sábado, 16 de mayo de 2015

Nota de premsa de COMPROMÍS, ACTE EN ELCOLEGI ALFÀNDEC

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                              
Resultado de imagen de compromisGabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna




Jordi Juan, actual alcalde i candidat a la reelecció per Compromís, en l'acte electoral celebrat al col·legi Alfàndec ha tornat a reiterar que no deixarà l'alcaldia en el cas de ser elegit diputat per València.

Jordi Juan, candidat de Compromís, ha confirmat que la seua prioritat és Tavernes. "Si estic donant la cara i posant la meua imatge com a cap de llista no és per anar-me'n, sinó per continuar este projecte il·lusionant que Compromís va començar fa quatre anys".

Compromís ha celebrat l'acte electoral en el col·legi Alfàndec amb un menjador ple de veïns que, com ja és norma de campanya, escolten durant uns minuts el programà per boca de Jordi Juan per establir després un diàleg obert i lliure, sense restriccions de temes, que va durar més d'una hora amb una ampla participació dels assistents.

La piscina municipal va ser el tema més debatut. El candidat va assenyalar que acaba que si haguera tingut un oportunitat d'obrir-la ho hauria fet i sobre la data d'obertura en octubre anunciada per algun partit, afirmava no comprendre com candidats que foren incapaços d'obrir-la quan tocava,  que feren un procés d'adjudicació desastrós acabat amb l'empresa en fallida, ara volen aprofitar-se de la bona fe i del desconeixement que té molta gent sobre el concurs de creditors en que està immersa.

"La piscina està en mans d'un jutge i no ha dictat cap resolució, ni consta que l'empresa s'haja  capitalitzat" va dir Jordi Juan que recordava com l'Ajuntament ha cedit els terrenys, ha contribuït amb 1'3 milions en la construcció, ha perdonat a l'empresa sancions per incumpliment, s'ha unit al concurs de creditors amb una quita del 50% per facilitar les coses i  li ha donat el permís d'hipotecar la concessió perquè puga capitalitzar-se.

"L'ajuntament ha fet tot el que ha pogut i més. El que no farem és, com volia l'empresa i altres, que donem centenars de milers d'euros a fondo perdut a una empresa privada, uns diners que eixirien de la butxaca de tots els veïns de Tavernes, sense cap garantia de que van a obrir-la. Això no ho farem" va dir Jordi Juan.

Un dels  veïns comparava la piscina amb el pàrquing municipal del Passeig, una obra del PP que ha estat un fracàs total de gestió, però com deia, la piscina a major escala perquè és més cara i amb despesa de manteniment per sempre.  Un dels assistents va dir que  els veïns de Tavernes no comprenien com el PP havia donat la concessió a una empresa amb qualificació de viabilitat econòmica de zero punts, i demanava que Manolo Vidal explicara perquè van triar una empresa sense solvència i  sense experiència en piscines.

Sobre la circumval·lació, Jordi Juan va remarcar que la seua execució està lligada a l'execució de la millora i canalització del riu Vaca, i com el projecte del riu Vaca ha estat paralitzat pel govern del PP des del 2011 i no hi ha indicis que s'execute prompte, amb la qual cosa la circumval·lació, encara que anunciada a bombo i plateret no té data.

33 comentarios:

  1. Altre acte al que acudixen els de la llista, arrimats i poc més.
    Als veins no militants no els intereses estos actes.
    NO estic comentant del acte de Compromís. Estic comentant de este tipo d'acte. Igual em dona que siga de PP, PSOE, EU, COMPROMIS o UNITS.

    ResponderEliminar
  2. Home tampoc es això, que jo estava allí i molt mes de la meitat no eren de la corda, que els de la corda me'ls conec a tots.

    ResponderEliminar
  3. Sembla que a tots els actes de Compromís els asistents son els mateixos, no?

    ResponderEliminar
  4. Pues a mi m'han dit que este estiu es casa i es posa a viure a València.

