viernes, 22 de mayo de 2015

Editorial : TORRÓ VERSUS PALMER

No, no anem a parlar d'un combat de boxa, si no d' Artuto Torró, candidat del PP a l'alcaldía de Gandía i actual Alcalde, i de Ciro Palmer, candidat de Ciudadanos al mateix càrrec.

Resultado de imagen de torro y palmer
Ciro Palmer un home
senzill i afable. 
Que conste que el partit de Ciro no es sant de la meua devoció, però per damunt dels colors les persones i el poc que he parlat amb Ciro m'ha paregut una bona persona, senzilla, afable, molt pla, de familia de polítics amb molt bon nom en la ciutat ducal (son tío va ser el primer Alcalde de la democràcia i son pare regidor i sense taca alguna), una persona dispossada a treballar per la seua ciutat sense més ànims que el bé d'esta, sense més pretensions i mai amb vocació de polític professional : En eixe cas s'havera quedat en el PP i no havera seguit a Mut quant éste deixà eixe partit, el fàcil era fer-li la pilota al Torró de torn i anar medrant.

I Torró ... bueno, pels seus fets els coneixereu diuen, i tots conegueu dels d'este senyor, a més del que vos contarem fa un temps de que va impedir baix coaccions que Demòcrates Valencians cel.lebrara un acte en una residència. 

I el penúltim, segur que ixiran més, i pel que huí parlem d'estos dos polítics gandiencs, es la compra de voluntats que ha tractat de fer la má dreta del senyor Torró oferint-li al candidat d'UPyD que atacara mitjansant panflets a Palmer, com comprendreu peleen per la mateixa franja de votants, però amb fons i distribució del PP, el que aquells han rebutjat encara no tinc molt clar que per convicció doncs han alegat per a no acceptar el que no podríen jutificar d'on han tret els diners per a la despesa i no per que els pareguera inmoral com deuría haver segut.

I perquè Torró i el PP ataquen a Ciro i Ciudadanos ? Perquè les enquestes li donen uns bons ressultats al segon i segúrament serà la clau de qui governe Gandía els propers quatre anys, i no li fa ascos a Diana Morant, la candidata socialista, però com tampoc li en fea suposse que fins a este atac a Torró, Ciro no es cassa amb ningú més que amb la seua ciutat. 

Així que espere que els ciutadans de Gandía prenguen bona nota de les formes d'alguns en tal d'assolir o conservar el poder, i ho castiguen en les urnes, i per contra premien als honrats, als que sols venen  o tornen per a treballar per la seua ciutat i mai al preu que siga. 

Endavant Ciro i tots els Ciros del mon i aturem als "Torroners". 

Nota : I el dilluns tornarem a parlar de lo nostre, que tenim unes ganes !!!

2 comentarios:

  1. Enrique no fas cap editorial sobre la denuncia del policia local? No fas cap comentari sobre el escrit presentat al alcalde per part dels sindicats que ratifiquen la denuncia i diuen clarament la situacio de la policia local?
    Traus este tema de Gandia que en comparacio en el que acabe de dir no te cap importancia i un tema tan greu com el denunciat i que es parla per tot el poble no dius res?
    Tambe perdras tu la credibilitat?

    ResponderEliminar
  2. Vaig dir el dia abans de començar la campanya que durant ésta no anavem a parlar de temes locals per a ser neutrals per la condició de candidat del administrador del blog, i per tant així ho hem fet.
    A partir del dilluns i com dien Tip i Coll, hablaremos del gobierno... i de qui no ho es també, com hem fet sempre.
    I en quant a Gandia estem denunciant actituts inmorals front a candidats honrats que igual per això mateix els temen i els ataquen.
    Ni més ni menys i fins dilluns.

    ResponderEliminar