viernes, 8 de mayo de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Tavernes participa en la Fira de Turisme de Bilbao llegim en el Levante, on també trobem que una marxa senderista marca l'inici del fin de curs de L'escola de jocs local. I com a ussuaris del nou hospital interessant saber la campanya de desestigmatització de les enfermetats legals. I en Las Provincias dos d'esports, una local que ens parla del trimof de María San Francisco en el nacional de kàrate, i en altra llegim que el benifaironer Guillem Ferrando també triomfa en el bàsquet.

Enhorabona a María i a Guillem, sobre la fira de turisme tenim els nostres dubtes de la seua efectivitat, la marxa senderista una bona activitat sempre, i la campanya del hospital benvinguda per a coneixer millior eixa enfermetat.

3 comentarios:

  1. La noticia de la xiqueta de karate es mes vella que la pols. Ja va eixir en premsa fa dos setmanes i la va publicar La Veu de la Valldigna el passat dia 29 d'abril.
    Mare meua, esperem que el resultat del 24 de maig ens el done el dia 25 o 26 i no el 5 o 6 de juny.

    ResponderEliminar
  2. I en esports Las Provincias no diu res de la marxa senderista de demà de l'Escola de Jocs? Com es cosa de la regidoria d'Esports i no la porta el PP o Karina Vercher, na de na.

    ResponderEliminar
  3. I la presentació d'Unitsx Tavernes saps si la va a traure? Com li molesteu al PP ni aigua.
    A voras com dema si que trau la seua NP del PP feta sobre els cotxes.

    ResponderEliminar