    ResponderEliminar
  5. Açò sembla l'Hola. I no t'han dic d'on s'ha comprat el tratge i com anirà la novia vestida?
    Anirà amb frac o tratge normal? Quants metres dura de cua la novia?
    Quin nivell de reflexions, Sr. Administrador!. I tornem a entrar en la vida privada o això ara és public per raó del càrrec?

    ResponderEliminar
  6. A mi també m'han dit que Manolo Vidal se'n va a viure fora, a casa la novia, i vindrà a dormir una vegada a la setmana a Tavernes per no perdre el dret del pis on vivia abans.

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
  8. Al anònim del "Hola" : En el moment en que eixe aspecte de la vida privada afecte a la seua parcela pública passa a ser d.interés públic, i el saber si un alcalde viu o viurà o no al seu pobles ho es doncs pensem que un alcalde que no convisca amb els seus veins perdrà i molt eixe contacte amb la realitat social aconsellable en qualsevol polític i arrivarà a no saber que val un café fora del seu entorn més proper per exemple.
    Per tant el tratje no però saber on ressidirà si té un interés i la prova es que ell mateix en un mitin a fent referència al tema, per algo serà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
  9. Totalment d'acord el administraor del quadern. Un candidat a alcalde ha de viure en el poble i si es alcalde més encara.

    ResponderEliminar
  10. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  11. Nota del administrador : Sense haver parlat del tema ni saber de que anava, ens hem vist enmig d.un tall de dimes i diretes a partir d.un comentari per lo vist en altre blog.
    I com no volem ser el quadrilater d.una pelea de boxa en un tema del que no s.ha parlat en este blog, tallem d.arrèl el combat eliminant tota referència a ell, si voleu barallar.se d.un tema que no s.ha tractat ací i del que ni hem sentit res de res aneu a altra part.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,és molt més important si l'alcade viu al poble o a Benifairó que si una regidora veta una empresa (també del poble) o si lleva les ajudes a la guarderia municipal,on vas a posar. Això sols ja és per a fer una notícia. Periodisme de nivell.

      Eliminar
    2. Explica el tema amb una nota a l.editor i la traurem com artícul separat sempre que les acussacions que fas roçant lo delictiu per pressumpta prevaricació vaja apoiada amb proves o dones la cara amb noms i cognoms.

      Eliminar
    3. Preguntali-ho als teus amics d'altres blogs,tots ho saben perque està enviat igual que tú també ho tens enviat i ho pots posar com vullgues,en notícia apart o com comentari. La informació la tens,amb ella fas el que vullgues. les proves són la credibilitat d'uns i altres,com sempre diu La Cotorra quan no li convé el tema,és la paraula d'uns contra la d'altres,i per cosa de la identitat,em pose al nivell d'aquell blog on primer envie el comentari on no sabem qui és l'administrador,no vaig a ser menys que ells. I jo no dic res de prevaricació,això ho dius tú,jo sols dic el tracte d'una regidora a una empresa local,que isca ella i ho desmentisca i no envie ningú a publicar amb excuses de mal pagador com de costum. Investiga,que és molt senzill,treballadores de la guarderia,AMPA,alcalde (si no canvia la versió),regidors govern,tots saben el que s'ha dit i el perqué. Lo de les escoltes secretes ho deixem per al PP.

      Eliminar
    4. No és la primera de esta dona,ni serà la última com que va de número 2. És el alfonso Guerra del Bloc local,pero es veu que al partit els agrada el seu paper d'eixir a mossegar i si cal,intimidar als que no siguen de la corda,siguen del poble o no i tinguen la ideologia que tinguen. Senyal de que la vella política no ha canviat,el poderós fent gala del seu poder i el pobre si vol tindre padrins a fer de palmero.

      Eliminar
  12. Jordi Juan viu en el poble. Això és públic i notori.
    Tot el que es puga dir de futur son elocubracions i més si no ho ha dit ell.
    Em quede amb les seues paraules: la meua prioritat és l'alcaldia i no me' n vaig de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí,com quan va dir que era professor i la seua professió no seria la política. Professió i molt ben pagada. Això també eren elucubracions...

