viernes, 29 de mayo de 2015

ÚLTIMA HORA, ESQUERRA UNIDA OBTINDRIA DOS REGIDORS EN EL RECOMPTE OFICIAL DE LA JEZ

Resultado de imagen de urna electoralSegons el recompte oficial fet este migdia per la Junta Electoral de Zona, Esquerra Unida aconseguix dos regidors i Compromís baixa a 9.

Encara açò no afecta a la governabilitat de Tavernes, es clar que es un injecció moral gran per a EU. a més de econòmica.

Falta saber si es recurrirà, doncs li lleven 30 vots a Compromís dels que s'havíen comptat diumenge.

Seguirem informant.  

20 comentarios:

  1. Com? Això està confirmat?

    ResponderEliminar
  2. Sí, recompte oficial de la Junta Electoral de Zona que es el que val. Cap recurs davant les JE superiors però en tot cas per vots nuls i no pel recompte salvo error en éste de la JEZ.

    ResponderEliminar
  3. Nota : Ens informen de diferències entre actes i que ja s.ha notificat a la JEZ, seguirem informant.

    ResponderEliminar
  4. La JEZ es la Junta Electoral de Zona, en este cas el jutjat de Sueca com a cap judicial que ens correspon.

    El problema es que en una taula d.alfandech diferixen dos actes, sobre el que ens diuen ja ha reclamat Compromís i ara li toca resoldre a la JEZ perquè a Compromís les actes arreplegades pels seus interventors de les taules li donen trenta vots més que els que assenyala la JEZ i de ahí el ball d.un regidor doncs EU es va quedar a uns pocs vots del segón.

    Seguirem informant en quant tingam novetats. Sóls afegir que Compromís està molt certa de que els correspon a ells pel que hem parlat amb varis d.ells.

    ResponderEliminar
  5. qui es el 10 de compromis i qui es el dos de EU?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pilar Ausina i Bernardo Jareño respectívament.

      Eliminar
    2. Pues no hi ha color,molt millor Jarenyet.
      Almenys que s'enduga també els jornalets dels plenos i comissions.

      Eliminar
    3. Perquè ? No es pareix just el que dius perquè Pilar es tan jove que encara no ha pogut demostrar el que val en política però si en altres camps com ajudant en el negoci familiar o en associacions civils i amb nota, sols tens que preguntar als que amb ella han convivit.

      Eliminar
  6. Xe tu que Pilar Ausina es jove i sense treball com el Jarenyet, que té el sou de mestre i algun complement esportiu. Ja ho te bé, repartim.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec que encara estudiant i de turisme.

      Eliminar
    2. Si han de compensar els sous professionals amb els sous polítics,millor que es dediquen a altra cosa.

      Eliminar
    3. Pues ara voràs al poble qui assoleix les mitges i senceres jornades entre els 10 (o 9) regidors del govern. Jo espere que siga a qui li faça falta,de entre els que pinten algo en el partit (tampoc és cosa d'esborrar de repent el sistema de jerarquia per galons pseudomilitars),aprofitant la política per tapar forats de mancances laborals personals. Començant per ahí,com sempre,ja anem malament,posant diners públic a dispossició d'interessos privats. Altra cosa és la impossibilitat de dedicació per feina lluny del poble,però eixos casos sempre són els menys.

      Eliminar
  7. No, home no, cal desprestigiar la tasca política només perquè més de quatre han fet totes les barrabasaes que han fet en corrupció i demés.

    Si tu el pareix normal que l'alcalde d'un poble amb dedicació les 24 hores ( no ho dic nomes pel de Tavernes, que ni ha centenars a Espanya) i la màxima responsabilitat en tot a banda de la de decidir, cobre menys de la meitat que puguen cobrar secretaris d'Ajuntaments o tecnics superiors com arquitectes, interventors... callem. A mi no em sembla normal.

    Com no em semblaria normal que un encofrador de pilars cobre mes que un arquitecte, o que un utiller de qualsevol equip cobre més que l'entrenador, o que el celador cobre mes que el metge. Sé que son exemples que igual no els veus bé, però es perquè el dones compter del que has dit.

    Que cal una regulació o un sistema, d'acord? però si el sistema ha de ser vilipendiar el sou del polític perquè més de quatre han abusat per fer amb eixe càrrec altres coses, pues no...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Partim d'una falsa premisa,la de que un alcalde,que només ha de pagar una quota d'afiliat a un partit polític i que el trien per a presentar-se i després per a governar,se li supose més preparació tècnica que un funcionari per a la gestió pública. Que facen oposicions a polítics i voriem les vacants de regidors i alcaldes que es produien. Amb altre agravant,el de que el funcionari té responsabilitats administratives i el polític cap ni d'administratives ni polítiques. Damunt,el nivell dels polítics espanyols ha quedat demostrat molt molt baixet,no aproven ni en preparació ni en honradesa.

      Eliminar
    2. Hi ha funcionaris/es que tampoc. Aprovat raspadet.

      Eliminar
    3. Eixos funcionaris del raspadet solen ser en un 99% amics afavorits pels polítics raspadets,sinó a sant de qué aprovar una opossició. Tot queda en casa,amb bons polítics tindriem 100% de bons funcuonaris. Igual que amb votants cultes e infomats tindriem 100% de bons polítics. Ara per ara tenim el que ens meresquem,però amb voluntat,poc a poc pot canviar.

      Eliminar
  8. I dic jo. Que va dir el representant de Compromís que estava en la JEZ?
    No portava totes actes?
    No va anar ningú de Compromís de Tavernes?
    Com ha pogut passar aixó?

    ResponderEliminar