jueves, 21 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis,

Resultado de imagen de premsa digital
Piscina, rona i pla de riades diu el Levante son els punts estrela d'estes eleccions en Tavernes, i afig que PP, Psoe i D-UxT prometen obrir la piscina mentres Compromís i Esquerra Unida recorden la situació judicial. I també llegim sobre l'ampliació del horari de la biblioteca i de la tangana en el partit del Tavernes contra el Benifairó el qual lamenta la nostra Unió Deportiva

I en Las Provincias una noticia sobre possible prevaricació en el nostre ajuntament per denuncies no tramitades i paralitzades per funcionaris o càrrecs polítics, denuncia feta per un funcionari.

Tèla el que diu Las Provincias si s'admet a tràmit i ressulta ser veritat : Açò va a portar cola, molta cola. 

En el tema de la piscina dir que encara fica a tres i dos en un mateix sac no es el mateix el que defenen doncs en el cas d'Units no promet rés, sols diu que pensa es hora de dins o fora però que no podem seguir amb éste impas, mentres el PP diu l'obrirà si o si en Octubre, i tampoc diuen el mateix EU i els de Compromìs. 

Lamentable la tangana i més entre pobles germans molt vinculats, i lo de la biblioteca be està donar mitjans als estudiants.

26 comentarios:

  1. Encara quedava mes merda per eixir? Que asco de govern.

    ResponderEliminar
  2. Que ens falta per saber? Que falta per aparèixer? Que mes ha de passar en Tavernes perquè la gent de bé demane que això acabe?
    El que ha ocorregut en aquesta legislatura és el major escàndol de la història de Tavernes. Cada dia apareixen coses. Whatsapps en els que entre un regidor i el cap de la policia arreglen les bases de l'oposició. Manejos de l'Alcalde perquè el PP parle menys que ningú en els plens. Vistiplau a factures perquè es paguen, menys als simpatitzants del PP. Maquinacions per llevar l'antena de la ràdio local. Pressions a funcionaris de l'ajuntament.

    Ara apareix aquesta denúncia.

    Els membres del govern local de Compromís haurien de dimitir immediatament i no presentar-se a les eleccions del diumenge. No estic dient que no es presente Compromís, no. Em refereixq a les 5 persones que representen en aquests moments a Compromís a l'ajuntament i que han protagonitzat i permès tot el que ha ocorregut en aquesta legislatura i que ara van apareixent coses cada vegada mes greus.
    No estic dient, repeteixq, res contra Compromís. Compromís és una opció política com una altra qualsevol i mereix la consideració i el respecte com les altres. Són les persones.
    Aquestes persones que estan deixant a Tavernes en un mal lloc.
    Haurien de ser els propis militants i simpatitzants de Compromís els que haurien d'eliminar a aquestes persones de les seves llistes. No tenen el mes mínim sentit democràtic. Han implantat a l'ajuntament una situació de por entre els funcionaris. Han actuat sempre amb prepotència.
    Amb que cara es presenten a unes eleccions. Vergonya i fàstic és el que produeixen les actuacions d'aquestes persones.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En són més de cinc persones,quasi el 90% del partit Bloc al poble tenen a JJ i els seus dinosaures com a liders heroics i peguen cabotà amb esta manera de fer política per que veuen possibilitat de tornar a manar.
      En l'amor i la guerra deien que tot val. En la política també? alguns sembla ja fa temps que ho han afegit.

      Eliminar
    2. Anònim de les 15:06 si les coses son com tu dius la política en Tavernes s´ha convertit en un femer. Des de que va entrar Jordi al ajuntament s´ha fet una política que dona asco. Compromís ha portat la política a les seues formes mes indeseables. Jordi i els seus regidors han fet caure a la política local a lo mes baix que por caure.
      Que abandonen i no façen mes mal.
      I en el seu programa electoral parlen de transparència i honradesa. HIPÓCRITES

      Eliminar
    3. Redeu quan de socio listo hi ha per ací.
      Procureu traure'n tres, que ni els mateixos de la llistga s'ho penseu traure-los.