      Eliminar
    2. Pues si el que diu als videos de principi de legislatura deia que ell era matemàtic i el seu lloc estava a la Universitat,es veu que ha canviat de pareixer,lo normal és que torne de professor i visca al pis de València,però en campanya no pot dir que deixarà de ser alcalde tot i podent i molt menys que se n'anirà a viure al cap i casal. Si s'ha fet un pis i es casa,lo normal serà que visca allà. Després,que siga acalde o mestre i que faça el que vullga. Ell vorà, a Simat el poble donà l'esquena als partits d'esquerres perque tots els seus caps de llista vivien a València i no al seu poble,i duu manant el PP que no ho havia fet mai.

      Eliminar
    3. L’exalcalde Manolo Vidal tenia de sou a l'any 50.832 euros i la SS ens contava
      12.120 euros: Total: 62.952

      L’alcalde Jordi Juan té de sou 43.943 i de SS 12.969 en total 56.913

      Manolo Vidal va arruinar l'Ajuntament
      Jordi Juan la reviscolat i la sanejat. Cobrant menys que Manolo Vidal.
      Jordi Juan ens ha eixit molt barat.

      Ara, com assessor, cobra 38.000 euros a l'any. ¿Que ha fet pel poble des de la Diputació?

      Eliminar
  13. Se de cosa serta que Xordi sen va a viure a Valensia a un piso que sa comprat prop de la Diputasió.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui és Xordi?? Enrique està persona esta insultant i burlant-se de l'alcalde a la teua cara. No entenc com ho consentixes. Sap sobradament que és Jordi. No entenc com ho publiques.

      Eliminar
    2. Hem entes que es una errata al escriure

      Eliminar
  14. Si la mateixa errada que jo faig si escric Manolito Bital.
    Venga ya!!

    ResponderEliminar
  15. Al comentarista de les 22:18: Si no publiquem no publiquem ni de una part ni de l.altra, hem dit que en este tema no començat ací no entrem i si no ho fem es per a tots.

    ResponderEliminar
  16. Si no va a parlar-se del tema.... ¿Perquè has publicat el comentari de les 22:10 i de les 22:43?
    El meu comentari era simplement una contestació raonada, argumentada i que tu pots provar amb una simple telefonada a la regidora interessada.
    Ara, tampoc sembla que t'interesse la veritat, sinó crear dubtes en el govern i Compromís. Si no els has de llevar cap de vot, no el calfes el cap.
    I actua objectivament: si publiques un comentari, publica l'altra versió.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perquè no parlen del fons del tema i tu si que entres en ell, un opina sobre el caracter d.una regidora i l.altre no entra com diguem en el fons i tú si i no volem reiniciar un debat que hem tallat.

      Eliminar
    2. P.D. I si ho fera per llevar.los vots t.asegure que el comentari complet inicial de Karl estaría publicat doncs danyava i prou a éste.

      Eliminar
    3. Perquè no parlen del fons del tema i tu si que entres en ell, un opina sobre el caracter d.una regidora i l.altre no entra com diguem en el fons i tú si i no volem reiniciar un debat que hem tallat.

      Eliminar
  17. Si un comentari sobre declaracions PÚBLIQUES d'una regidora cregueu que danya la imatge d'un partit,qui puga o no fer mal no és el missatger,sino l'emissora de les declaracions. Com moltes vegades has dit tú,Enric,no Mateu el missatger. Si fora mentida,La Cotorra no hagués intentat minimitzar-les. I no és un tema electoral,el comentari es fa quan es fan les declaracions polítiques d'animadversió a una empresa local i sobre les intencions del partit del govern sobre una prestació pública,almenys per part de la seua número dos.
    A vore si diferenciem electoralisme de paraules i accions del govern que afecten al poble,que estiguem en campanya no es prou per paralitzar el control del que diuen i fan els polítics. Això de les votacions i la imatge és un problema seu,no dels ciutadans.

    ResponderEliminar