord Ciutadà, després de ser advertits per un veí del lloc, via whatsApp, amb una fotografia en la que es veuen varies persones procedint a despenjar la pancarta, es van dirigir al llloc del fet on van poder comprovar la veracitat del mateix. Davant la pregunta de per què habien despenjat la pancarta, els representants populars van manifestar que “havien estat autoritzats per l’Ajuntament prèvia presentació d’una instància”, al temps de presentar-los la pancarta despenjada assenyalant que “preneu! Us tornem la pancarta per a que no es perda”, al que van  respondre que, “no. Quedeus-la vosaltres i una vegada acabe l’acte, torneu a penjar-la al seu lloc corresponent. De tota manera, açò ho posarem en coneixement de la Junta Electoral de zona”. 
A l’hora de tancar aquesta redacció, les 02:15 hores del dissabte 23 de maig, els populars encara no havien procedit a reparar el fet.


Nota rebuda unes hores després de la primera :  A QUIEN CORRESPONDA: remitimos foto sobre la reposición de la pancarta de Esquerra Unida-Acord Ciutadà que había sido descolgada por el PP en la tarde de ayer viernes.



19 comentarios:

  1. La campanya més bruta mai vista a Tavernes en eleccions, i duta a cap del PP, començant pel planflet de llibre de programa que han repartit i acabant ahir amb un planfet contra Compromis, el PP actuant al mes pur estil dels partits extremistes i extraparlamentaris.

    I el que es pitjor un planfet repartit per joves, alguns menors d'edat per no dir encara crios sobre els 12 i 14 anys que els acompanyaven i repartien també. Tenien contracte de treball, encara que fora per hores com tant li agrada al PP? Van pagar la S.S.?

    Mai un partit que es diu de govern havia caigut tan baix i per arredonir-ho llevant la pancarta d'EU.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La mateixa seguretat social que van pagar als dels castells del Bloc d'ahir. Ni monitors n'hi havien atenent als xiquets.

      Eliminar
    2. El PP no ha dut ninguna campanya bruta, el PP es demócrata aixi que sapigues que la brutea la heu dut vosaltres en tot el que heu fet durante el 4 anys i ara per rematar en esta campanya

      Eliminar
  2. Jo he vist una mol bona campanya per part del pp. Si han eixit draps bruts era per que hi havien.
    Si que et sap mal que es diga la veritat pues. I tu vas de democrata i de tolerant?
    A vosaltres tot el que no va al vostre favor es antidemocratic,
    Encara estic alucinat quan demaneu que es respecte la democracia i ha acabat el bloc governant amb 5 regidors i fent les de Jaimito.
    I per cert acabe de pasar per ahi i la pancarta esta posada.
    Amb aquesta nota de premsa no vec mes que un altre intent de desacreditar al pp dient mentires.

    ResponderEliminar
  3. Si que's veritat xe an la campaña que li eu fet a Compromis li aneu a regalar la majoria absoluta. La planfeta eixa li dona mes vots ancara.

    ResponderEliminar
  4. Draps bruts seria una cosa semblant a Rus, Alcon, o tantes altres del PP que han acabat amb 14 diputats autonomics imputats i alguns condemnats.

    Que un policia local denuncie a l'Ajuntament perquè ell creu que s'havien de tramitar fins el final unes denuncies que l'Ajuntament decidexi no continuar no és cap drap brut. Com va decidir no continuar fins el cap les denuncies per incompliment de contracte de la piscina. Ja vorem el jutge que diu.

    També era legal i ben feta la vostra moció de censura i ja has vist...
    A més s'ha dit: no hi havia cap informe en contra, contra eixa decisio de no tramitar.

    ResponderEliminar
  5. Amb les ganes de que Jordi explique les denuncies llevades ens hem quedat. Més de cent denuncies llevades a amiguets seus

    ResponderEliminar
  6. I tu com saps que son més de 100? Ens ho expliques?
    Jo tinc entes que nomes hi ha unes quantes a establiments per deixar les cadires fora, això si arreglades i amuntegades perquè havien acabat molt tard per ser dia de festa i un propietari d'un gos perillos que no portava la documentació damunt (300 euros per la llei del PP). I damunt el policia no calia que fera cap terremoto de l'assumpte perquè ell coneixia l'amo d'altres voltes i sabia que tenia la documentacio en regla.
    O siga que menos lobo, Caperucita que a l'hora d'emmerdar sou els únics. No coneixerem en el poble al policia implicat.

    Jo si que recorde les 23 multes llevades per Manolo Vidal en un dia. I t'ho conte: Era la correguda del dia de la dona en el passeig. Es va posar les senyals eixe dia i el que passa: poc de cas de la gent i els municipals van multar tots els cotxes del passeig i carrers del voltants. Només un es va escapar de la multa: el de l'amo d'un establiment de roba molt conegut del passeig, perquè el Policia es pensava que el cotxe era el de Manolo, eren molt iguals.
    Davant l'escàndol que es va formar, i tota la gent anant a l'Ajunament no van tindre mes remei que llevar-les totes. I no m'ho negues que el meu cunyat estava entre els multats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Més de 100 i als mateixos,mirant noms i cognoms,i ho sé igual que ho sabrá el jutge. Lo d'embrutar la política com Manolo no us eixirà bé,perque passarà eleccions i tots s'oblidareu,però el jutjat no oblida.

      Eliminar
    2. El criteri de si es lleva o no una denuncia es del policía
      El politic no pot llevarla

      Eliminar
    3. Segur? si no pot llevar-la com es que acuseu a JJ de llevar denuncies?
      Això xoca una cosa amb l'altra.

      Estic segur que no es com dius.

      Eliminar
    4. Mare meua quanta incultura jurídica. No has escoltat mai les paraules inici-instrucció -resolució? Reduït per no avorrir. Açò és el procediment sancionador, completament reglat.
      a vore si estudiem abans de dir tonteries, tipo el policia pot llevar la denúncia. Este té l'obligació de denunciar i de contestar alegacions, però res mes. Estudia i voras qui instrueix i que resol, també comprovaras wue són òrgans diferents, com en l'àmbit penal.
      Quanta ignorància teniu els pperos

      Eliminar
    5. O siga, deduisc que la resolució, com és lògic, no depen del policia sino de l'organ superior i per tant pot resoldre l'arxiu de la denuncia.
      Cosa que supose que serà el que haurà passat.

      Eliminar
  7. Au saes que han fet una campanya ben bruta els del PP. sempre criticant i parlant mal dels de Compromis en conte de parlar de lo seu. I hui continuen en eixe restaurant de la carretera on asmorsen, on ni ha que ha fet un mitin en el dia de reflexió criticant a Compromís i dient que no li voten a Jordi, i han dit que Compromís es un lobo de pell de l'ovella i si mana es llevara la sindical i tot lo dels llauraors. I aixo hui, fa unes hores.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els del Bloc voleu l'horta para anar a caminar
      Vos importa poc els llauraors

      Eliminar
  8. Com li ha importat al PP i PSOE.
    La renta del llaurador valencia ha caigut mes d'un 70% en els darrers 10 anys, amb govern Zapatero i Rajoy.

    Tu de que vas?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De econacionaliste funcionari

      Eliminar
    2. De poc trellat sí.... l'altre, ho dubte.

      Eliminar