lunes, 25 de mayo de 2015

Artícul : QUE PARE EL MON QUE JO ME BAIXE

En el mon polític, parle :

I es que després del varapal rebut ahir, l'únic consòl es que ha segut la tònica general excepte per a Compromís com sabeu, enhorabona Jordi, Enric Estruch es pren unes vacacions indefenides en quant a la política activa.

Resultado de imagen de oxigenarse
No se si serà un adeu definitiu o un fins un temps, però el que si tinc clar es que mai més "tiraré de ningún carro". 

I si algún dia torne a la política activa serà en un vagó tirat per altre, i amb això no vullc dir que mirant el pasissatje, treballaré si ve el cas on i com en demanen, no es el meu caracter estar de mer espectador, però rés de tirar de ningún carro.

En quant al Blog : 

Necessite "oxigenar-me" un poc, pel que estos dies no faré editorials, sols el que rebra i comenatris a la premsa.

No se per quant de tenps però no serà massa, me conec.

Seguirem amb la nostra tasca una vegada en desenboire una mica, "disparant a tot el que es merege", com hem fet sempre, a dretes, esquerress o enmig, ho promet, però necessite un descans mental perquè el que era un goig com es el ser editor d'este blog s'estava convertint en algo asfixiant. 

Per tant un poc de paciència i com va dir McArthur al abandonar les Filipines davant l'avanç xaponés, "prometo que volveré".

En lo social : 

Ahí si que no hi atur, endavant a tota canya en Acude, Aceplat, les Taules de Participació Ciudatana ... i algo més que tinc entre mans,

En resum : 

Cap arrere ... sols per agafar un poc d'oxigen, gràcies als que ens han apoiat.

Signat, Enric Estruch i Ferrando.

11 comentarios:

  1. Enrique, amic, si necessites descansar, descansa, si necessites oxigenar, oxigenat però torna a encapsalar un blog independent on caben tots. La teva tasca és important perquè ens ajuda a tots a millorar i sobretot a debatre idees.
    Ànim i endavant que gent com tu fa falta en este poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Gekko, uns dies d.oxígen i a tornar més fort si cap.

      Eliminar
  2. Enrique, no et retires, tu eres persona treballadora, tu sempre has estat ahí, sempre donant el callo, ara descansa, però com amic teu, vullc que estigues ahí, al lloc que sempre has estat, donant canya, així que t'esperem...ok??? Vinga va...salut!!!

    ResponderEliminar
  3. Enrique continua peleant per la nostra platja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Faça el que faça,s'han acabat les Montecarlos i altres saraos fins la campanya de les pròximes municipals. El Iboga perque uns pocs facen negoci privat i prou.

      Eliminar
  4. Gràcies Javier, amic, ja xarrarem segur, i enhorabona pel teu i vostre éxit, estic segur seràs un molt bo regidor d.agricultura.

    I teniu per segur que seguiré peleant junt a Conxa colze a colze i des d.Aceplat per la nostra platja i en primerísima com estic ara si els nostres associats així ho volen.

    ResponderEliminar
  5. Afisc : Política també es treballar pel bé comú i fasa el que fasa en un futur en el que entenem vulgarment per política i perquè soc animal polític en el bon sentit, vaig a seguir treballant per eixe bé comú des d.Aceplat, Acude i les taules de participació, i allà on puga com estic fent amb Càrites o Solidaritat amb el Tercer Mon.
    No soc dels que es queden de mer espectador de la seua vida.

    ResponderEliminar
  6. No abandones Enrique. Anim!

    ResponderEliminar
  7. Sr Estruch, Tavernes necessita veu critiques amb trellat. I així com una vegada li vam dir fa alguns anys que voliem que participara comentant en el nostre blog, i vosté ho va fer, dir-li que no seria el mateix el monet dels blogs locals sense eixa discrepancia elegant i amigable que hem mantingut de vegades, enriquidora de la vida social del nostre poble.

    ResponderEliminar
  8. M'afegisc al sentir general i l'inste, senyor Estruch, a que descanse però que no ens abandone. Ara, quant estem a punt de paladejar les primeres pases d'una nova majora absoluta cal que mitjans com aquest, i com el que un humil servidor pretén també, esdevingam en les veus que vigilen de primera mà i amb proximitat el que puga succseir a Tavernes.

    Agafe aire i descanse. No es deixe dur per pressions o pel temps. Però no ens oblide i no ens deixe orfes del seu espai. Sempre serà benvingut.

    Salut, ara més que mai:

    ResponderEliminar