      Eliminar
    4. Anònim 17:18
      Tens raó en tot excepte en que amb el govern actual no es pot caure més baix. Sí,sí es pot caure més baix,i és tornant al anterior govern,que va fer un 1000% mes femer que ara,sobretot perque manava en solitari amb majoria absoluta i feia i desfea com volia. Per tant,descartem eixa tornada al infern. Però tot açò tampoc vol dir que els d'ara s'hagen lluït,com dius la política és in femer i cal deixar pas a nous aires,encara que més que per ideologia siga per descarte.El PP ja sabem el que ens porta i Compromís,apart de manipuladors tenen afegit el pecat d'intentar vendre tot el contrari,transparencia i participació,ara això sí,la seua transparencia i participació,no la que voldríem els ciutadans. Per tant,votem al mig (cadascú que deduisca qui són).

      Eliminar
  3. Enviaven a la policia a denunciar per a que el politic llevara les multes despres i quedar be a costa de desprestigiar al policia.
    Un 10 per al policia que ha posat la denuncia per la seua profesionalitat.

    ResponderEliminar
  4. La UD només "lamenta" la tangana produint-se al seu camp de joc? Ni tan sols la condemna? Eixe esport de Rei que diuen té molt poc,que expulsen per sempre dels camps de joc als que la van provocar,per poc esportistes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No,a més a més del que conta Enrique,al Levante diu que "lamenten i condemnen les baralles entre jugadors i públic dels dos pobles". Sembla que tenim mal perdre,pues diuen que vam perdre i va come´çar agredint un jugador roget. A més a més de les paraules, vorem que fa la directiva a banda del que diga Federació,si sols són paraules o fan algo per erradicar la violència de l'esport que més deuria donar exemple,per la difussió i popularitat que té,sobretot entre els més joves.

      Eliminar
  5. Segur que només llevaven les denúncies als de Compromís.

    ResponderEliminar
  6. Que asco d'oposició volent fer un terremoto politic d'on nomes hi ha un terremoto personal d'un agent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un sols agent o persona (que no és qualsevol persona,és un funcionari) no,la cosa comença ja fa quasi quatre anys amb un cap d'agents que li va guanyar el juí a l'Ajuntament i ara fins 6 agents per baixa psiquica. I ara la denúncia,que no té cap defensa possible. Algo tindrà l'aigua quan la beneeixen. I més vergonya encara els que,com tú, intenten llevar-li ferro a l'assumpte.

      Eliminar
    2. El cap d'agents no va guanyar cap de jui a l'Ajuntament.
      Sempre enredrant i tergiversant.
      Li va guanyar el jui a un sindicat que el va denunciar a l'Ajuntament, i segons les normes establides, es va tramitar la denuncia del sindicat.

      Eliminar
    3. que passa que per a tu tot val o que??

      Eliminar
    4. Nomes la veritat.

      Eliminar
    5. L'ajuntament si que ha perdut dos juis en el contencios contra un policia havent suposat el pagament de les costes i la indemnisacio corresponent.

      Eliminar
    6. No te ho creus ni tu.

      Eliminar
  7. Que ha fet el govern? Prevaricar? Tracte de favor? Quina és la pena? Que diu el codi penal?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que el dia 24 a les 10 de la nit J.J. tindrà majoria absoluta.
      A estes hores no coneixeu els del PP? I els del PSOE aplaudint-los la gràcia.

      Eliminar
  8. Deixeu a la oposicio i defeneuse. Ja esta be de donar la culpa als altres. La policía no es deu deixar acoquinar. Ara que diga el jutge

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que es defenga el PP d'usar metodos com este tan indignes per buscar publicitat i fer mal al govern.
      Com si no vos coneixerem als del PP: cada dia un cas més de corrumpcio i males práctiques en tot lo que toqueu.

      Eliminar
    2. Tu veus!!!! Ja ho deia jo.
      Ara vindreu amb el i tu mes.
      I et dic mes, dema la culpa sera dun altre. Aixo esta ben clar..
      Tranquil que ja ho sabem aixo.

      Eliminar
    3. Corrupte qui??? Corrupte Compromis. Quantes proves mes fan falta? La culpa sempre dels altres..igual que en Venezuela. Obriu els ulls duna vegada

      Eliminar
    4. El que sha de defendre es Jordi. Ho te molt negre

      Eliminar
  9. K asco doneu els polítics xuplant del pot i de treballar x el.poble res res!!!ja.esta be aneu a fer la ma tots!!

    ResponderEliminar